2019. október 15., kedd

Új tanárok, nagy szerelmek

Korábban hallhattuk már azt a pletykacsokrot, mely szerint Ambrózy Henrik valamilyen szinten benne volt szülei meggyilkolásában. Egyes hírek szerint felbújtó, mások szerint az elkövető volt ő. Mostanában elülni látszik vele kapcsolatban minden ilyen eszmefuttatás, azonban ezzel egyidejűleg szárnyra kapott az is, hogy szíve szabaddá vált, összetört, így a tanodabeli munkáját sajgó lyukkal mellkasán kezdi meg, és alig várja, hogy valaki átsegítse ezen a nehéz időszakon. Lányok, aki látta már ezt a pasit akár csak egy testhez simulóbb felsőben is, az tudja, miről beszélek, amikor azt mondom, vétek lenne kihagyni az esélyt nála.

Ardai Tányáról szintén úgy hírlik, hogy szingli, ám összetört szív nélkül. Egyedüli kételyként az évnyitó szolgált erre, ahol olyan szorosan összebújva beszélgettek Várffy-Zoller Róberttel, hogy a férfi csak néhány másodperces késéssel - ezzel okozva egy nagy adag kínos csöndet - eszmélt fel a bemutatására, mint igazgatóhelyettes. Úgy tűnik, a tanév kezdeti kérdése is ez lett, hiszen a folyosókon máris ezer pletyka terjed a friss szerelmesekről. Ti mit tippeltek?

A tanév egyik legnagyobb rejtélye Elliot A. J. Wayne, akiről gyakorlatilag semmit sem tudunk, mintha nem is létezne. Az igazi misztikumok pedig a legnagyobb fantázia megmozgató erők. Egyesek szerint nős, két gyermekkel, mások szerint özvegy, megint mások szerint nem a nők érdeklik, és van, aki azt mondta, hogy szerinte a szívét egy átok miatt vastag jégpáncél borítja, amit csak az igaz szerelem csókja képes kiolvasztani. Azt hiszem, ez az elmélet mind közül a legmerészebb, de nem lehetetlen.

Jason Henry Payne szerelmi élete nem titkos, hiszen kéz a kézben érkezett hozzánk oktatni párjával, Ophelia Carolina Brown-nal. A szerelmesek olyan áhítattal néznek egymásra, hogy olyat még nem látott a világ se talán, így azt kijelenthetjük, hogy ez a két szív bizony 100%-ig foglalt, így már most szomorú sóhajok övezik útjukat, de láthatóan ez nem zavarja őket.

Mikola Keve Áron nem új név és nem új arc köreinkben, sőt, ő az egyetlen biztos pont, hiszen pontosan tudjuk, hogy feleségével, Grace-szel életüket a tökéletes harmónia jellemzi. Házasságuk példaértékű és követendő alapot szolgál mindenki számára.

Perge Vanessza is szingli, legalábbis a jelenlegi információink szerint. Korábban, úgy hírlik, egy ismert zenésszel randizgatott, míg ki nem derült, hogy családja van. A férfi elhagyta volna feleségét, azonban Vanessza ebből nem kért. Azóta három aranylemez ihletadójává vált a nő az ellenkezésével, részesedést azonban nem fizetett neki a férfi. Az biztos, hogy egy vagány csajról beszélhetünk a személyében!

Nincsenek megjegyzések: