2018. január 15., hétfő

Jó tanácsok a hónapra



Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Figyelj oda barátaidra vagy a párodra, mert most nagyon értékes tudást adhatnak át neked. A hónapban több alkalommal is kommunikációs nehézségekbe ütközöl elsősorban a családoddal, de viták helyett igyekezz felülkerekedni ezeken a helyzeteken, máskülönben az elmérgesedett helyzet a múlt fájdalmait is felszínre hozhatja, ami akár örök törést okozhat életetekben.




Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Bár szilárdnak hiszed a jelenlegi irányt, egy igen erős érzelem megjelenése olyan erős impulzust válthat ki, mely könnyedén letéríthet az útról. Talán le is akarsz térni, ám számolnod kell azzal, hogy mit is teszel kockára ezzel, és hogy megéri-e, hogy vajon ez a lépés tartós lesz-e. Ebben a hónapban tölts több időt a családoddal. A velük töltött idő megnyugtat, ugyanis ebben a hónapban számos ember, különösen a lassúságuk - legalábbis hozzád képest - idegesítő lesz számodra.



Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Ebben a hónapban egy nagyobb volumenű problémával találhatod szembe magad, azonban a hozzád közel állók összefogásának köszönhetően, képes leszel felülkerekedni ezen. Ez azonban csak akkor valósulhat meg, ha az emberek közötti kommunikációt igyekszel elősegíteni. Túl sok különböző jellemű ember siet a segítségedre , ami feszültséghez vezethet, ha nem veszed át az irányító szerepet. Munkád/tanulmányaid során légy fegyelmezett, és jutalmat kapsz.




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
A most következő időszakban az egészségedet kell előtérbe helyezned, hiszen egyetlen rossz mozdulattal komoly kárt okozhatsz magadnak. Érdemes lenne felkeresned a gyógyítókat, és átesned egy alapos vizsgálaton, mert a betegség lehet, hogy rejtőzködik. Ne erőltesd túl magad, fogd vissza a sportot is, és inkább a pihenésre fektess nagy hangsúlyt. Hidd el, ha most nagyobb figyelmet fordítasz erre, később hálás leszel érte. 




Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Terveid megvalósításához el kell utaznod, ami először talán nem válik ínyedre, de hidd el, az út során tapasztalt érzések és élmények olyan rejtett pozitív energiát szabadítanak fel, amelyre már régóta vágysz. Az élményeknek köszönhetően pozitív érzések töltenek meg, melyek előrelendítenek a további időszakban. Szükséged is van erre a pozitívumságra, ugyanis most tanulmányaid során kell kihoznod magadból a maximumot, amit az extra lelkesedés miatt nem biztos, hogy meg tudnál tenni.





Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Ne mindig a te hangod legyen a leghangosabb, ne mindig te akard irányítani az eseményeket vagy a beszélgetéseket. Engedd, hogy mások is hallathassák a hangjukat, mert nagyon értékes gondolatokat adhatnak át neked, melyeket a későbbi időkben kamatoztatni tudsz. Ebben az időszakban jobb, ha megtervezed a kiadásaidat, mert könnyen elszaladhat veled a ló, és esetleg az is előfordul, hogy olyantól kell kölcsön kérned, akitől hónapokig hallgathatod aztán.




Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Esélyed nyílik arra, hogy új ismeretekre tegyél szert és új dolgokat tanulj. Elképzelhető, hogy lehetőséged nyílik cserediákként néhány hónapig egy másik iskola diákjaként tevékenykedni, vagy a munkahelyed nyit a nemzetközi piac felé. Az utóbbi időben túl sok a dráma az életedben, melynek jó részét te generálod. Jobb lenne, ha visszavennél a nagy érzelmi kinyilatkoztatásokból, és inkább óvatosan vizsgálnád érzelmeidet. Engedd el a múltat, és minden lehetővé válik.  



Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Inkább kerüld a témát, minthogy hazudj az érzelmeidről. Ne akad becsapni a lelki világodban dúló háborút, inkább fordíts időt arra, hogy elemezd a kialakult helyzetet, és a kérdéses pontokat a helyükre tedd. Hidd el, amíg a belső világod ilyen nagy krízisben van, addig az élet más területein se leszel képes a szokásos formádat hozni. Az pedig, ha minden egyszerre omlik össze, túl nagy nyomást eredményez.




Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Ez a lezárások időszaka. Nagyon sok függő ügyed kerül most véglegesen a helyére, aminek te fogsz a leginkább örülni, hiszen a felszabadult idődnek és gondolataidnak hála végre belefoghatsz valami olyasmibe, amit már régóta szerettél volna kipróbálni. Új emberekkel ismerkedhetsz, több területen is bővülhetnek az ismereteid. A sok újdonság pedig garantálja, hogy az év nagy részében tele leszel energiával. 





Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Itt az ideje, hogy egy kicsit fényesítsd a karmádat, de ne úgy tedd, hogy közben mártírnak érzed magad. Valódi segítséget kell nyújtanod társaidnak, önzetlenséget kell gyakorolnod, csak így fordulhatnak jó irányba a dolgaid. Nem szabad mindig érdeket keresni, és csak érdekből cselekedni, mert úgy minden, amit felépítesz, csak célt szolgál és nem valós. Kicsit próbálj úgy gondolkozni, hogy nem egyből a hasznot, hanem inkább csak az élvezetet keresed. 




Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Ne akarj mindennek határidőt szabni ebben a hónapban. A cél az, hogy amit csinálsz jó legyen, pontos, nem az, hogy egy adott időpontra elkészülj vele. Ha valamibe belefogsz, az élményért tedd, és ne azért, hogy túless rajta, hiszen úgy nem tapasztalhatod meg a valódi szépségét. Ebben az időszakban igazán kreatív leszel, ne gátold meg azzal, hogy korlátozod magad. Új hobbi van kilátásban, élvezd. 




Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Sok mindent szeretnél ebben az időszakban megvalósítani, azonban tervek nélkül könnyen a fejedre nőhet minden. Állíts fel egy fontossági sorrendet, ne vessz el a részletekben, határozott irányokat szabj, és igyekezz nem letérni az útról. A kilátásaid jók, nyugodt vagy, kiegyensúlyozott. Most minden úgy történik, ahogy remélted, és ha képes vagy ezt a nyugalmat megőrizni, akkor így fog továbbra is alakulni az év nagy része.




Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Fordíts nagy figyelmet a munkádra / beadandóidra / tanulmányaidra, figyelj a részletekre, különben olyan apróságokon bukhatsz el, amikre kezdetben nem is gondoltál. A belefektetett munka és energia miatt ne aggódj, megtérül idővel, nem ígérem, hogy azonnal, de meg fog térülni. A hónap második felében egy olyan hírt kapsz, mely bearanyozza az egész évedet. 



Nincsenek megjegyzések: