2022. április 15., péntek

Egy újabb tanév, és amit várunk tőle

Új évet kezdtünk, ami, valljuk be, már most rengeteg változással jár, és hol van még az az időszak, amikor igazán beindulnak az események? Na de vajon milyen események? Mivel minden év elején kitűzök egy fő célt magam elé, elgondolkoztam azon, hogy ti vajon mit vártok az új tanévtől? Én azt, hogy megnyerjük a házkupát. Íme a ti vágyaitok:


Agárdi Kornélia Auróra: Nem tudom, mit is várok igazán. Talán válaszokat magammal kapcsolatban egy tőlem okosabbtól.

Auguste Gilberte Froment: Hat hónapot. (Jelentsen ez bármit is. - a szerk.)

Bánffy-Vass Petronella: Hmm... szeretnék kiemelkedően teljesíteni, hogy utána elérkezzen az igazi FELNŐTT élet. Tudom, hogy sokan azt mondják, hogy az unalmas, de én úgy érzem, hogy ez az év az enyém lesz. Mindenki kösse fel a nacit.

Dae Young Min: Igazából nincs semmi különleges tervem vagy ötletem rá, hagyom, hadd sodorjon az ár. Természetesen a barátaimmal töltöm az időt, illetve majd tanulok.

Fekete Nonó: Új ismerősöket és sok kalandot, tudást, barátokat.

Harmat Betti: Az idei tanévtől új izgalmakat és lehetőségeket várok. Kíváncsian vetem bele magam a mesterképzés éveibe. Várom az új tananyagot, a tudást, amit még magamra szedhetek. Érdekel, miben lesz más a mesterképzés, mint az első öt évem itt.

Havas-Mezei Margaréta: Rengeteg mindent. Talán többet is, mint kellene. Hm... *elgondolkodik* Először is szeretnék sokkal jobban teljesíteni mindenhol, mint eddig tettem. Az utolsó pillanatra hagytam a szakom kiválasztását, szóval csak még nagyobb kihívásnak tekintem, hogy tökéletesen csináljam. Többet szeretnék bejárni dolgozni a könyvtárba, jobban elmélyülni a rúnákban. Öm... *ráncolja a szemöldökét* Az idei tanévtől a sikerességet várom. *bólint*

Hollósi Zalán: Nos, elvárásaim nincsenek, reményeim vannak. Például hogy a kuzinom, Szofi majd könnyen beilleszkedik itt Bagolykövön. Meg hogy az Edictum pletykaírói találnak jobb elfoglaltságot annál, hogy a barátaimról terjesszenek alaptalan pletykákat. Talán Augustine is talál magának mást, akit piszkálhat, Zentét és engem pedig végre békén hagy. Még jobb lenne, ha benőne kicsit a feje lágya és felhagyna ezzel a viselkedéssel, de ennyire naiv azért nem vagyok.

Kis Laura Grace: Friss prefektusként az idei tanévtől rengeteg új élményt várok, eddig is mindig sok izgalmas dolog történt velem, de most ott van az, hogy éjszaka fogok én is járőrözni, meg felelősséggel tartozom a diáktársaim iránt, ami remek. Persze ezen kívül is vannak vágyaim, idén jó lenne megint megnyerni a házkupát például.

Kőszegi Róza Amélia: Iránymutatást - elsősorban.
Kétség sem férhet hozzá, hogy a mágusjog irány az, ami vonz. Idén kiderül, hogy ez fordítva is így van-e, vagy sem. Továbbá szeretném még kihasználni azt is, hogy diák vagyok. Nyilván a mestertanonc évek alatt sem lesz ez másképp, de addigra a tanulás mellett már tervben van, hogy dolgozzak.

Létai Roland: Szünetet és hogy a tanárok ne üssék a dolgaikba az orrukat. Én sok új csajt, de ez nem meglepő. Amúgy te szabad vagy?

Marina Darik: Hát tudod, ez az év Loki nélküli lesz, ami nagyon nehéz nekem. Szóval azt várom, hogy elmulassza ezt a rossz érzést, ami az elvesztése miatt van. *gyűrögeti a pulcsija ujját*

Mórocz Áser Móric: Mély depreszi- depreszia- depresszuo- sepresszo- deprresszi-... DEP-RESSZ-SZIÓT és letargiát, hát a Bro elment. Itt hagyott. Még soha nem voltunk egymástól ilyen hosszan távol, érted? SOHA. És most elment, és hetekig nem is jön vissza... *krokodilkönnyekkel a szemében bekucorodik a sarokba*

Polaris Jomana: Hu, nehéz kérdés, nincsenek nagy elvárásaim az új évvel kapcsolatban. Tudod, ha az ember csak jót vár, jó is történik. Szeretnék több barátot szerezni és érdekes dolgokat tanulni, az előbbi kicsit zűrösebb, az utóbbi talán könnyebben teljesíthető. Remélem, kicsit többféle desszertet lehet majd enni, meg azt is, hogy valaki végre elmagyarázza, mi az a vegán.

Radetzky Edit: Erre szívem szerint a szokásos válaszomat adnám: békét és nyugalmat; de tekintve, hogy itt van ez az újkeletű prefektusi dolog... Rendszerető elsősöket?

Reina D. Laines: Mást, mint az eddigiektől. Legyen új, izgalmas, élményekkel teli és sikerrel fűszerezett. Azt élvezném.

Reiner Kende: Öööö *hajába túrva gondolkodik el* Nagyon szívesen megmondanám, de nem tudom mit várok. Örülök, hogy idén is itt vagyok, annak is, hogy összejött az elemista szakirány, a többit pedig majd meglátjuk. *bukkan elő gödröcskéje, ahogy elmosolyodik*

Song Jiyun: Köszönöm a kérdést! Tulajdonképpen semmi konkrétat nem várok, pontosabban de: sikeres VAVot!

Szilágyi Rozina: Ez egy remek kérdés! Az idei tanévtől az új ismeretek megszerzése mellett azt várom, hogy a régi barátaimmal újra találkozhassak, hogy visszarázódhassak abba a kerékvágásba, amit az egy év kihagyás miatt kénytelen voltam elhagyni. Emellett várom, hogy új varázslókat ismerjek meg, új barátságokat köthessek és eldobhassam azt a fránya botot.

Theodore B. Marchetti: Én erre meg is adom a legőszintébb választ: A végét. Köszönöm a figyelmed!

Vattai Júlia: Hát jót várok tőle.

Winter Cone Danvers: Másoktól várok jobb zenei ízlést. A többit ha elárulnám, meg kellene hogy öljelek. *vigyorodik el szélesen*



Nincsenek megjegyzések: