2019. március 15., péntek

Mit hoz számunkra a tavaszi szellő?




Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Van valami a levegőben, igen nagy szerencse fog érni. Bizony ebben a hónapban egy kicsit érzékeny lehetsz, de az sosem árt! Gondold át az érzéseid, dönts a legjobban. Lehet, hogy nehéz lesz, de menni fog! Összhangban leszel egész hónapban a barátaiddal, ami nagyon jól fog jönni, ha valami bánt. Nevess sokat, mert az öröm leveszi a gondokat a válladról, és tudsz egy kicsit lazítani.





Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Rettentő fáradtnak érzed magad, nemde? Lehet, hogy az idő, de te se tudod az okát. A hónap első felében nagyon vidám leszel, hiszen egy közelgő eseményre készülsz. Alig várod már, hogy itt legyen a napja. De ezután összeveszel egy hozzád közel álló személlyel és pár napig egymáshoz se szóltok. Bár ilyen csekélységért? Tegyél meg mindent, hogy kibékülj vele!





Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Kicsit lassíts, pihenésre is szükséged van! A szorgalmadért megérdemled, sokat tettél érte. Végy magadhoz egy újságot és olvasgass a szobádban. Ne felejtsd el a céljaidat, ne hagyd, hogy eltántorítsanak.
A megérzéseid nem fognak cserben hagyni, és nagy turpisságra jössz majd rá, amely még téged is meglep! Nem lesz valami jó dolog.




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Egy ismerősöd felkeres, és egy régi sérelem miatt elnézésedet kéri. Ne feledd, neked volt igazad, és még véletlenül se az legyen hogy te kérj bocsánatot! Most sokkal több időt fogsz tölteni a barátaiddal mint hinnéd. Ügyelj rá, hogy apró dolgokon ne veszekedj velük, élvezzétek egymás társaságát. Sokat beszélgess a társaiddal, lehet, hogy még újabb barátokra is szert tehetsz.



Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Nagyon kipihent leszel a hónapban, és kilométerhiányod lesz, ezért nyugodtan sportolj vagy sétálj. Talán már te is észrevetted, hogy nagyon elhanyagolod magad. Szánj magadra időt, hisz jó embernek jókedv dukál. Ne mindig másokkal foglalkozz, mielőtt megszólnál valakit, söprögesd el a szemetet a saját portádról! Mindenkit egy jó tanáccsal látsz el, de valakinek nem lesz ínyére.







Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Nem lesz túl tréfás hónapod. Félreértésed lesz egy barátoddal, ami után egymást szidva összeverekedtek, de nyugalom, mert pár nap múlva sírva kértek egymástól bocsánatot. Össze kell szedned magad!Ne kapd fel a vizet apróságokon, mert nemcsak magadnak, hanem a környezetednek is ártani fogsz a viselkedéseddel. Meditálj és engedd ki a gőzt.





Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Nem kell sokáig várnod, a másik feled lassan rád talál, már ismered is az illetőt és meglepően rossz viszonyt ápolsz vele. Nagyon vidám és felszabadult leszel a hónapban, amely jó hatással lesz az életedre. Kicsit lusta vagy, de oda se neki, hisz a pihenés jót tesz az emberi szervezetnek. Igyál sokat, mert ki fogsz száradni.





Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Nagy szerelmi csalódás ér, de vigyázz, mert csokimérgezést kaphatsz! Ne légy annyira bús. Sétálj nagyokat, sírd ki magad és lépj tovább. Bár a szakítás miatt szomorú leszel, de most megtudod, kik az igazi barátaid. Nagy meglepetés nem érhet, hisz szerencsédre csak a jókban bízol meg, de ki tudja mit hoz a holnap? Vigyázz,nehogy elriaszd barátaidat a szomorú időszakban!



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Figyelj oda, hogy ki mit mond, mert az igazság bárhol elrejtőzhet! Egy olyan ember fog kiállni melletted, akiről nem hitted volna. Bár a hónapod nem lesz vészes, egy dilis szerelmes leveleket fog küldözgetni, amit te először kitörő örömmel fogadsz, de kis idő múlva már annyira zavar, hogy megbántod az illetőt. A végén rosszul fogod érezni magad, de elfelejted az egészet, ő pedig távozik az életedből.




Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Nagyon feszült vagy a vizsgák miatt, de aggodalomra semmi ok, nagyon jól teljesítettél. Ne feledd, hogy minden erődet beleadtad a tanulásba, amiért le a kalappal előtted! Lehet hogy meglepetés fog érni, de gyorsan észhez térsz, mert visszatér ő, akire minap gondoltál. De ami könnyen jön, az könnyen megy! Az érzelem iránta csalóka.





Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Biztos vagy benne, hogy jól döntöttél? Mert szerintem nagyon jól. A vizsgáid szuperül sikerültek, és még a titkos vágyad is valóra válik. Sokan irigyelnek, ezért vigyázz, nehogy egyikük ártson neked. Ne becsüld le őket, sok mindenre képesek! Egyik barátod hátbatámad, de visszatér bocsánatért esedezve.





Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Nagyon elengedted magad, és nem lesz olyan fényes eredményed, mint azt hinnéd. Csalódás fog érni, ezért a következő vizsgaidőszakban tedd oda jobban magad. Először csalódott leszel, aztán pedig elengeded a dolgot arra gondolva, hogy nem érdekel az egész. Rossz úton jársz, ezért minden döntést jól fontolj meg, de ne hamarkodd el.






Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Valaki megbántott, ezért egy darabig haragudni fogsz rá, de majd megenyhülsz. Még mindig nem tudtad túltenni magad rajta. Pedig előbb vagy utóbb meg kell tenned. Influenzás leszel a hónap másik felében, ezért készülj fel jól a köhögéssel teli napokra, zsepivel, lándzsás útifűvel és egy jó bögre teával. Ezekkel a módszerekkel pikk-pakk meggyógyulsz.



Nincsenek megjegyzések: