2020. május 15., péntek

Meglibbent a nyári szerelem

Idén olyan furcsán alakult a tavasz, hogy úgy tűnik, az igazán nagy szerelmek nyárra tolódtak. A levegő izzik, és nem csak a hőmérséklet emelkedésétől!


Angyali érintés
Úgy tűnik, Helvey Belián igazán szorult helyzetbe került. Többen pedzegették már, hogy mostanság igencsak sok időt tölt Angyal Odett társaságában, és bár csodálattal a szemében néz rá, nem úgy, mint rajongó, hanem mint egy szerelmes férfi. A dolog azonban csalóka lehet, hiszen többen megerősítették, hogy habár a két fiatal sok időt tölt együtt, Belián sokkal korábban kezdett találkozgatni a kisebbik Angyal lánnyal, Brigivel, és inkább ő az, aki iránt szíve dobban. A kék angyalka nővérével csupán jó viszonyt ápol, sőt, Odett egyfajta randigurut játszik a szerelmesek között, akik szeretnének, de nem mernek nyitni egymás felé. Megint mások éppen Brigiről állítják ezt, és az sem kizárt, hogy Belián mind a két lánynak csapja a szelet. Tudva, hogy mennyire sok mindent örökölnek majd egy napon a lányok, nem lenne meglepő senkitől, ha szeretne közel kerülni a tűzhöz. Beliánnak leginkább azt kell eldöntenie, hogy nyugodt vagy pörgős életre vágyik-e?


Ellentétek vonzásában
Lehetetlen volt nem észrevenni az elmúlt időszakban egy szokatlan, de együtt igencsak szépnek és különlegesnek mondható páros felbukkanását. Bár hivatalosan egyik fél sem erősítette meg, de úgy tűnik, hogy az indián felmenőkkel rendelkező Milan Payne és a hófehér hajú Dobó Lienna egymásra találtak. Szemtanúk többször látták őket egymás mellett álldogálni, beszélgetni, illetve felbukkanni egymás baráti társaságában. Úgy tűnik, nem csak belsőre, de külsőre is vonzzák egymást az ellentétes emberek. Az biztos, hogy mi nagyon szurkolunk nekik! Gyerünk srácok, vállaljátok fel!


Ahogy az a nagykönyvben meg van írva
Úgy tűnik, ezúttal tényleg véget ért a Rili shipnévvel elkeresztelt Vajda Richárd-Révay Lili közös élete, és három együtt töltött viharos év után külön folytatják. Valószínűleg ez már egy jó ideje haldokló kapcsolat elhúzása volt, ugyanis még ki sem hűlt a kapcsolatuk, amikor már mind a ketten új partnerrel mutatkoztak. Habár Lili óvja a magánéletét, annyi bizonyos, hogy egy csapattársával került közelebbi kapcsolatba, míg Richárd Ombozi Boróka mellett állapodott meg. Hogy milyen lesz három év után az első viszontlátás? Ha az elmúlt időszakból indulunk ki, akkor igencsak hangos.


Vitás szerelem
Nemrég az egész kastély Vizsnyiczky Heléna és Csepreghy Péter veszekedésétől volt hangos. Mivel mind a ketten az Eridon ház diákjai, gyakorlatilag senkit sem lepett meg, hogy a heves szóváltást követően, nevetve ölelték át egymást, mielőtt következő tanórájukra indultak volna. Azonban többen is látni vélték, hogy az ölelés közben ajkaik egymásra találtak, és apró csókkal búcsúztak egymástól, sőt, Petya egész tanórán szétszórtan viselkedett, aminek évfolyamtársai, Vlad Marcell és Bakker Dusán itták meg a levét. Ugyanis az Eridonos bájitala kifutott, és a két fiú kézfejét terítette be, akik emiatt egész nap összekulcsolt kézzel kellett, hogy közlekedjenek, ami miatt a kastélyban végigszaladt a pletyka, hogy egy párt alkotnak. Takarodóra szerencsére a probléma megoldódott.

Nincsenek megjegyzések: