2014. augusztus 15., péntek

180°

A nagy kifordulás


Úgy tűnik, már semmi sem a régi. Az eddigi ártatlan gyerkőcök elvadulnak, a legdurvább egyének pedig kezesbáránnyá változnak! Vajon ezt a hatalmas átalakulást ismét a vizsgaidőszaknak köszönhetjük, vagy ez valami egészen újnak a kezdete? Ha ez nem volna elég, utolsó hírmorzsánkban megmutatjuk, mi lesz veled, ha szomjas vagy és rossz helyre térsz be. Légy mindig elővigyázatos! Lássuk, ki mit alkotott ebben a hónapban!






Mindenkinek szent meggyőződése, hogy Elena Rose egy visszafogott, kedves, kissé szeleburdi lányka, aki kifejezetten tart a csúnya rellonos bagázstól. Ki hitte volna, hogy eközben esténként kilóg és bárokba jár? Mikor először láttuk a szerkesztőségben a fotót, nem akartuk elhinni, gondoltuk, biztos csak szórakozik valaki, így kicsit utánajártunk a dolognak és a gyanú igaznak bizonyult. Ezen kívül több jel is utal az eridonos lány teljes elvadulására, páran például erős sminkben látták mászkálni - egyesek azt mondták, pandasmink volt -, kivágott ruhákban illegette magát és egek, fiúkat csábított el! A nyár a szórakozásé, na de a vizsga előtt nem inkább tanulni kéne? Ejnye! Nehogy bukás legyen a vége!






Ha azt hinnétek, hogy a pirosaknál csak és kizárólag Elena vett 180°-os fordulatot, akkor nagyon tévedtek. Gwen Laura Kimiko Jones is rendesen belehúzott. Úgy hírlik a szőkeség igen verekedős lett mostanság, na de hogy bírja összeegyeztetni a vagány csaj image-ét ezzel? Ha megnézzük ezt a képet, tisztán látjuk, hogy a légynek sem tudna ártani ez a kis szent, de akkor miért számoltak be többen is arról, hogy agresszív viselkedésével elüldözi legújabb és legrégibb ismerőseit is? Ezen kívül az is kérdés, hogy most csak Krisztián kedvéért viseli a rózsaszínt, hogy megszerezze, vagy egy újabb világleigázó terven ügyködik, aminek része, hogy mindent pinkre fessen? Ez a jövő zenéje, de ha az utóbbi helyzet áll fenn, soha ne tudjuk meg!






Angelina Mary Philips sír! Azt hiszem, ez az év szenzációja, hiszen ha valaki, ő sosem érzékenyül el, ezt mindenki jól tudja. A Rellon zabolátlan szépsége, Amanda ikre igazán sokkoló hatást keltett bennünk, épp ezért is szerettük volna mindenképp megosztani. Több spekuláció is érkezett, miszerint a lány féltékeny ikrére, hogy neki gyermeke született és ő is akar egyet. De azt is hallottuk, hogy a férfiak az utóbbi időben kegyetlenül bánnak vele, vissza is utasítják, amit egy Philips - evidens, hogy - igen rosszul visel. Bármi is zajlik most Angelina életében, reméljük, hogy minden jobbra fordul, hiszen milyen lenne az iskola nélküle és csodálatossága nélkül?






Mindenki ismeri a Levita ház női tagjait. Nem igen próbálnak kapcsolatba kerülni az ellenkező nemmel, ezt a hagyományt azonban Nemes L. Izabella megtörte. Lencsevégre kapták, amint egy fiúval szerelmeskedik a parton, azonban, hogy mikor utazott el és mikor tért vissza, az hatalmas rejtély, ahogyan az ismeretlen fiú kiléte is ködbe burkolózik. Akárkit is csípett fel magának Iza, sok sikert neki és ne aggódjon egy picit sem, úgyis kiderítjük, ki az és bizony veletek is megosztjuk kedves olvasóink! Szóval csak így tovább kislány, de a vizsgákról se feledkezz meg!






Nem lehet nem hallani az Ombozi-klánról, akik ellepték a kastélyt, azonban nem mondunk túl sok újat azzal, hogy érkezett még egy. Szerintünk is sok lesz lassan a jóból, azonban ezt az embert meg kell becsülni hölgyeim és uraim, Ombozi Zsigmond a csárdában dolgozik, jó munkásemberként töltögeti nekünk a feleseket, ez pedig dicséretes foglalkozás. Azonban van itt egy kis bibi. Azt nem tudjuk, hogy Jamie tud-e erről, de Zsiga bá' teljesen új tradíciót vezetett be. Katonaegyenruhába öltözve tessékeli ki a vendégeket az udvarra minden egyes kör után, hogy minimum ötven fekvőtámaszt csináltasson velük. Tulajdonképpen a csárda kész kiképzőhellyé vált, így tehát aki arra téved, az legyen edzett, mert ez az Ombozi kemény gyerek!



Nincsenek megjegyzések: