2018. május 15., kedd

Amit ebben a hónapban meg kell tenned!



Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Ebben a hónapban egy olyan szokásodtól kell megszabadulnod, ami téged is zavar. Azonnal beugrott egy, ugye? Igen, pontosan erről kellene lemondanod, mert nem csak saját magadat, de a környezetedet is hergeled vele. Tudom, hogy nem könnyű, de ha sikerül, képes leszel szinte teljesen új emberként tekinteni magadra, és annál nincs is jobb, nem igaz?




Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Édesség és rágcsa... itt az ideje, hogy egy kis időre elköszönj tőlük. Jön a jó idő, és ahhoz az is hozzá tartozik, hogy sok folyadék kerüljön a szervezetedbe. Ha valamit nassolnál, az inkább legyen egy kis gyümölcs. A sok cukortól, amit jelenleg a szervezetedbe viszel, teljesen eltunyulsz, és akkor oda minden terved a melegebb hónapokra.




Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Ebben a hónapban egy olyan új ismeretet kell elsajátítanod, melyre már nagyon régóta vágysz. Többször álmodoztál róla, hogy megtedd, de sosem tudod, hogyan kezdj bele? Jut-e rá elég időd? Megsúgom: MOST! Itt a tökéletes alkalom, az univerzum csak úgy pulzál, jelezve, hogy az idő ennél tökéletesebb már nem is lehetne. Tedd meg most, mert ha nem, nagyon sokáig fogod bánni, hogy nem éltél a lehetőséggel.




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Tisztázz egy olyan félreértést, mely még ha régi is, mérgezi egy kapcsolatodat. Tudom, hogy nem mindig szerencsés a régi sebeket feltépni, de ha valami bánt, ha igazán zavar, mégsem beszéltek róla, az akár láthatatlanul is képes felemészteni, és ha így tesz, akkor egy idő után képtelen leszel őszintén tekinteni a másikra, és viszont.




Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Itt az ideje, hogy véget vess annak a hozzáállásnak, hogy mindenki, aki szembejön veled, valami hátsó szándékkal érkezett meg az életedbe. A paranoiás viselkedésed és az összeesküvés-elméletek fogják elriasztani a barátaidat, ez pedig ahhoz fog vezetni, hogy egész évben egyedül leszel és még furcsának is fognak nézni. Jobb lenne, ha hinnél abban, hogy az emberek azért közelednek feléd, mert szeretnének megismerni. Látni akarják az embert, aki valójában vagy.






Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Le a gyászos színekkel! Itt az ideje, hogy kicseréld a ruhatárad. Merj vidám és intenzív színeket hordani, mert jól állnak. Nem azért, mert a barátaid azt mondják, hanem mert tényleg így van. Hidd el, megfiatalítanak és sokkal barátságosabbá, közvetlenebbé tehetnek. Egy-két új darabbal pedig új barátságok is érkeznek majd, hiszen észrevehetővé és megközelíthetővé válsz majd. Ha pedig nem bízol magadban, kérd ki a legjobb lány barátod véleményét és adj neki szabad kezet. Ő lesz az, aki csodákat művel majd veled.




Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Rendezd át a környezeted. Tudom, hogy még csak most vagyunk túl a tanév első pár hetén, azonban fontos, hogy a környezeteddel folyamatosan magadat fejezed ki, és ahogy napról napra alakul a jellemed, úgy kell, hogy a környezeted is fejlődjön. A szinkronban történő változás nagyon sok új részt enged majd egyaránt felfedezni és megmutatni magadból. Ha pedig jól érzed magad a környezetedben, könnyebben megy a koncentráció is. 



Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Békejobbot kell nyújtanod egy haragosodnak. Nem biztos, hogy elfogadja vagy hogy érdekli majd a dolog, ám a benned lévő méregbuborék, ami időnként felszínre tör benned, megsemmisül és nem úgy, hogy kipukkad, ezzel elárasztva az egész tested. Egy komolyabb önmarcangoló problémától szabadulsz meg ezáltal. Te megtetted a lépést, ha ő nem él vele, onnantól már nem a te gondod. Felszabadító tud lenni, amikor elengedhetsz egy ilyen horderejű nyomást.



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Szervezz közös pikniket a barátaiddal! Amióta visszatértetek, csak a tanulás és a munka van. A szakkörök, a diákmeló, a korrepetálások, és sosincs időtök rendesen beszélgetni. Az ebédek és vacsorák alkalmával váltott beszélgetés nem tud olyan őszinte lenni úgy, hogy rengetegen ülnek körülöttetek, de például kint a vízesésnél vagy az erdő szélén igazán kellemes lehet végre nyugodtan átrágni magatokat a tanév eddigi történésein. A kockás pléd kötelező!





Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Vess véget a punnyadásnak! Ideje, hogy egy kicsit jobban odafigyelj a testedre, a rendszeres mozgásra, mert elég komoly problémáid lehetnek a henyélésből. Elhiszem, hogy az ember agyát leszívja az egész napos koncentráció, de hidd el, a tested ilyenkor még igényli a törődést és azt, hogy az egész napos elgémberedést valahogy levezesse. Keress egy olyan hobbit, amiben van annyi mozgás, amennyit a tested megkövetel, és látványosan jobb lesz a közérzeted is. 




Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Itt az ideje, hogy újra átadd magad az olvasás élményének. Ne csak a tananyagot bújd egész nap, hanem keress könnyedebb olvasmányt is, ami kicsit kikapcsolja és pihenteti az elmédet. Hidd el, néha a legegyszerűbb történet a legjobb gyógyír a fáradt agynak. Sokkal kipihentebbnek érzed majd magad, mintha csak a tankönyveket és tananyagokat forgatnád. Először kezd kicsiben, és ha már találtál elég időt rá, akkor elkezdhetsz sorozatokra is fókuszálni.





Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Itt az idő, hogy rendbe tedd a dolgaidat. Válogasd át a felhalmozott papírhalmazt, a fontosabb és még aktuális feljegyzéseket vidd át egyetlen lapra, és mikor végeztél velük, dobd ki a lapot. Nincs szükséged már egy elsőben többször elfelejtett hozzávaló latin nevére, hiszen már tudod, vagy hogy kik azok a házimanók, akik a házadban takarítanak. Dobd ki végre a táskát, aminek elszakadt az alja, vagy a pólót, ami már teljesen kifakult. A tisztább környezet és a sok új hely új lehetőségek kapuját nyitja meg.




Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Itt az idő őszintén beszélni az érzelmeidről. Jelenleg sok sérelmet és elfojtott véleményt hordozol magadban, jó lenne, ha ezeket kiadnád végre. Nem úgy persze, hogy rákiabálsz a másikra, hanem leülve és szépen átrágva magatokat a dolgokon. Nem kizárt, hogy ezek közül a negatív érzések közül sokat csak félreértés miatt hordozol magadban. Sokkal jobb lenne, ha képes lennél megszabadulni tőlük.



Nincsenek megjegyzések: