2019. szeptember 15., vasárnap

A vizsgaidőszak legelszántabb próbálkozói

Csepreghy Péter
Hivatalosan is elmondhatjuk, hogy Petya elnyerte a leghosszabban vizsgázó diák címet, ugyanis mindenről, de tényleg mindenről a Dungeons and Dragons nevű asztali szerepjáték jutott az eszébe. Ha nem is tanult, a legtöbb tanárát annyira összezavarta a hasonlatokkal, hogy nem tudták nem átengedni, sőt, ha igaz a pletyka, akkor Várffy prof csatlakozni is kíván a játékszeretők társaságához. Szép húzás Péter, hogy olyanról beszélsz, amit nem ismernek, de ciki lenne nekik elismerni. Jár a taps ezért a teljesítményért.

Sárközi Alexandra és Kincső
A lányok ebben a félévben igencsak lazáztak, előbbi szerelmes, utóbbi lázadó kamasz. A testvérek persze a bajban összefognak, hiába a nagy korkülönbség köztük, olyan gyönyörűen begyakorolták a közös mesét, hogy öröm volt hallgatni. Mindenki sajnálta őket, amiért egész nap a szenilis szomszédra kellett vigyázniuk, csak azzal nem számoltak, hogy akinek tanár a szülője, attól megkérdezik, hogy jobban van-e a szomszéd. És nem, nem is az apjukon buktak el, aki ugyanazt a választ adta, mint a lányai, hanem Huszthy professzor vizsgáján, ahol a férfi pillanatok alatt észrevette a csalárdságot. Vajon pótvizsga vár a lányokra?

Juhász Laura
Juhász Laura minden vizsgájára maximálisan felkészült, és ez meg is látszott feleletein, tanárai nem egy alkalommal állították le a lelkes lányt, hiszen már úgy is értékelni tudták. Persze az első néhány alkalommal még örült ennek, azonban a Gemmológia vizsgán állítólag kifakadt, és sírórohamot kapott, miközben azt ecsetelte, hogy ha valaki, legalább Strakhova professzor megvárhatná, hátha ront. A tanárnő riadt tekintettel hallgatta végig a hibátlan feleletet, de ennek köszönhetően mindenki mást is végighallgatott, és aki azt hallotta, könnyű nála vizsgázni, nagyon meglepődött, amikor elkezdett vért izzadni az elfogadhatóért.

Machay Ábel Alexander
Ábel sosem volt rest titkolni, honnan is jött és ki is ő, ezért a vizsgái alatt talárját "véletlenül" a szobájában felejtve, feszes nadrágban indult neki a küzdelmeknek. A nadrág a fenekén feszült, abból nem kevés mugli pénz lógott ki, ízlésesen elhelyezve. Azt beszélik, hogy ezen a vizsgaidőszakon nem sokat foglalkozott az írással, mégis mindenből átment. A pénz pedig csak elterelés volt, meg vélamágiájával hódított. Akárhogy is, mi egyáltalán nem bántjuk azokat a feszülős nadrágokat, csak így tovább Ábel, feldobta a feneked a napunkat!

Theon Delacroix
Mostanra nincs olyan ember, aki ne ismerné Theon nevét, hiszen stílusával és csókjaival hódít. Állítólag vizsgalapjain is kedvező ajánlatokkal kecsegtette a tanári testületet, a szóbeli feleleteknél pedig inge felső három gombját kigombolva, zavarba ejtő tekintettel nézte vizsgáztatóit. A legfurcsábban Fisher tanárnő járt, aki nem csak három kigombolt gombot, de egy ajkak közé csíptetett rózsát is kapott. Ezek után maradjon az ember összeszedett!

Nincsenek megjegyzések: