2021. május 15., szombat

Mit jósolnak a csillagok májusra?

  


Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Jó ha vannak körülöttünk olyan emberek, akik támogatják az ötleteinket és elképzeléseinket, de neked most vigyáznod kell velük, mert könnyen csalódás érhet. Nem kell mindent rögtön véghez vinned, mert jó érzéked van hozzá, hogy a megfelelő pillanatra időzítsd a dolgokat. Vigyázz a feledékenységre a hónapban, ha kell, szerezz be egy határidőnaplót és mindent írj bele, amit csak szükségesnek érzel. Foglalkozz többet a szeretteiddel, nem jó haragot tartani, ezért köss békét, elvégre sosem tudhatod mit hoz a holnap. Hónap végén nagy öröm érhet.





Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Itt a lehetőség hogy sokat tanulj, és mivel ebben most környezeted is bíztat, ne is teketóriázz tovább! Nagyon szerencsés vagy, mert a barátaid maximálisan melletted állnak és mindenben támogatnak. Legyen több önbizalmad, ne félj az új emberekkel való megismerkedéstől! Vannak olyan problémák, melyeket gyökerestül ki kellene irtanod magadból, mert májusban ezek veszélyeztethetik a barátaiddal való viszonyodat. Étkezz egészségesebben, gyorsbüfé helyett irány a konyha, dobj össze egy ízletes gyümölcs-, vagy akár egy kiadós tavaszi salátát!



Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Mostanában elég sokat foglalkozol másokkal, de már itt volna az ideje annak is, hogy magaddal törődj, mert máskülönben az egészséged látja kárát. Pihenj többet mint szoktál; lehetőleg ne hajnalban aludj el és délután kelj fel! Nem kell nagyigényűnek lenni, szeresd és élvezd az élet apró örömeit! Könnyen megsérthetsz egy számodra kedves személyt, ha ez bekövetkezik, igyekezz minél előbb megbékíteni! Ha arról van szó, tudj elnézést kérni és lásd be a hibáidat, nem mindig neked van igazad. Sportolj kint a tavaszi napsütésben, jót fog tenni a lelkednek, ha kicsit le tudsz nyugodni.




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Az érzelmeidet nem szégyen kimutatni. A hónap első felében elég fáradékony leszel, ami a hangulatodra is hatással lehet. Egy kedves ismerősöd ajándékkal lephet meg, ami fel fogja dobni a következő heteket. Egyre jobban kezded értékelni azokat az embereket, akikkel eddig nem voltál közelebbi viszonyban, rájössz, hogy sok jót tettek érted. Ajánlatos innod egy kis teát, legjobb a citromfű, mert bekopogtathat egy kis megfázás. Hogy mindenképpen elkerüld, ne hagyd nyitva órákig az ablakot! Gyengédségre vágysz, amit meg is kaphatsz, ha küzdesz érte.



Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
A május több területen is sikereket tartogat számodra, elismerést kaphatsz a szorgalmas tanulásért vagy éppen a munkáért. Nem vagy az a tipikus nagyzolós ember, de többen megpróbálhatják a sikerélményedet elrontani, ezért nem fog ártani egy apró dicsekvés. Itt az ideje, hogy meghúzd a határt a munka és a párkapcsolat között, a kapcsolatod nagyon bánhatja, ha ezt nem teszed meg. A jövőre nézve több ajánlatot is kaphatsz, de Belőle csak egy van. Hónap végére próbálj minél többet csendben maradni, ne engedd, hogy kihozzanak a béketűrésedből, így faraghatsz magadnak még pár jó napod.



Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Ne vásárolj felesleges dolgokat, mert hónap végére nem marad már, csak pár garasod. Légy kreatív, nem kell minden szakadt pólót kidobni, néha elég elővenni a varródobozt és megvarrni ami elszakadt. Jobb néha a pénzt gyűjtögetni, és ha ez pár hétig sikerül, és be tudod osztani, nem lesz problémád. A hónap közepén sok stresszel kell szembenézned, amit inkább a túlzsúfoltság vált ki, el kell fogadnod, hogy egyszerre nem lehet öt különféle dolgot csinálni. Máskor ne vállald túl magad, ezt a hónapot is elég lesz kibírnod, de ha ügyesen osztod be az idődet, jól teljesítheted a rád bízott feladatokat.




Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
A változás hava jön számodra, ez jelenthet jót is, rosszat is. A hangulatod elég szeszélyes lehet, de a megfelelő pillanatban ez a javadra is válhat. Türelmességed most nem biztos hogy jót fog tenni, a dolgok végén suhints oda egy kicsit. A hónap vége felé a te mércéddel nagyon eseménytelenül fognak zajlani a napjaid, itt az ideje elővenned egy poros könyvet, amit félbe hagytál pár hónapja! Nem kell napi többszáz oldalt elolvasni, csak annyit, amennyi neked elég. Gondolkodj el a jövőbeni célkitűzéseiden, előfordulhat, hogy ezekre ráfér a felfrissítés.



Krup/Crup (08.06.-09.02.)
A negatív dolgok májusban elkerülnek, úgy érzed, nem is lehetnél már szerencsésebb. Ragaszkodj azokhoz a döntésekhez, amiket alapos átgondolás után közöltél! Cselekedj belátásod szerint, most ne foglalkozz mások mondandójával. Itt az idő egy kis kikapcsolódásra, ezért a telefonod tedd le és nézz meg egy régen látott filmet a kedvenceid közül! Hónap közepén elintéznivalód lesz, amit ne halassz el, és minél előbb oldd meg! A fejedben folyamatosan egy régi emlék fog keringeni, aminek hála rájöhetsz, nem minden úgy történt, ahogyan azt te akkor és ott gondoltad. Mindennek a középpontja szeretnél lenni.



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Állandóan egy be nem fejezett feladaton töprengsz, ami miatt nem tudsz rendesen kikapcsolódni. Hallgass meg egy relaxációs hanganyagot, és a fölös gondolatokat űzd el a fejedből! Pár percnyi lazítás az elmédnek csak jót tehet. Már éppen eltervezed, hogy mit csinálsz a hónapban amikor valaki váratlanul felbukkan és felborít mindent. Támogasd, de ne vidd túlzásba mert a végén ráakaszkodik az életedre és elég nehéz lesz lerázni. Egy visszautasíthatatlan ajánlatot is kaphatsz amit ha elfogadsz, nagyszerű hónapot tudhatsz majd magad mögött.



Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Nagyon jót tesz neked a tavasz, teli vagy energiával de ezzel nem árt egy kicsit takarékoskodni. Az eddigi búskomor kedved is feldobódik, jót tesz neked a szabad levegő. Nagy munka áll előtted, sokat hibázhatsz ha nem koncentrálsz eléggé. Ne keresd olyan emberek társaságát, akikkel nem jössz ki jól, nem hiányzik az életedből most egy felesleges vita. Élvezd ki a tavaszt, ami sok lehetőséget hozhat és ha elszántan teszed a dolgod, jutalmad is várhatóan nagy lesz. Lepd meg te is magad egy olyan dologgal, amire már régóta nagyon vágysz.




Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Szívességet kell kérned valakitől, amitől irtózol. Olyan nagy szíved van, hogy te szívesen segítesz másokon, de amikor rajtad kell akkor el akarod utasítani. Ne tedd, megérdemled te is a jó tetteket, nem csak neked kell mindig adni! Igazán szép dolog tőled, hogy próbálod megoldani egyedül a problémáidat, de nyugodtan vond bele azon barátaidat, akik szívesen segítenének rajtad. Maximalista vagy, ami valamikor jót hozhat a konyhára, de néha jobb visszavenni belőle, mert elég kínos szituációkban találhatod magadat, a tavasz utolsó havában könnyen sérelem érhet.




Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Mások problémája nem a tiéd, ne avatkozz bele kéretlenül! Bebizonyosodik, hogy érdemes kitartanod a célod mellett, és ezt a körülötted lévő barátaid is be fogják látni. Az érdeklődésed a hónap közepére kicsit lankadhat, de vissza fogod nyerni pár nappal később. Légy nyitott, hagyd, hogy új barátok találjanak rád! Ne légy zsugori, most minden pénzt megér az a kedves ajándék, amit kinéztél egy szerettednek. A közelgő születésnapodra előajándékot kapsz, de ne azt nézd, hogy mit rejt a doboz, tartsd szem előtt, hogy a szándék a fontos.



Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 

Nem kell a dolgokat túllihegni, higgadj le! Beszéld meg a problémákat a szeretteiddel, és dönts helyesen! Ha ez sikerül, a kedvedet nem szegheti semmi a hónapban. Az önzőség most kapóra jöhet, igenis tars ki amellett, hogy ami a tied az a tied, nem vagy köteles megosztani senkivel, akivel nem akarod. Mondd el ami a szívedet nyomja egy barátnak, öntsd ki a lelked neki. Sokkal jobban fogod érezni magad, ha a lelkiismereted is tisztává válik. Kérj bocsánatot attól, akit régen  megbántottál, a kapcsolatotokat még mindig helyre lehet hozni, de lehet hogy már semmi nem lesz a régi köztetek.



Nincsenek megjegyzések: