2018. szeptember 15., szombat

Fogadj örökbe te is!


Kedves olvasóink, örömhírrel nyithatom a Mancs-helyi árvák sorozat harmadik részét, ugyanis legutóbbi cikkünk után mind a három cicus otthonra talált! Reményeink szerint a mostani bejegyzés hasonló népszerűségre tesz majd szert, és segít pár nehéz sorsú állat elhelyezésében. Ha valaki megragadta a figyelmed, a madarad továbbra is Rea Liebhart, vagy az én tartózkodási helyem irányába indítsd!





Név: Dodó
Nem: nőstény (ivartalanított)
Kor: a jó ég tudja
Tudnivalók: Dodó egy viharos estén került a menhelyre három hónappal ezelőtt, csontsoványan és kiszáradva. Két teljes hónapot vett igénybe, hogy fizikailag és mentálisan is sikeresnek mondható legyen a rehabilitációja. Azóta az addig félénk és passzív Dodó a legboldogabb macska, akit ismerünk. Szinte mindig mosollyal az arcán alszik, szeret a szabadban lenni, játszani, sőt, még el is kísér minket, mikor a kutyákat sétáltatjuk. Mindenképpen egy ragaszkodó és szerető gazdát keresünk neki, aki nem hagyja sok időre egyedül. 




Név: Garry
Nem: hím
Kor: körülbelül 2,5 éves
Fajta: Golden Rertiver 
Jellemzők: Garry-nél lazább kutyát még nem láttál a földkerekségen. Ha szeretnél a nagymesterektől tanulni, hogyan lehet chillelni, felkeresheted a buddhista szerzeteseket, Bob Marley követőit, vagy ezt a tappancsost a menhelyen. Nem válogatós az ételek terén, bármit megeszik, legyen az konzerv, száraz táp vagy másnapos ember gyomortartalma. Szereti a kilencvenes évek zenéit hallgatni és közben egy puha párnán feküdni.
Tudnivalók: Szeretnék egy olyan gazdát, akinek sok ideje van foglalkozni velem! Nem rajongok az ismeretlenekért, de kis segítséggel persze lehet ezen változtatni. Szeretném, ha sokat hallgatnál velem muzsikát, és együtt mehetnénk el hosszú sétákra. Remélem, eljössz értem. 






Név: Harvey
Nem: hím (ivartalanított)
Kor: kb 3 éves
Tudnivalók: Harvey már jó ideje a Mancs-hely lakója. A látogatók elmondása szerint nagyon creepy kisállat, ugyanis mozdulatlanul ül és bámulja az érkezőket, mint egy szobor. Sokszor ez csak hosszabb várakozás után tűnik fel az "áldozatnak". Nem különösebben szereti a többi állatot, szóval a jövendőbeli gazdának jó lenne, ha ő lenne "az igazi és egyetlen". Válogatós, nem eszik meg mindent; ha valami nem tetszik neki, csak odébb tolja a mancsával. Azonban, ha olyan kedve van, az ember ölébe kuporodik, és dorombol szünet és megállás nélkül, kiélvezve a simogatás minden pillanatát.




Nincsenek megjegyzések: