2016. február 15., hétfő

Szerelmes csillagjegyek

Réem (01.27.-02.23.)
Hidd el, most minden igaz és valós. Ami történik veled, most kell hogy történjen és amit kapsz, az őszinte. Rajtad áll csupán, hogy élsz-e a lehetőséggel, vagy kihagyod, ám nem biztos, hogy még egy ilyen csodás élményben részed lehet.

Tebó (02.24.-03.14.)
Minden éremnek, minden történetnek két oldala van. Ne csak mindig a te akaratod érvényesüljön, engedd, hogy a másik is kipróbálhassa magát. Hidd el, a csoda nem marad el.

Sellő (03.15.-04.11.)
A szerelem most egy nem várt irányból érkezik, amin talán egy kicsit te is meglepődsz. Azonban ne állj ellen, sodródj azzal a bizonyos árral. Lehet, hogy most még szokatlannak érzed az új felállást, de nem véletlenül alakultak így a dolgok. 

Puffskein (04.12.-05.09.)
A megbocsátás egy nagyon szép gesztus. Talán most még haragszol a szívednek oly kedves személyre, de nem lehet ezt hosszú ideig csinálni, hiszen egyszer csak felpillantasz és már nem is lesz ott. Fontos, hogy megtanuld; ez az áldozat sokszor megéri. 

Kentaur (05.10.-06.09.)
Ha mérgezőnek érzed a kapcsolatod, engedd el. Jobb ezt most megtenni, mint később csak jobban szenvedni miatta. A másik is megérdemli, hogy őszinte légy vele, hiszen az ember csak abból tanulhat, amit megmondanak neki. Ne fejezd be úgy a hónapot, hogy ne léptél volna. 

Augurey (06.10.-07.08.)
Hercegi/hercegnői kényeztetésben lesz részed a hónapban. Minden kívánságodat lesni fogják. Nem is vágyhatsz ennél többre. Engedd el magad, engedd, hogy kiszakadj kicsit a valóságból. Rád fér most ez a bánásmód. 

Jarwey (07.09.-08.05.)
Harmadik fél felbukkanása fenyegeti a kapcsolatotokat. Olyan emberről derülhet ki ez a szerep, akit eddig közel éreztél magadhoz. Az árulás letaglózó és kétségbeejtő lehet egyszerre. Járj nyitott szemmel és a gondolataidat oszd meg a pároddal, úgy talán elkerülhető a káosz. 

Crup (08.06.-09.02.)
Ne légy most elkeseredve, ha a terveid nem úgy sikerültek, ahogy szeretted volna. Attól még, hogy most nem vagy annyira boldog, vagy nem találod a szerelmet, még nem jelenti azt, hogy nincs ott. Ott van, csak időt és lehetőséget kell adnod neki, hogy megtaláljon. 

Fwooper (09.03.-10.03.)
Egy kis beleáldozással nagy dolgokat lehet véghez vinni. Ha nincs semmi ötleted, add önmagad. Ez százszor, sőt ezerszer többet ér, mint valami kényszermegoldás, hiszen egy szelet belőled a másiknak, egy magasabb bizalmi szintre emeli a kapcsolatotokat. 

Kákalag (10.04.-11.02.)
Több udvarló is felbukkanhat és talán a választás sem egyszerű. Nem csoda, hiszen mind kedves a számodra. Azonban döntened kell, ezt te is tudod. Minél tovább halogatod a dolgot, annál kínosabbá válik hamarosan. 

Moke (11.03.-11.29.)
A virág és a bonbon édes kevés, ha nincsenek mögötte érzelmek. Most még talán elhitetheted a másikkal, hogy tényleg rá vágysz, de mi történik, ha egy nap kiderül, hogy hazugság volt az egész? Mérlegeld a tetteid, mielőtt folytatnád. 

Pixi (11.30.-12.28.)
Lépj a boldogságodért. Tudom, hogy sok veszteni valód van ha kimondod neki, hogy mit érzel, de ha nem teszed, akkor bizony sosem kapod meg a vágyott esélyt. Jobb talán némán reménykedni egy talánban, mint megtudni, hogy igazából hányadán álltok? Ha nem is viszonozza az érzéseid, legalább tisztábban látsz majd. 

Kappa (12.29.-01.26.)
Örülj az élet és a kedvesed apró ajándékainak is, hiszen sokan annyit sem kapnak, amennyit te. Légy hálás a sorsnak, hiszen utad most a legjobb irányba halad és egy tökéletes ember van melletted.

Nincsenek megjegyzések: