2014. augusztus 15., péntek

Suttogó falak

Nos, akár kezdhetnénk úgy is eme részletet, hogy Rellon az élen. Ha valaki azt hitte, hogy Benjamin Krise csillaga leáldozott úgy fél éve, hát akkor most itt az ideje, hogy rájöjjön: hatalmasat tévedett. Akkor kezdjük is az imént említett korábbi Mágustusa Bajnokkal és metamorf mágussal. Nos, az Ombozi családdal igencsak meggyűlhetett a baja az utóbbi időben. Biztos forrásból tudjuk, hogy Ben lakása körül ólálkodott egy szőke lány, és többször merült fel Ombozi Sára neve. Ez a szőke hölgy a lakók nyugalmával mit sem törődve ütlegelte a védtelen fiú ajtaját, mire az megadva magát beeresztette a látogatóját.. És hálát adhattak a szomszédok, hogy a tányérok nem repültek a falnak, olyan csetepatét rendezett le a két rellonos.. Na és ki miatt történhetett? Esetleg titokban járnak össze sakkozni és már az első lépésnél teljesen egymásnak mennek? Netalán a legutóbbi újság egyik cikkén vesztek össze? Vagy azon, hogy a fehér avagy az átlátszó póló alatt ég-e meg jobban az ember bőre? Neem drágáim, inkább arra gyanakszunk, hogy ez mind Michelle Angelique Saint-Venant miatt robbant ki, aki „elvileg” egy kapcsolata alatt találta meg a Krise fiút.. Na és ki találja ki, hogy mégis kivel volt a kapcsolata a szóban forgó rellonos prefektának? Nagyon jó, 10 pont a Banyának: hát persze, hogy Sára bátyjával - vagy inkább öccsével, Ombozi Noellel! De azért nem kell félteni az ifjút sem, őt ugyanis a bogolyfalvi pubban látták egy elsős – szintén prefektus – rellonos társaságát élvezve, aki nem volt más, mint Annelie Blomqvist! Hatalmas tapsot ennek a szerelmi ezer szögnek és, ahogy pusmognak az emberek és a falak, ez nem minden.. Azt rebesgetik, hogy Sára és Michelle párbajozni is fognak! Hihetetlen kedveseim, nemde bár?

Egyébként a Czettner-klán női tagjainak is már van viszonylag tartós kapcsolata, az ikrek idősebbik felének, Zoénak a vámpírológia tanár, Asher Noah Wayde a párja már hosszú ideje, míg, a már egy igazi váláson túl lévő Czettner Zorácskát, ama bizonyos Reviczky Kornélnak a társaságában látni folyton folyvást – legalábbis amikor a fiú az iskolában tartózkodik. Sőt! Olyan meglepő hír is a fülünkbe jutott, mely szerint a fiú teliholdanként az erdőt bújja.. Talán inkább ne firtassuk, hogy mi okból. Egyedül Czettner R. Luca a magányos farkas, de biztosak vagyunk benne, hogy ő sem marad sokáig egyedül.

És még kisebb apróságok így a végére. Az, hogy mi a harci helyzet Almásy Léna és Dwayne Warren között, azt sajnos még mindig nem tudjuk pontosan, de az bizonyos, hogy volt már egy este, amikor a férfi biza nem került elő a nő házából, csak reggel és akkor is sietősen távozott. A férfinak már van egy lánya Mácsai Zójától, akivel egyébként hatalmas odaadással és szeretettel bánik, ami egy elvált apukától azért imponáló lehet. Warren az utóbbi időben egyébként egész sokat találkozott és beszélgetett a négyszeres anyukával, az újonnan elvált hölggyel, aki még mindig könnyen lenyűgözheti a férfiakat, hisz a szépségén nem fog az idő vasfoga, ő pedig Alexandra KRISE. Így igaz, a férjétől, Petre Konstantyn Flaviu-tól a nyáron vált el és, amennyire tudjuk, köszöni szépen, jól megvan a kissé csalóka ura nélkül is.

És ha már gyerekekről is van szó, akkor meg kell említeni, hogy a minap futottam össze egy elbűvölő kislánnyal, elmondása szerint már 5 és fél éves. Tüneményes, rendkívül okos, az iskolában is szokatlanul jól teljesít.. No persze, nem is csoda, hisz, bár legjobb tudásunk szerint balkézről született a kis Kőrösi Réka, azért jobban belegondolva a szülei (Kőrösi Ráhel és David Bennett) is elég jó hírnévnek örvendhetnek. Dave és párja, Egerszegi Nina egyébiránt nagyon jól megvannak, a fiú leköltözött a lány lakásába, habár azt azért meg kell említenünk, hogy egy nap, mikor Nina hazatért, rövid kiabálást hallottak a falak, ám azóta csend honol. Azt mondják, hogy túl nagy a csend..
Ráhelről is sikerült kideríteni néhány információt, melyek alapján bizton állíthatjuk, hogy sokáig volt rellonos prefektus ő is (nahát, ezek a sárkányivadékok rendkívül érdekes jelenségek), egyetlen tartós kapcsolata sem volt, leszámítva egyet. Aki természetesen nem David. Vad lány volt, általában tartottak tőle az emberek, mert nem esett nehezére verekedésbe bonyolódnia – ahonnan szinte kivétel nélkül győztesként került ki. Lánya apjának a húgával, Ginger Bennett-tel sokáig legjobb barátnők voltak, aztán történt valami, verekedésbe torkollott egy délutánjuk és a Bennett lányt azt követően nem sűrűn látták már az iskola falain belül. Mindenesetre, ami biztos, az az, hogy a kicsi Rékára büszke lehet az anyja, a tanítók nagyon kedvelik, szófogadónak és elragadónak írták le nekem. No de persze az élet nem áll meg – még egy David Bennett után sem -, így a szintén falulakó Chuch Welch házában gyakorta látják a nőt, ahogy a férfit is az övében.

Végezetül pedig még annyit, hogy megérkezett a hőn szeretett Navine házvezetőnk egyik unokatestvére, akit Szendrei Ella néven rebesgetnek. A leányzó egy sötét estén bukkant fel nagynénje háza előtt, nem sokkal később pedig a Navine házba bekerült.. De, hogy miért keveredett ide, hogyan és legfőképp: miért csak most, az egyelőre számunkra is rejtély.



Nincsenek megjegyzések: