2021. május 15., szombat

Váratlan fordulatok és váratlan fordulók - Meglepő képekkel

Úgy hírlik, ha Kállay Dóra valakit kiszemel, azzal tervei vannak. Na de ki hitte volna, hogy éppen ilyenek? Aki szaftos szerelmi pletykát vár, úgy tűnik, most hoppon marad, a kisasszony ugyanis ahelyett, hogy zűrös szívtörésekbe kezdett volna, inkább a veganizmus ellen harcol, méghozzá igen vehemensen. Állítólag egy elkötelezett vegánokból álló csoport úgy gondolta, hogy beszervezi őt, aki viszont nem kért a húsmentes életből, legalábbis nem olyan drasztikusan, mint ahogy a csoport tagjai próbálkoztak, így felvette ellenük a harcot. Ebben pedig társra is lelt a húsfogyasztást hirdető Orbán Gábriel tanár úr személyében, aki véres banánnak öltözött, és ezzel a meghökkentő megjelenéssel borzolták a kedélyeket egy héten át. Állítólag az ellentüntetéshez Dóra mellé többen is érkeznek majd a jövőben. Mi kíváncsian várjuk!





Návay Fanni igazán a bögyében lehet valakinek, ugyanis szegény lány a minap igen furcsán viselkedett, feltételezhetően azért, mert gonosz átokkal (vagy átkokkal?) sújtották. Szegény lány egyszerre ásított és sikított, aminek eredményeként az LLG órán képtelenség volt előcsalogatni az unikornisokat az erdőből. De nem csak a varázslatos lények, több tanár is annyira megrémült Fannitól, hogy egyszerűen elvesztették a fonalat a váratlan hangkitörésekre. A kedvesebbek megértően javasolták neki, hogy az aznapi órát inkább igazoltan töltse távol, míg a kevésbé kedves professzorok nagy halom büntetőmunkát adtak neki. Az eset pikantériája, hogy a gyengélkedőn se tudták elmulasztani ezt a szörnyűséges állapotot, azonban este egy bögre forró earl grey tea és némi citrom azonnal hatott. Szegény Fanni torkát most nagyon nem irigyeljük. 


Azt mondják, az első kávé életmentő, azelőtt nem nagyon érdemes az emberhez szólni, mert lehet, hogy furcsán fog reagálni, mondjuk ki: bunkón. Valami hasonló látható az alábbi képen is, a rajta szereplő Homokföldi Réka ugyan kedves arcot vág, az összhatás mégis roppant ijesztő. Prezentál mindent, amit a reggelek produkálni tudnak, a csíkra húzódó szemet, a bágyadt arcot, a kávétól lassan enyhülő morcosságot - ám mégis, azt hiszem, ez az a kép, ami tökéletesen mutatja, hogy miért ne elegyedjünk beszédbe valakivel a reggeli első előtt. Ugyanakkor az is lehet, hogy olyan szólította meg a lányt, akit nem igazán kedvel, és ezért torzult el ennyire a "reggeli arca". Ez esetben szeretnénk szólni, hogy a pókerarcot még gyakorolni kell, és talán nem ártana ágyba kérni azt a kávét. Szerencsére a vonásai rendeződtek, és a nap folyamán már a megszokott arccal találkozhattunk.




Úgy tűnik, a szünet igen jót tett Zippzhar Máriának, de hogy mi történt ez idő alatt, arra csak tippelni tudunk. A legnagyobb Hensa és/vagy Márnik rajongók szintlépést suttognak, vagyis azt, hogy kapcsolatuk végre beérett. Persze a beérést is több módon említik, de a legdurvább elmélet az, hogy nem csak testi, de lelki szinten is ugrottak, és Masa már nem csak szimplán Zippzhar, hanem egyenesen Ambrózy lett. Azt persze nem lehet tudni, hogy Ambrózy Mária vagy Ambrózy-Zippzhar Mária lett-e a mi kis Masánk, de az biztos, hogy ha bárki megkérdi őt arról, hogy telt a szünet, ezt a meglepő és igen egyértelműen pozitív arcot láthatja viszont. Egyesek szerint a lány, aki eddig sem volt rossz tanuló, most szabályosan sugárzik, sőt, volt, aki szó szerint látta, hogy fényes aura veszi körül. Ez vagy egy nagyon komoly történelmi pillanat volt, vagy az illető olyan szinten elvakult fanatikus rajongó, hogy nem árt vigyázni vele. Akárhogy is, az biztos, hogy Masa mellett most mindenki egy nagy lendületnyi boldogsággal töltődhet fel. Éljen a szerelem! 


Azt beszélik, hogy nagyon nehéz egy tehetséges családban érvényesülni, főleg akkor, hogy ha még megbuknod is sikerül. Bár tegyük hozzá, hogy a Varázslástani Alapismeretek Vizsga minden, csak nem egy könnyed délelőtti elfoglaltság, így senki sem ítéli el Somogyi Ervint, amiért nem érezte késznek magát a teljesítésre. Azonban úgy néz ki, a fiút egy kicsit mégiscsak zavarja a nem teljesítés, és amióta kiderült az elhasalás, próbálja magában felfedezni azt a bizonyos tehetséget. Vagy csak szökni próbál a nővére "segítségétől"? Nos, ez sem kizárt.
A fiú az elmúlt hetekben mindent bevetett annak érdekében, hogy különlegesebbnek tűnjön, mint a másik három Somogyi, akikből ketten prefektusok, egy pedig kitartóan halad előre a gyógyítói pályán. Egy ilyen alappal nagyon nehéz versenyezni, de úgy tűnik, a fiú nem adja fel. Állítólag eddigi legnagyobb sikere ez a kanál, ami már több, mint három napja van az orrán, méghozzá bűbáj nélkül. Nem semmi eredmény, de lehet, hogy most már jobb lesz nekiugrani a tanulásnak.



Nincsenek megjegyzések: