2019. május 15., szerda

A tavasz felborít mindent!

Méhkirálynő rendel
Alig néhány napig kellett csak úgy végigsétálnunk a folyosókon, hogy biztosra vehettük, egyetlen Vajda-gyermek sem jöhet velünk szembe. Eszter egyetemre ment, míg Richárd visszatért a Durmstrangba. Az elmúlt hetek eseményei azonban új fordulatot vettek, és Vajda Esztert újra az iskola falai között tudhatjuk, méghozzá prefektusként és az Eridon ház új csapatkapitányaként. Egy ilyen határozott vezetővel talán veszélybe kerül a Rellon megdönthetetlennek hitt bajnoki címe?

Szerezd meg hát mind! 
Denis Brightmore nemrég a zuhogó esőben rohangált a faluban, több szemtanú állítása szerint azt kiabálva, hogy hydromágusi képessége az esőben mutatkozott meg. Úgy tűnik, a tehetség könnyen megy az emberek agyára. Szerencsétlen srác ugyan dimágusként van jelen az elemista tanoncok között, ám úgy tűnik, ennyivel nem elégedett meg, uralni szeretné mind a négy elemet. A szerkesztőségben több elmélet is született arról, hogy ezek után milyen módon indul majd neki a föld elem birtokba vételének - a legszimpatikusabb ötlet szerint sárral mázolt harci testfestésben, törzsi táncot jár majd. Nektek milyen tippjeitek vannak?

Nincs kivétel! 
Mei Watts szabálykövető életmódja az egyik, ami híressé tette őt, és valószínűleg, ha Benzsay Gergely újra észrevenné, hogy elhagyta a füzetét, tovább biciklizne, ugyanis szegény srácra egy egész hétig nagyon rájárt a rúd. Hétfőn a takarodó utáni percekig csókolózott a barátnőjével, kedden késve vitt vissza két könyvet a könyvtárba, szerdán - állítása szerint véletlenül - tintát öntött a csoporttársa jegyzeteire, csütörtökön rámosolygott egy macskára, aki azóta nem mer előjönni a társalgó kanapéja alól, pénteken pedig szemetelt, amikor a kuka mellé esett az összegyűrt csokipapírja. Mei Watts mindegyik esetnél jelen volt, és csúnyán megbüntette a fiút, ami külön érdekes, hogy az a bizonyos barátnő, akivel Gergő átcsókolózta a takarodóidőt, maga Mei volt. Így ne packázz soha egy prefektussal!

Szerelemdoktor rendel! 
A navinés lányok az utóbbi időben igen sokszor panaszkodnak fejfájásra és töltenek hosszú időt, néha fél napot, sőt, sokszor egész éjszakát a gyengélkedőn. Egészségükért aggódva utánajártunk annak, hogy mi történhetett velük, és összehasonlítva az ott tartózkodásukat és a műszakbeosztást, kiderült, hogy nem mi, hanem ki az, aki a dolog mögött áll! Az unikornis lányok ugyanis éppen akkor betegek mindig, amikor Sárközi Levente is az iskolában tartózkodik. A lányok egymás közötti versenyében eddig a legjobban Rhédey Pandora áll, aki mágiája révén felkeltette a fiú figyelmét, őt szorosan követi Bathilda Elphick, aki szó szerint a fiú kezei közé ájult, és akit karjai között cipelt az ágyig, valamint Juhász Laura, aki ugyan nem teljesen biztos benne, de úgy rémlik neki, hogy szájból szájba lélegeztették. Év elején Helena Westland javaslatára a navinés lányok Abigélesen házasságot kötöttek az iskolai dolgozókkal, a fiú pedig hivatalosan Lorin Brightmore jegyese, aki zavartan nevetgélni kezdett, amikor szóba hoztuk neki Levit. Csak nem igaz szerelem van a levegőben?

Nincsenek megjegyzések: