2014. október 29., szerda

DÖK jelenti - halloweeni rémségek a kastélyban


Újra jelentkezem, élőben a DÖK bázisról: Annelie Freya Blomqvist vagyok. A levegőben már erősen érződik, hogy nagy dolgok folynak a kastély falai között: a Diákönkormányzattal jó kis kalandba hívunk titeket.
31-én kétfajta lehetőséget ajánlunk. Este lesz egy buli a Nagyteremben a közös vacsora után - aki viszont nem tartózkodik a Nagyteremben, már félhet is. Pálcák készenlétben? Igen? Akkor kevésbé kell félned, hogy Halloween éjjelén nem jutsz ki a saját rémtörténetedből.
Előzetes...
Térjünk rá egy kicsit a bulira: lesz tánc, svédasztal, hátha nem lakott mindenki jól a vacsoránál; és persze a szokásos apróbb programok, mint a kvízkitöltés, tökfaragás, kártyajóslás, thesztrálsimogatás a réten. Ahhoz, hogy belépj a buliba, jelmezbe kell bújnod. Lehetsz csontváz, vagy balerina, szuperhős, vagy dementor, egy biztos: az est közepén kiderül, kik érdemlik meg a "Halloween legrémisztőbb párja"- díjat. Minden résztvevő szavazhat a bejáratnál kihelyezett dobozok segítségével (magadra szavazni csalás!). 
Ó, és még mielőtt elfelejtem! Ha netán papagájnak öltözöl, hogy színes tollaiddal ékeskedj, el kell, hogy keserítselek: ahogy belépsz a Nagyterem ajtaján, minden fekete-fehérben jelenik meg.
Várjátok már, hogy a rémségekről meséljek? Gondolom. *felnevet* Hiszen ez a legjobb része, kivéve, ha nem jöttök ki élve... még tesztelés alatt van a dolog.
Mindenhol vár rád a végzeted. A saját hálószobádba se mehetsz úgy be, hogy ne kelljen rettegned attól, hogy egy asztalosműhely vár ott rád, vagy mumusokkal teli, egyre összemenő lakókocsi. Sétálsz a Fejetlenség folyosóján? Ó, dehogy! Egy sivatagban vagy, múmiák közelednek feléd.
Nyugi, minden csak illúzió, de az biztos, hogy amint belecsöppensz, valóságnak fogod érezni.

Várunk tehát Titeket sok szeretettel pénteken vacsora után a Nagyteremben egy össznépi ünneplésre!

Nincsenek megjegyzések: