2021. március 15., hétfő

Éledő szívek - és szintlépő szerelmek

Nem csak a természet kezdte meg ébredését a jó időnek köszönhetően, de úgy tűnik, a szerelem is be-bekopogtat iskolánkba és környékére. Vannak szerelmek, melyek éppen elmélyülni látszanak, és olyanok is, melyek éppen most bontakoznak ki. A legszebb időszak következik!


Elszakíthatatlanul
Kétség kívül a legszebb szerelem az, amikor az ember igazán ragaszkodik a párjához, amikor minden gondolata ő, és amikor ez a rózsaszín köd után is megmarad. Ilyen szép szerelem Nyusha Rasskazov és Koppány Richárd románca is. Azt nem mernénk állítani, hogy egyáltalán volt rózsaszín köd, hiszen Ricsi temperamentuma nem utal erre, ám a tény, hogy mindig együtt lehet látni őket, arra utal, hogy kiválóan megértik egymást, és olyanok, mint a filmekből megismert tökéletes páros. Nem számít sem a korkülönbség, sem semmi, ami ilyenkor felmerülhet, így mi is csak gratulálni tudunk nekik!

Sose kezdj egy testvérpárral!
Nem ritka, hogy az ember egyszerre két ember iránt is szerelembe tud esni, ám ilyenkor a legtöbben meghozzák azt a nehéz döntést, hogy az egyik felet választják. Mások, akik képtelenek dönteni, két embert szeretnek tovább, titkolva a másikat, reménykedve, hogy nem buknak le. Azonban, mi sem értjük, hogyan hihette Csonka Zsombor, hogy feltűnésmentesen szerethet egyszerre két nőt, akik nem csak, hogy rokonok, de egyenesen testvérek. Márpedig a minap kialakult heves veszekedés, mely közte és a két Vizsnyiczky lány között bontakozott ki, arra utal, hogy megpróbálta. Lilla tajtékzott, Sári értetlenkedett, Zsombi pedig megpróbálta csillapítani a kedélyeket. Úgy tűnik, ez most nem alakult a legjobban, de ne csüggedjetek, amit nem lehet megoldani, azt el kell engedni, és nyitottnak kell lenni az újdonságokra.

Vadvirágos lánykérés
Bánki Zorka hirtelen bukkant fel újra Bogolyfalván, jöttének miértje sokáig nem volt ismert. Aztán egyszer csak szemfüles civilek felfigyeltek arra, hogy a kisasszony eltűnik a Tündérmanó utca 21. alatt, és nem is bukkan fel, csak órákkal később. Állítólag ez az eset nem egyszer és nem kétszer, hanem annál jóval többször fordult elő, Jason Henry Payne pedig mindig széles vigyorral viseltetett az ottléte iránt. Szépen lassan elkezdték suttogni, hogy a Payne család újabb esküvőre készül, és a makacs agglegény fejét végre bekötik, aztán a történetbe megérkezett a harmadik szereplő is: Farkasházy Rudolf. A pirosak házvezetőjével korábban nem letett együtt látni a Bánki lányt, aztán derült égből villámcsapásként bontakozott ki a jelenet, ahogy ott térdel előtte, kezében egy hatalmas csokor virággal, melyet saját maga szedett neki. Van ennél romantikusabb? Aligha, kivéve, ha egy Jason Payne méretű férfi beveri a zavaró harmadik arcát. Hogy ebből is mi lesz? Ti kinek szurkoltok?

Hosszú séta, nagy ölelés
A következő páros minden bizonnyal még kapcsolata első fázisában van, hiszen bár látni őket együtt, nyíltan sosem adták jelét annak, hogy ez több lenne, mint barátság. A minap azonban fény derült titkukra, amint egy hosszabb erdei sétára indultak, természetesen külön-külön, ám ott egymásba gabalyodva, hosszan ölelkeztek, majd egy kis idő múltán távoztak. Forrásunk neveket nem tudott mondani, de a személyleírások alapján egyre biztosabbra mondhatjuk, hogy Vattai Júlia és Demeter Hunor egy párt alkotnak! Ha ez igaz, szívből gratulálunk nekik, ha nem, akkor hajrá srácok, itt az ideje megpróbálni! Mi nagyon shippelünk titeket!

Illendő szintlépés
Tíz hónap telt el azóta, hogy egy igazi tündérmese vette kezdetét Bogolyfalván, ugyanis ekkor kelt egybe Odry Elizabet és Daróczy Konrád. A háttér nem titkolt, hiszen itt nem két szív, hanem két ősi máguscsalád köttetett házasságot. Az ilyen frigyek egyértelműen az aranyvér megtartását hivatottak szolgálni, szerelem aligha bontakozik ki. A házasságra lépő feleknek azonban úgy néz ki, elfelejtettek erről szólni, hiszen a mostaninál szerelmesebbek nem is lehetnek! Ha valaki jól megnézi őket, bármikor, amikor együtt mutatkoznak, nagyon szépen néznek egymásra, a polgármester úr szeméből árad a büszkeség, míg felesége gyengéden és csodálattól telten pillant rá. Emellett nagyon szépen beszélnek egymással és egymásról. Az egészet pedig megkoronázza a tény, hogy első gyermekük is úton van! A falu idősebb asszonyainak elmondása szerint, Daróczyné néhány napja bővebb ruhákban mutatkozik, mintha teste változásait kívánná titkolni. Emellett olykor sápadtabb, fáradékonyabbnak látszik, és szívesen nassol két étkezés között. A nénik elmondása szerint még vagy nem tudják, hogy milyen nemű a baba, vagy lány gyermek érkezik, mert Daróczy úr nem ragyog úgy, mint egy fiús apuka. Akárhogy is legyen, mi magunk is ilyen szép szerelemre vágyunk, és gratulálunk!



Nincsenek megjegyzések: