2021. március 15., hétfő

Csillaglesen - avagy mit jósolnak a csillagok a tavasz első havában?

 


Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Sok új dolgot fogsz megismerni, szóba jöhet egy kis utazgatás is. Nagyban formálódni fog a személyiséged, rájössz majd, hogy ez a hónap segíteni fog terveid elérésében. Ne szalaszd el a lehetőséget az ismerkedésre, lehet, hogy találkozni fogsz egy személlyel, aki egy életen át melletted marad. Ne hagyd, hogy apróságok eltántorítsanak a céljaid bevégeztetése előtt! Bármit is csinálsz jelenleg, jó úton haladsz! Lassan rádöbbensz, hogy a célkitűzéseid nagyon gyors iramot vesznek. Nem maradhatnak szó nélkül a vizsgáid sem, igen eredményes munkád gyümölcse a szünet lesz.





Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Nagyon önálló és független vagy, viszont most nagy szükséged van egy jó barátra. A hónapban azt érzed, kevés támogatást kapsz, emiatt neked is tenned kell. Nagyon vidám és boldog leszel a hónap másik felében, és ezt az érzést másokra is rá fogod ragasztani. Egy ismerősöddel kisebb veszekedés várható, ami nem lesz komoly. Ne mindenért őt okold, benned is van kiszedésre váró szálka! Türelmesen várd végig a jövő hónapot, tudod, Róma sem egy nap alatt épült. A vizsgáid elég jól sikerülnek, ezért ne hajszold magad tovább. Ne feledd, egy Várakozáson felülibe senki nem halt még bele.



Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Egy régen történt rossz élményedből nyertél tapasztalatot, amely most segíteni fog, hogy átgondolva helyes döntést hozz egy kellemetlen szituációban. Mindig hallgass a szívedre a döntéskor, viszont a megvalósításba már az eszedet használd. Ne hozz elhamarkodott döntéseket! Az egész hónapod nagyon csendesen telik, a munkád értéke nem most fog rögtön termést hozni, de ha kitartó vagy, és nem az eredmény miatt dolgozol, akkor elégedetten zárod a vizsgaidőszakot. Közben tanácsos jó pár meleg italt fogyasztanod, lehet, hogy bekopogtat a megfázás.



Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Néha nem árt egy kis szünetet tartani, azonban ne hagyd, hogy ez elsodorjon a céljaidtól, hiszen a valódi eredményekért nagyon keményen, foggal-körömmel kell harcolni, avagy dolgozni. Ha kapcsolatban vagy, a szerelmetek a hónapban megerősödhet, viszont ha szabad vagy, akkor jó eséllyel találkozol pár igen elbűvölő emberrel. Lehetséges, hogy valaki szemet vet a munkásságodra, ne engedd, hogy bármit elvegyen tőled, hiszen a hosszú, fárasztó munka után nem jó érzés, ha valaki learatja a babérokat. Kikapcsolódásként olvass el pár könyvet a szünetben!



Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
A hónap első felében egy sikeres munkád miatt elismerést kapsz, aminek a szűkebb baráti köröd nagyon fog örülni, jobban, mint te magad. Ezen időszakban egyre növekvő önbizalom és a dolgokhoz való pozitív hozzáállásod jellemez majd, ami nagyon jól jön. Március második felében egy hozzád közel álló személy furcsán kezdhet viselkedni, amely számodra kicsit rosszul eshet. Kezeld higgadtan az egész szituációt, nem érdemes haragvónak lenned, mert később magad is megbánod a kimondott szavakat. A lépcsőkkel pedig nagyon vigyázz, óvakodj tőlük, mert szeszélyesek.





Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Jó irányba indulnak el a dolgaid, az örömödbe keveredhet ugyan egy kis csalódás, de ha jobban átgondolod a helyzetet, nagyot fogsz nevetni rajta. Kicsit szedd össze magadat, ne csússz szét, ha váratlan akadályok gördülnek eléd! Ha jól cselekszel, váratlan örömöt hozhat a hónap vége, úgy érezheted, egyszerre minden a helyére kerül körülötted. Készülj fel egy kis izgalomra, mert egy esemény kényszeríteni fog, hogy végre kimozdulj a szobádból. A hatása elsöprő lehet, a változatosság igen is jó dolog. Még több vidámságot hoz az életedbe.



Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Nem nagyon hoztad a formádat, de sebaj, mert a fő, hogy átmenj a vizsgákon. Sok bajod lehet az ügyintézésekkel, de tartsd féken a nyelved! Fokozottan figyelj, hogy ne ülj fel semmilyen cselnek, vagy szánalmas provokációknak, ami egy ismeretlen felől érkezhet. Ügyelj arra, hogy határozottan lépj fel, ne okozz senkinek kellemetlenséget! Ne vállalj el olyan dolgokat, amikhez érzed, hogy nincs meg a megfelelő kurázsid, mert a kisebb sikert kudarcként élheted meg, ezzel pedig könnyen elégedetlenné válhatsz. Érd be kevéssel, az néha sokkal többet tud hozni, mint ahogy gondolnád.





Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Most az érzelmek nem fognak elkerülni. Ha azt a bizonyos márciusi napot jól akarod megélni, akkor azok társaságát keresd, akikkel szeretsz lenni. Ha tanácsot kérnek tőled, adj bátran, mert a barátaid bölcsnek tartanak. Mindig tudsz mérlegelni a jó és a rossz között, ezért környezeted elismer téged. Pár ember letört lehet melletted, próbáld meg felvidítani őket, a humorérzéked nagyon jó. Lehetnek még rossz napjaid márciusban, amikor neked lesz szükséged vidámságra. A szünetben lehetőleg ne az egész napot töltsd a szobádban, menj el reggelente kocogni!



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Mostanában egyre többet gondolkodsz a jövődön, ami bizakodással és bátorsággal tölt el. Ami nyomja a lelked, arról beszélni kell, mert így kerülheted el, hogy a problémák megbetegítsenek. Megeshet, hogy baleset történik, szerencsére nem súlyos. Változás következhet be, amely miatt más színben láthatod a világot. Egy kialakult új helyzetbe nehezebben tudsz belehelyezkedni, mert furcsán érint, képtelen vagy kommunikálni. Váratlanul olyan esemény történhet, amely előtt meglepetten állhatsz. Tudd, hogy most neked van igazad.



Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Nyomást gyakorolhat az életedre egy hozzád közel álló személy, szándékosan megnehezíteni azt, de mielőtt a csatán gondolkodnál, járj utána hogy mindez miért történik. Lehet, hogy egy pár évvel korábban történt eset áll mögötte.
Ne legyél türelmetlen, ha így folytatod, nem tudsz kikapcsolódni, és a szünetből visszatérve azonnal kellemetlen szituációkba kerülhetsz! Ne foglalkozz a körülötted levő emberek dolgaival, koncentrálj most csak magadra! Egy ponton elszakadhat benned a cérna, és ha így lesz, jobb, ha a környezeted menekül előled.




Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Ne küzdj olyanért, ami elérhetetlen számodra! Ha csak teheted, készülj fel minden eshetőségre, mert a szíved ellent mondd majd az eszednek. Remek alkalmat teremt viszont a művészetek iránti érdeklődésnek. Rátalálhatsz a számodra legtökéletesebb elfoglaltságra. Vedd észre magad, hiszen igazán kreatív személyiség vagy, ami most a hasznodra válhat. Két ember között te lehetsz most a közvetítő, de tudd, hogy mikor kell magukra hagynod őket, könnyen veszekedéssé fajulhat egy szóváltás.




Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
A hónap elején egy rossz hírről szerzel tudomást, amely kicsit elszomorít. Viszont teljesülhet egy régi vágyálmod, megszerezhetsz valamit, ami után már régóta sóvárogsz. Sajnos, ez az egész egy meggondolatlan lépésre szánhat el. Próbálj meg javítani a helyzeten, ne hagyd, hogy az érzelmeid irányítsák a tetteidet, vesd be az eszedet. Ha véletlenül mégis az érzelmeidre hallgatnál, nagyon fogsz csalódni. Rendezd át egy kicsit az otthoni szobádat, egy hangulatos lámpa, vagy egy szép fotel egy-kettőre feldobhatja a napjaidat.



Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 

Előfordul néha, hogy valakiről hirtelen megváltozik a véleményünk. A hónapban valakit egészen más színben láthatsz, mint ahogyan azt tőle megszoktad. Fehérből kékbe válthat nálad, az összes porcikád tudja, mi a kettő közötti különbség. Egy nagyon izgalmas oldaláról köszön majd vissza rád, ami hatással lehet az eddigi életszemléletedre. Gyökeresen változtathat a személyiségeden, de vigyázz, ezt az új stílust nem mindenki preferálja, ezért gondolkodj el valójában mit is szeretnél, ki is akarsz lenni. Írd le egy lapra, mit vársz az élettől!



Nincsenek megjegyzések: