2022. június 15., szerda

Jössz vagy mész? Döntsük el!

Szerelmek jönnek és mennek, és éppen ezért mindig van olyan történetünk, amelyik az egyik vagy másik úthoz köthető. Jaj, pedig milyen boldogság jár azoknak, akik megtalálják a TRÚ LÁVot! Mostani delikvenseinknek nem éppen, de ne akadjunk fenn a részleteken: Havas-Mezei Margaréta, a Navine cukisága és Somogyi Ervin Dominik, a Rellon nemtörődömje között igen hamar tűz lett a szikrából. Egészen eddig. Az egyik pillanatban a navinés boldogan ugrott párja nyakába, hogy meséljen neki, a következőben pedig kiderült, hogy lefeküdt valakivel. Feltételezhetően Winter Cone Danvers péni- keze van a dologban, de a folyosón állók nem értették ki tisztán a nevet //shame - a szerk.// Végül napfényt látott, hogy a lány nem is gondolta, hogy együtt vannak! O.M.G. Szegény Ervin! Azért erre nem számítasz egy több hónapos kapcsolat után, főleg nem így. Azóta nem tudjuk, hányadán állnak egymással, de mi nagyon szurkolunk nekik!

Górcső alá veszünk még két tubicát, akiknél meglepőbb páros nem is lehetne. Maradunk a Navine és a Rellon környékén. Hayden M. Wilsonról nem nagyon lehet rosszat mondani, hiszen az edzőtermen kívül kenyérre lehet kenni a navinést, ami sikerült is a rellonos Romhányi M. Áronnak. Mármint nem kenyérre kente, de valami biztosan volt, mert pár elsős és másodikos tűkön ülve vártak az Edictum szerkesztőségi szobája előtt, hogy közöljék: nem jutottak be a terembe, de az kulcslyukon benézve nagyon-nagyon intim helyzetben látták őket. Különös párosítás a csendes lány és a szókimondó, jogi pályán elhelyezkedő fiú, de őszintén megmondom, zseniális. Azért nyomatékosan megkérjük Haydent ezúton is, hogy vigyázzon, mert sok mindent lehet hallani Romhányiról - és nem a visszafogottsága miatt.

Még egy unikornis, a változatosság kedvéért: Layla Robillard, mindenki kedvenc navinés nyuszija mostanában nagyon sokszor Lafayette David Saint-Venant közelében van. Vagy fordítva. Mindegy. A lényeg, hogy az elmúlt napokban, amik hetekké nőtték ki magukat, majd hónapokká, alig látható egyik a másik nélkül. Nem is tudom: azért fenntartásokkal kellene kezelni ezt. Bár Layla örökmozgó cukorbomba, de mégis idősebb sokkal, mint Lafayette. Persze, a kor csak egy szám, nem erről van szó, de hogy bölcs legyek, idézek nektek: "a börtön is csak egy cella." Azért így nézve máris nem olyan romantikus a dolog. Lehet, a lány csak a tiltott - és igen hamvas? - gyümölcsre vágyik és nincs is mögötte igazi érzelem? Ha így van, akkor most lelőttük a poént eléggé. Sajnáljuk Lafayette, de jobb megtudni később, mint soha.

Levitából Levitába megyünk, mert kell az izgalom. Hollósi Zalán csak még inkább mindenki kedvence lett - pedig eddig sem panaszkodhatott -, mióta unokahúga, Hollósi Szófia is a kékeket erősíti. Zabálnivaló a kislány, de most nem róla lesz szó, ugyanis Zalánnak van egy legjobb barátja - elméletileg barát -, Athanaczkovics Kornél, az egyik híres-neves, magyar aranyvérű család sarja. A srácok úgy belelendültek az egymással való kiabálásba, észre sem vették, hogy mások ugyanúgy megnéznék a Kövezett udvart. A probléma központja az volt, hogy Zalánnak tetszik valaki, amin Kornél eléggé kiakadt, hangot is adott nemtetszésének, de nem tudjuk pontosan, hogy azért, mert: 1. Ő szeretne több lenni, mint legjobb barát, vagy 2. Nem szimpatikus neki a lány, aki Zalán tekintetének kereszttüzében ég. Bármelyik is legyen, és bármennyire is támogatjuk az összes párkapcsolatot, reméljük sem Zalán, sem Kornél nem játszik egy kapura. Mennyire édibogyó mosolyuk van már? Ráadásul Kornél rajta volt a top10-es listán, ami hatalmas bók. A fiúknál. Ez fontos infó: a fiúk top10-es listáján.

Nincsenek megjegyzések: