2016. február 15., hétfő

Ki hogyan tölti a telelést?


Máris egy szörnyű hírrel jövök, ugyanis Antoinette Myra Blackburn kórházban volt. Nem tudjuk mi történt vele vagy mit csinált, de érkezés után nem sokkal került oda. Természetesen nem egyedül töltötte ezeket a napokat, voltak bent nála a barátai, többek között Havasi Bence is. Sok olyan jel van, hogy a fiatalok egy párt alkotnak, több van köztük, mint barátság, ám ezt ők mind nagyon tagadják, illetve Myrának van is vőlegénye, Travis Payne. Ám mit szól ahhoz, hogy a fiúnak más tetszik? Remélem azért nem bántja meg a lányt, mikor visszatér.


Tegnap volt Valentin nap, amit rengetegen vártak, főleg a lányok. Biztos mindenki sokat gondolkozott, hogy mit vegyen a párjának, és ezzel Lepsényi Zalán sincs másképp. Nemrég találkoztam először a fiúval, méghozzá egy olyan helyen, ahová neki nem szabadott volna jönnie, de ez már más téma. Szóval a fiú tőlem kért segítséget, hogy mit vegyen egy lánynak, aki nagyon tetszik neki, mert nincs ötlete. Mondtam neki pár dolgot és úgy tűnik az egyiket megfogadta, bár a képre már nem volt vevő.


Sajnos főszerkesztőnk nem lehet velünk, csak néha-néha látjuk, de róla sem feledkezhetünk meg. Nemrég bukkantam erre a képre, jobban mondva várt itt a szerkesztőségben. Jól láthatjuk, hogy Adam egy koronát visel és a kép nemrég készült. Ebből sok dologra következtetünk, de leginkább azokra a középkori játékokra, amiket, ha jól tudom ilyenkor vagy nyáron rendeznek meg. Igen! Adam Kensington ilyesmikre jár, mikor nem cikkeket ír. Biztos jó program hasonló érdeklődési körrel rendelkező varázslókkal és boszorkányokkal találkozni, de azért ezt nem gondoltam volna. Mindazonáltal jó szórakozást Adam!

Nincsenek megjegyzések: