2015. október 15., csütörtök

Csillagjósda

Réem (01.27.-02.23.)
A várva várt szerelem kopogtat az ajtódon. Lehet, hogy nem épp olyan formában, mint ahogy vártad, de elérkezik számodra. Ez most egy új időszak kezdete lesz, itt az ideje hát, hogy felkészülj egy új szakaszra.

Tebó (02.24.-03.14.)
A hónapban egy kisebb anyagi csőddel kell szembenézned. Ha tetszik, ha nem, itt az ideje valami plusz bevételi forráshoz jutnod. Érdemes átböngészned a faluban lévő boltok kínálatát, vagy a szüleidet rávenni, hogy több pénzt adjanak, mert ha így folytatod, lassan tartozásokat kezdesz halmozni. 

Sellő (03.15.-04.11.)
Egy új személy érkezik életedbe, aki nagyon nagy hatással lesz a jövőd alakulására. Nem biztos, hogy szerelem, lehet barát, vagy valaki, aki egy új lehetőséget világít meg előtted. Ha itt lesz, mindenképpen tudni fogod, hogy ő az, és hidd el, ami kínál, segíteni fog rajtad. 

Puffskein (04.12.-05.09.)
Vigyázz jobban az értékeidre, mert most valami olyat veszhetsz el, amely miatt életed új, de nem pont kellemes fordulatot vesz. Nem feltétlenül tárgyra kell itt gondolni, lehet ez kapcsolat vagy pozíció is. Gondold át, hogy mi minden számít neked, és mi az, aminek az elvesztése felforgathatja az életed. 

Kentaur (05.10.-06.09.)
Légy most egy kicsit bátrabb, lépned kell, ezt te is tudod. Ha sokáig halogatod a dolgot, elveszted az előnyöd, ami most még megvan. Egyszer az életben te is lehetsz első magadnál, nem csak mindig másoknak kell ezt a helyet elfoglalni. 

Augurey (06.10.-07.08.)
Valami hihetetlen pozitívum szállt meg az elmúlt hetekben, azonban a készleteid kezdenek kifogyni. Érzed már te is, ahogy egyre kevésbé vagy lelkes, egyre jobban nyom le valami. Valószínűleg az egyre hűvösebb idő is felel ezért, de lehet más oka is. Keress valami örömforrást, mert ha nem törődsz ezzel, akkor nagyon gyorsan a másik végletbe jutsz. 

Jarwey (07.09.-08.05.)
Ne ígérj meg mindent mindenkinek, mert se erőd, se energiád nincs ennyi mindent valóban és jól megtenni. A nap pedig még a te kedvedért se lesz több mint 24 óra. Hidd el, ha időt kérsz, későbbre tolsz valamit, vagy simán csak nemet mondasz, akkor sem fognak megsértődni, hiszen mindenki tudja, hogy mennyi mindenben benne vagy, és attól még nem leszel kevesebb mások szemében. 

Crup (08.06.-09.02.)
Vegyél ki egy szabadnapot, amikor rendezed a soraidat. Most egy csomó mindenbe belefogtál megint, de nem jutsz sehova, ha mindent félbehagysz, mert van valami új, valami, ami jobban megfog. Hidd el, az is ugyanolyan jól vagy még jobban esik, ha befejezel valamit és elkönyvelheted késznek. 

Fwooper (09.03.-10.03.)
Nem csak a természetnek, de neked is szükséged van egy kis pihenésre. A nyáron talán egy kicsit túl aktív voltál, most, hogy elmúlt a jó idő, te is lemerültél. Itt az ideje annak, hogy teák és forrócsokik társaságában beszélgess a barátaiddal vagy olvass néhány jó könyvet. Hidd el, mire legközelebb megjelenik az Edictum, úgy érzed magad, mint akit kicseréltek. 

Kákalag (10.04.-11.02.)
Soha sincs késő nemet mondani. Van valami, amibe belevágtál, de még sincs kedved megcsinálni? Még mondhatsz nemet, mindenki meg fogja érteni a döntésed. A kényszerből tett dolgokon látszik, hogy valójában az alkotó mást tett volna inkább. 

Moke (11.03.-11.29.)
Vigyázz arra, hogy kinek mit mondasz, mert most egy ártatlan információmorzsával is hatalmas baj okozhatsz egy hozzád nagyon közel álló személynek. Lehet, hogy te nem akarod, hogy neki baja származzon a dologból, de nem biztos, hogy ő úgy fogja felfogni. 

Pixi (11.30.-12.28.)
Számos lehetőség nyílik meg előtted az elkövetkezendő hetekben. A bőség zavara, ha mondhatjuk így. Azonban vigyázz, nehogy túlvállald magad, mert a végén csak elmerülsz a sok feladatban, és a tanulmányaidra már nem jut időd. 

Kappa (12.29.-01.26.)
Ápold a kapcsolatot a barátaiddal, mert ha nem figyelsz, egy régi, de mostanában kicsit ellaposodni látszó kapcsolatot veszthetsz el végleg. Lehet, hogy most nem látod olyan vészesen a helyzetet, de jobb, ha inkább megelőzöd a bajt. 

Nincsenek megjegyzések: