2020. április 15., szerda

Srác az oka mindennek!

Hogyan hódíts meg egy pasit?
Együtt vannak-e vagy sem, annyi biztos, hogy aranyos párost alkot Bossányi Karola és Zippzhar Márk. A szituáció kérdéses, és igazán választ Lóránt Emma se tudott kihúzni belőle, holott nagyon igyekezett. De miért is ez a nagy érdeklődés? Nem csak jóbarátilag tudakolta, cseppet sem. A helyzet az, hogy egy bizonyos rellonos fiúnak - nevezzünk nevén, Bakker - Dusán igencsak bejön a levitás lány, azonban most először nem tudja, hogyan is kellene megközelíteni egy nőneműt. Ő más, mint a többiek. Csak az a baj ezzel, hogy Dusán viszont igencsak tetszik Emmának, így a lány nem kizárt, hogy most gőzerővel azon fog dolgozni, hogy Karola és Márk egymásra találjanak. Nők mellett sosem unatkozik az ember.

A szeme az apjáé
A világ boldogabb hellyé vált, amikor Szentmihályi Izabella életet adott férjével, Norberttel közös első gyermekének, azonban az öröm nem tarthatott sokáig. A babanéző során ugyanis Ardai Tánya kifakadt, hogy a gyermekben nem a büszke szülőket látja viszont, hanem az igazgatóhelyettest, aki iránt köztudottan gyengéd érzelmeket táplál. Elmondása szerint, ahogy a kicsire nézett, már érezte a különlegességét, ám igazán ijesztővé akkor vált a helyzet, amikor a gyermek rápillantott. Véleménye szerint tagadhatatlan, hogy a kicsi ereiben Várffy vér csordogál, ami megmagyarázza, hogy az évnyitón miért tartottak egymástól távolságot. Hogy a friss anyuka és apuka hogyan reagált a történésekre, nem derült ki, mert azóta mindenkitől elzárkózva élik mindennapjaikat. Reméljük, hogy csak félreértésről van szó, és hamarosan helyreáll a világ békéje.

Vajon ezt újramelegítették?
A szünetben sok változás állt be a bagolyköves párkapcsolatokat és szingliket illetően. Az örök szinglik párra leltek, és már nem hirdetik annyira az egyedüllét előnyeit, míg a régóta együtt lévő párok nagy része búcsút intett egymásnak. Az egyik régi szingli, Lorin Annie Brightmore egy szünet alatt nem csak bepasizott, de már össze is költöztek, méghozzá Bözsi néni szomszédságában. A néni elmondása szerint a dolog nem új keletű, hiszen a két éves forma Bánki Karola a páros közös gyermeke, és Annie faluban történő felbukkanása után nem sokkal fogant. A lány jó ideig nem volt látható abban az időben, magántanulóként a falu orvosánál lakott, így nem kizárt, hogy a kislány valóban szerelmük gyümölcse és a mostani események egy helyrebillenő kapcsolat eredményeként jöttek létre. Kérdéses, hogy a szülők mennyire nyugodnak majd meg, hiszen a kis Karola apja ezek szerint az előkészítő elismert tanára, Bánki Barnabás.

Párkapcsolat? Férfiak? Kösz, nem!
Vizsnyiczky Heléna egyike azon boldog szingliknek, akit már mindenkivel összehoztak a kastélyból, pedig senkivel sem volt még igazán kapcsolata. Ő egyszerűen csak egy olyan lány, aki boldogabb fiúk társaságában, mint lányokéban, így velük bandázik. Páran, közöttük a házvezető-helyettese, Bajnóczi Kimoriah ezt nem nézték túl jó szemmel. Bár kezdetben egy kellemes hangvételű, nyugodt beszélgetésnek indult az apró észrevétel megtétele, a végén komoly ordításba fordult, méghozzá a dámák folyosóján, akik természetesen egyből megosztották a részleteket a kastély többi festett alakjával és jó pár diákkal, tanárral is. A veszekedés során állítólag Heléna erősen utalt arra, hogy az ő kilincsét, ellentétben a tanárnőével, nem adják kézről kézre a férfiak. Hogy végül büntetésbe került-e a lány ezen kijelentése miatt, lapzártánkig nem derült ki.

Exek védelmében
A Viharmadarak és Rúnakígyók között vívott meccsen láthattuk, hogy Jáger Sára nem csak a saját, de az ellenfél fogóját is megvédte, holott egyáltalán nem lett volna kötelessége. A történet hátterében az áll, hogy Sára és Ábel között elkezdett alakulni valami, azonban a srác az utolsó pillanatban kihátrált, arra hivatkozva, hogy nem az ő biznisze az elköteleződés, ezzel gyakorlatilag összetörve a lányt, aki olyan nehezen alakít ki bizalmat. Csak Colton Fisher volt annyira szerencsés, hogy a védelmi burok belsejébe jutott és ennek köszönhetően beszélni tudott a lánnyal. Órákon és napokon át, míg meg nem győzte, hogy még éppen időben derült ki ez. Cole-nak köszönhetően végül Sára pályára állhatott, és ezzel a gesztussal Volkovot is biztosította róla, hogy megbékélt a helyzettel, sőt a meccs után többen látni vélték, ahogy Cole és ő összeölelkezve-csókolózva örülnek az elkapott cikesznek, ami azóta Sára birtokába került.

Nincsenek megjegyzések: