2016. június 15., szerda

Energiák, tettek és a ködös jövő

Réem (01.27.-02.23.)
Itt az ideje egy kis életmódváltásnak. Amennyiben még nem kezdtél el rendszeresen mozogni, nem árt most elkezdeni, hiszen itt a jó idő. Sajnálom, de véget kell vetned a tél okozta punnyadásnak. A testednek szüksége van arra, hogy átmozgasd. Amennyiben már sportolsz, vizsgáld felül a szokásaidat, mert csúnya baleset érhet. 

Tebó (02.24.-03.14.)
Ebben a hónapban az anyagiak játsszák nálad a legnagyobb szerepet. Sok kiadásod lesz, de sajnos a legtöbbet saját magadnak köszönheted, hiszen nagyon felelőtlenül ígértél meg számos dolgot. Addig, amíg az ember nem látja, könnyen mondja, hogy mire tud költeni. Itt az ideje, hogy elkezd felírni magadnak ezeket a kiadásokat. 

Sellő (03.15.-04.11.)
Igaz, hogy lassan a tanév felénél járunk, még messze vannak a vizsgák, de szépen lassan itt az ideje, hogy elkezdd rendszerezni a tanulmányaidat, hogy mikor elérkezik az év vége, ne stresszelj be. Van még időd kibontakozni, megvalósítani mindent, amit szeretnél. 

Puffskein (04.12.-05.09.)
Nyiss a világra! Köss új barátságokat, ismerkedj új tantárgyakkal, lépj ki a csigaházadból. Tudom, hogy biztonságos mindig ugyanazokkal az emberekkel lógni, ugyanazt tanulni, de ahogy másoknak, úgy a te elmédnek is szüksége van a frissítésre, az új impulzusokra. Hidd el, nem fogod megbánni az újítást. 

Kentaur (05.10.-06.09.)
Tele vagy kreatív energiákkal, ám valahogy nem sikerül a helyes kibontakozás. Mielőtt elkótyavetyélnéd vagy felemésztene ez az erő, keresd fel a házad vezetőségét, hiszen ők biztos tudnak neked valami hasznos feladatot adni. Különösen szerencsés most odafigyelned a lehetőségekre, mert a jövőben lesz majd valami, amit szeretnél megkapni, és ez jó színben tüntet majd fel. 

Augurey (06.10.-07.08.)
Mozdulj ki egy kicsit! Attól még, hogy egy bentlakásos iskolában/a munkahelyeden töltöd az időd nagy részét, nem jelenti azt, hogy nem szórakozhatsz. Ha csak bent ülsz, és megvonod magadtól a D-vitamint, hajlamos leszel a rossz kedvre és a depresszióra. Szívj egy kis friss levegőt, és nevess sokat! 

Jarwey (07.09.-08.05.)
Itt az ideje annak, hogy végre rólad is szó legyen. Szép, hogy másokért teszel, azonban egy ideje – van egy olyan érzésem, hogy ez hosszú hónapokat jelent – már nem teszel magadért semmit. Állj végre a sarkadra, és mondd azt: „Szükségem van egy kis időre, hogy magammal is foglalkozhassak!” Ha ezt nem adod meg magadnak, akkor lényed egy jelentős része elveszik, pedig az elmúlt időben rengeteg változáson mentél át, és észre se veszed.  

Crup (08.06.-09.02.)
Az új ismeretség, melyet kötöttél vagy a napokban kötni fogsz, csalóka. Látszatra egy kellemes, új ismerős, új életfelfogás. Azonban vigyázz, mert a másik fél nagyon könnyen kijátszhat téged. Most nagyon fontos, hogy ne a szívedre hallgass, hanem az eszedre. Légy résen, különben nagy bajba kerülhetsz. 

Fwooper (09.03.-10.03.)
Mostanában nagyon könnyen ítélkezel, ami nem csak azért rossz, mert esélyt sem adsz másoknak, hanem azét is, mert sokszor nemtetszésednek hangot is adsz, vagy éppen mimikáddal jelzed a véleményed. Azonban emiatt elég hamar - és sajnos joggal - ítélnek el téged is. Ez most talán nem érint mélyen, ám a jövőben nagyon komoly hatásai lesznek. 

Kákalag (10.04.-11.02.)
Halmozottan igaz lesz a most következő időszakra, hogy "hallgatni arany". Jobban teszed, ha most tényleg csendben maradsz, hiszen hajlamos lehetsz kirohanásokra, melyekkel nem csak magadnak, de barátaidnak vagy a környezetedben lévőknek is nagyon súlyosan tudsz ártani. Most tedd egy kicsit takarékra az energiáidat, később jól fognak jönni. 

Moke (11.03.-11.29.)
Mostanában kicsit borongós vagy, nem érzed jól magad a bőrödben. Hidd el, ennek megváltoztatása érdekében nem kell semmi komolyat tenned! Egy új frizura vagy új ruhák, esetleg egy új hobbi kipróbálása nagyon sokat lendíthet azon, hogy vidámabb legyél. 

Pixi (11.30.-12.28.)
Itt az ideje egy csajos/pasis estének. Annak, hogy a legközelebbi barátaiddal kimozdulj kicsit, lelkizzetek, és bűn nélkül nassoljatok. A kastély eldugott zugait mindenki ismeri, ám a felügyelők miatt most egy kicsit neccesebb a kilógás, de azért a takarodó előtti órákra is van számos lehetőségetek. Hidd el, egy nagy beszélgetés mindenkinek jót tesz. 

Kappa (12.29.-01.26.)
Sok jó gondolatod van, azonban a legtöbb elveszik, mert nem jegyzed fel őket. Célszerűbb lenne, ha magadnál tartanál egy kis jegyzetfüzetet, melyet éjjel egész nyugodtan odatehetsz az ágyad mellé is. A kósza gondolatok mindig nagy ötletek alapjait képezik, ne hagyd hát, hogy a te nagy lehetőséged csak úgy elillanjon!

Nincsenek megjegyzések: