2021. augusztus 15., vasárnap

Amikor megkondul a szív

Ha a szerelem egyszerű lenne, nem lenne érdekes. Még jó, hogy nem az, így állandó beszédtémát ad számunkra. De most bárcsak ennyi volna, bárcsak a szerelem lenne csak, miről szó esik majd. Hogy mi következik? Inkább olvassuk el együtt!

Kortalan kábítás
Mondják, amióta a Danvers testvérek megérkeztek, valami megváltozott. Ez nem egy lassú folyamat volt, hiszen amint végigsétáltak Bogolyfalva utcáin, nyomukban nem maradt más, csak pletyka. Sok, kínos pletyka. Azonban mi történik, ha egy feltételezés ténnyé válik? Felhörren a nép. Történt ugyanis, hogy a legkisebb Podlovics, az alig egy évtizedet élt Lenke határozott léptekkel besétált a Leprikón aranyába, állítólag előre megbeszélt időpontban. És hogy mit keres egy ennyire kicsi lány olyan helyen, mely egyáltalán nem neki való? Erre a kérdésre keresi a választ talán mindenki. A legtöbbet hallott feltételezés - mely talán nem is csak az -, hogy Winter Cone idejekorán kívánja a fiatalok gondolkodását módosítani, oly módon, hogy behódoljanak neki, később pedig belőlük alakítsa ki erkölcstelen szektáját. Úgy tűnik, Autumn sátánista szektája igazán vonzóvá tette testvérének is ezt az életmodellt. Vajon tényleg erről van szó? Lehet egyáltalán bocsánatos bűn hagyni, hogy egy kislány kocsmapultot támasszon? Mindenki döntse el maga.

Mr. Telhetetlen
Úgy tűnik, a Bagolykő már sosem fogy ki azokból a férfiakból, akik röptében a legyet is típusok, és úgy tűnik, mindig van egy, aki kiemelkedik közülük. Ez a szereplő állandóan változik, többnyire olyankor, amikor jön egy nő, és a macsó mamusszá válik. Vajon ez a nő jelenleg Reina Laines lenne? Hiszen, ha hihetünk a szóbeszédnek, aktuális macsónk, Létai Roland érte kész lenne feladni mindazt, ami jelenleg ő, vagyis a legvágyottabb légyott-partner titulust. De vajon Reina akarná őt, vagy csupán csak vágyai kielégítésére kellene neki, és utána tovább repülne? Ha belegondolunk, a romantikus filmekben se a legmenőbb lány és a legnépszerűbb srác között fűződik szerelem. Talán jobb lenne srácok, ha ti is inkább a barát zónát preferálnátok az őskáosz helyett.

Fokozódik a helyzet?
A helyzet, amiről senki se tudja, hogy éppen mi a pontos helyzet, úgy tűnik, fokozódik. De mi is a helyzet? A kastély lakóinak jó része azon mereng, hogy Móric, az, amelyik nem e sorok írójával jár, hanem a másik, szóval hogy Móric és Róza vajon járnak-e vagy nem járnak, vagy járnának, de mégsem kezdtek neki, mert történt valami. Az biztos, hogy az a bizonyos szikrapattogás ott van közöttük, szóval lehetne, ha akarnák, de lehet, hogy még nem akarják. Azonban, az élelmesek megfigyelték, hogy bizony más szikrák is pattognak, méghozzá Harmat Betti irányából. Először úgy tűnt, hogy csupán csak barátnőjét védelmezi, mostanra azonban egyértelművé vált, hogy érzéseket táplál a fiú iránt. A feszültség levezetésére például éppen a dámák folyosóját választotta, ahol az élénk érdeklődésüket heves alvásnak tettető dámák fülének kereszttüzében veszekedett a fiúval. A legjobb helyen, ha azt akarja elhitetni, hogy nem érdekli a másik, de ez a legrosszabb taktika, mind tudjuk. De vajon túléli-e ezt a barátság vagy riválissá teszi a két lányt? Nekünk ötletünk sincs. Mit gondoltok?

Különcök kálváriája
Azt mondják, manapság a fiatalok túl korán kezdenek érdeklődni egymás iránt, meg persze azt is, hogy egyre furcsábban. Vannak, akik csak néhány meghatározhatatlan hangjelzéssel fejezik ki, hogy igényt tartanának a másikra, és vannak olyanok is, akik a bagolyházban kergetőznek. Nem viccelek. Ilyen Máltai Ramóna és Hollósi Zalán is, akik az udvarlás ezen furcsa rituáléját választották, hogy átadják az üzenetet a másiknak: érdekelsz. A fogócskát a fiú kezdte, bár a beszámolók szerint akkor még egyedül volt, talán csak gyakorolt, nem is sejtve, hogy hamarosan megérkezik a lány. Vagy talán nem is a lánynak gyakorolt, hanem valaki mást szeretett volna, de végül rájött, hogy Ramóna az igazi? Akárhogy is, úgy tűnik, ők ketten gyorsan egymásra hangolódtak, hiszen a "násztánc" után sem indultak azonnal kifelé, hanem még beszélgetésbe elegyedtek egymással. Pedig mind tudjuk, hogy a bagolyházba menni szín tiszta mazochizmus, ahogy azt is, hogy ott elkerülhetetlen, hogy bűzzel találkozzunk. Úgy tűnik, a szerelem minden érzékszervünkre hatással van. Egy navinés lány és egy levitás fiú, én azt mondom, hogy ebből még valami nagyon jó is kisülhet.





Nincsenek megjegyzések: