2023. április 15., szombat

Ha mindenbe keversz egy kis kéket...

Káosz a káoszon
 
Valahogy soha nem fogyunk ki a történésekből ezen kastély falain belül. Kicsit úgy érzem, hogy direkt adtok alapanyagot: élvezitek, ha mindig történik valami, legyen az pozitív vagy negatív. Csúnya dolog terjeszteni a pletykákat, de remek érzés olvasni őket. Élvezzük hát együtt!

Elterjedt a kastély lakói között, hogy a friss ötödik évfolyamosok közül vannak, akik méltán viselik a “csicska trió” megnevezést. Agárdi Kornélia Auróra, Hollósi Zalán és Athanaczkovics Kornél mindig ott vannak, ahol éppen baj történik. Mindegyiknek megvan a maga baja, amivel állandóan szembesülniük kell, de összetartanak, így valóban trióban nyomják. Mindenki tartozni akar valahova ugyebár. Ezt Fekete Nonó úgy oldotta meg, hogy megbukott a VAV-on, az ő példáját követte Theodore B. Marchetti, bár tőle nem is vártunk mást, hiszen soha nem volt erőssége a tanulás. A már amúgy is hírhedt évfolyamba vajon mennyire kell még plusz két diák, akik közül az egyik eléggé… eridonos? Mindenki döntse el maga, melyikükre gondoltunk, de azért azt hozzátennénk, hogy lehet, szerelem van a dologban. Ki lenne képes direkt elbukni egy fontos vizsgát, ha nem a szerelem miatt? Jaj, Kori, kösd fel a gatyád, ha az olaszok megtalálnak!

Jelenleg a Levita büszkélkedhet a legtöbb olyan személlyel, akik körül történik valami furcsaság. Van a csicska trió, valóban, de ne feledkezzünk meg a nemrég iskolába került Lee Kyungtae-ről sem. A mugliként nevelkedett srác hyromágiája miatt került közénk és a kékek már azt is tudják, hogy nekik ez - bármennyire is szeretik őt - nem feltétlen jó. Történt ugyanis, hogy egy éjszaka, mindenki legnagyobb megdöbbenésére, vízágyon ébredtek. Gondolnád, mennyire jó dolog ez már! Hadd törjük le a szarvad: a legtöbb diák úszott a klubhelyiségben, szó szerint, mások a csillárt próbálták elérni a vízből, míg a következő csapat vízilabdázni kezdett, mindeközben Kyungtae barátunk minden erejét bevetve próbálta megakadályozni az ennél nagyobb galibát. Nos, nem sok sikerrel. Főleg, mert rá pár napra, a navinés szépfiút, Han Csongor Do-yeon-t vágta pofon - ismét szó szerint - vízzel. Gyerekek, be kell látnunk, egy Kyungtae-vel az oldalunkon az élet csodálatos. Receptre írnám fel a srácot mindenkinek.

A Navine házról sem feledkeztünk meg, vannak ugyanis olyanok, akik nem csak pofont kapnak vízzel. Vattai Júlia nevét mindenki ismeri, vagy jó kontextusban vagy nem jóban, de ez most mindegy. A lány, oldalán Hollósi Zalánnal, pizsamában hagyta el a kastélyt egyik nap, és órák múltán jöttek csak vissza. Meg kell mondanunk, köztudott, hogy Júlia azért annyira nem válogat, ha partnerről van szó, de az nekünk is meglepetést okozott, hogy a hős szerelmes Hollósi ivadékot sikerült behálóznia. Lehet, ennek az az oka, hogy Zalán és Autumn Rue Danvers között végleg megszakadt a kapcsolat-nem-kapcsolat? Mert bizony láttuk, ahogy könnyes búcsút vettek egymástól. Zalán most a két lábon járó, összetört szívű romhalmaz, akit felkarolt Júlia, hogy összeszedje magát, míg Rue már ifj. Holló Albert karjaiba omlik? Nem volt ez igaz szerelem, ha ilyen könnyen túllép rajta egyik-másik. Ejnye… Az ember már a szerelemben sem bízhat!

Mostanában a levitások mellett zajlik csak az élet igazán. Ez vagy szerencsének mondható, vagy balszerencsének - ki honnan nézi, ugye -, de valami biztosan történik. Példának okáért, hogy Szikszay Izidóra a levitások hidegvérűségét és logikus gondolkodását megcáfolva, minden értelmességet mellőzve Létai Rolandhoz fut, ha éppen bizonyos igényeket kielégíteni kíván. Alapvetően ezzel semmi probléma nem lenne, nemde? Éljük az életünket, színesítsük a hétköznapokat - csak ne akkor, ha van szobatársunk, és éppen odarendeltük az előételt, a főételt és a desszertet is. Márpedig ez történt. Kőszegi Róza Amélia gyanútlanul lépett be a szobájába, hogy összeszedjen pár holmit, de legnagyobb megdöbbenésére Létai csupasz hátsójával találta szemben magát. Forrásaink szerint a lányok nem is egy szobában vannak, úgyhogy vagy Amélia tévedt el, vagy Izidóra nézte el a szobát, de bárhogy is... Azért óvatosan, mert az a bot sok fát látott már, Izi. Védekezzetek, gyerekek!


Nincsenek megjegyzések: