2020. november 15., vasárnap

Új stílusok, nagy váltások

 Ugyan hivatalosan a tavasz a nagy megújulások időszaka, de úgy tűnik, mindig vannak lázadók. Van, aki önszántából, mások némi nyomás hatására léptek rá most is erre az útra, a végeredmény összességében igazán meglepő. Hogy kik is alkottak ebben a borongós időszakban nagyot? Lássuk!


Úgy tűnik, Oroszország kiválósága, Darya Kanazova teljesen becsavarodott attól a szerelmi vallomástól, amit a bálon kapott, és amikor valaki szóba hozza a dolgot, bandzsítani kezd, és még a nyelvét is kidugja. Az első néhány napban ez aranyosnak volt mondható, mostanra azonban kezd ijesztővé válni a lány. Valószínűleg a Somogyi fiú nem éppen ezt szerette volna elérni, vagy pont, hogy de? Hiszen köztudott, hogy utálják egymást. Úgy tűnik, nem minden happy end valóságos.


Fodrásznál járt Návay Kristóf, azonban új stílusát sokan kétkedve fogadták. A fiú persze első pillanatban nagyon elégedett volt az eredménnyel, aztán a sok kritika miatt már neki se tetszett annyira a megoldás, mint elsőre hitte, így most azon van, hogy a sok lehetőség közül megtalálja a hozzá leginkább passzolót. Az biztos, hogy olyan nem szeretne lenni, mint korábban volt. Mi megértjük, hogy kell a változás, de Krisi, ez nem a jó irány!


Mácsai Ráhel visszatérve a kastély falai közé elhatározta, hogy új életet kezd, olyannyira, hogy még muglimániáját sem titkolja tovább, holott eddig nem nagyon esett szó róla, hogy akárcsak kedvelné a muglimicsoda dolgokat. A lány az utóbbi napokban egy padláson talált régi görkorcsolyával közlekedik, és erre olyan büszke, hogy szívesen posztol róla képeket, ráadásul lakótársát is megfertőzte, ugyanis egyre többször látni Warren Minát is, ahogy gördeszkán szeli át a falut. Hogy ennek mi lesz a végkimenetele? Mi már sejtjük, hiszen Jolán néni a minap panasszal élt a hivatalban. Vajon miről szólhat az a bizonyos panasz?


Harmat Betti arca a legjobb példa arra, hogy miért NE húzzunk ujjat az eridonosokkal. Sokan úgy tartják, hogy csak a rellonosokkal nem jó szórakozni, de a főnixek is igazán szeretik megtorolni sérelmeiket. A lány fennhangon hirdette, hogy miért is jobb levitásnak lenni, miért szereti a házát, így ennek eredményeként az elsősöknek elhangzó prédikációt végighallgató pirosak bosszút esküdve kapták el a lányt a minap, és kenték be arcát arany csillámmal. Ami a legrosszabb, hogy egy olyan - egyénként tiltott - ragasztóvarázslatot is rátettek, amit csak komoly bájitalkezeléssel lehet eltávolítani. Harmat Betti ideiglenesen házon kívül van, így Csilli Betti vette át a helyét.


Úgy tűnik, Lucas Deighton és Olívia kapcsolata olyan sokszor futott zátonyra és éledt fel újra, hogy a fiú eldöntötte, ahelyett, hogy megint felmelegítenék azt a bizonyos káposztát, inkább olyan lányt keres, aki normális, és akivel normális kapcsolata lehet. Viszont mivel exbarátnőjét átlagos körülmények között, az iskolában ismerte meg, most úgy döntött, hogy merész lesz, és ahelyett, hogy a hagyományos randizást választaná, inkább a mugli világ csodáival próbálkozik, és üzenetben hívja randevúra a lányokat a #kattanj_rám hashtag-et használva. Vajon, ha rákattannak a lányok, utána mi lesz? Mi nagyon várjuk a Nagy Ő Bagolykő első évadát!




Nincsenek megjegyzések: