2015. szeptember 15., kedd

Váratlan fordulatok

Te jó ég, mintha ezer éve nem jelentettük volna nektek, kinek hogy áll mostanság a szénája! Vannak a köztudatban egyértelmű párosok és vannak, akik szépen megbújnak a sötétben, reménykedve, hogy nem kerül napvilágra titkuk. Azonban minden elsuttogott szó eljut a füleinkbe, amiket bizony kellő mértékben hegyezünk. Nézzük az örömhíreket és azokat is, amikről sosem gondoltuk, hogy megtörténhet!

Kezdjük talán az egyik komolyabb hírrel, miszerint Osztrovszky Konstantin megkérte Katherine D. Averay kezét! Nem akartunk hinni a szemünknek, mikor egyik olvasónk beküldte a hírt. Ez a házasság igen sok kérdést felvet: vajon egy halandó és egy vámpír kapcsolata eleve halálra van ítélve - már elnézést a halál emlegetése miatt - vagy képesek áthidalni az időt? Akárhogy is, az auror fejét rendesen elcsavarta Kath, ugyanis a végzősök bálján is láttuk őket együtt táncolni. Csak úgy áradt belőlük a vonzalom és a szerelem, így hát, alakuljon bárhogy, sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban és boldogságot!

Most következzenek a rosszabb fejlemények. Tudomásunkra jutott, hogy Szikszai Attila és Mészáros Gréta útjai különváltak! Majdnem egy éve, vagy tán több ideje is együtt tepertek a taposómalomban, azonban számunkra ismeretlen okokból kapcsolatuk most véglegesen zátonyra futott. Nem halottunk hangos szavakat, egyszerűen megtörtént a szakítás, állítólag azóta is ugyanúgy kommunikálnak. De azért kínos lehet egy kicsit, nem? Mi persze drukkolunk, hogy mindketten megtalálják végre a nekik való párt, de örültünk volna, ha együtt maradnak. 

A másik megdöbbentő hír az volt, hogy a Bagolykő egyik se veled, se nélküled párja, Egerszegi Nina Viktória és David Bennett felbontották eljegyzésüket. Hogy mi lelhette őket, azt nem tudjuk, viszont nem egy sejtésünk akad ezzel kapcsolatban. Annyi bizonyos, hogy a páros továbbra is szóba áll egymással, tehát nincs köztük harag, mi azonban arra gyanakszunk, hogy nem véletlenül történhetett meg mindez. A végzett rellonos korábban már összeszűrte a levet Dwayne Warrennel és bármilyen fura is legyen, mióta nincs gyűrű az ujján, ismét sok időt tölt iskolánk defenzorával. Sok kérdést felvetnek ezek a tények, mint például a szakítás okát. Elképzelhető, hogy egy harmadik személy miatt ment tönkre egy amúgy jól működő kapcsolat? Vagy tényleg eddig tartott volna a szerelem? Nem lepődnénk meg, hiszen mindeközben Dwayne kapcsolata Dr. Mácsai Zójával igen ingatag. Bár megszületett a második Warren gyermek, ritkán látni őket együtt és a férfi akkor is igen mogorva - legalábbis a beszámolók alapján. Kettejük viszonya régóta téma az iskola falain belül és úgy gondoljuk, még sokáig az is marad, hiszen bár már nem élnek együtt, úgy tűnik, képtelenek megválni egymástól. De mi az igazság? Gyanítjuk, hogy hamarosan kiderül.

Úgy tűnik, ebben a számban a tanárok és falusi lakók kapják a főszerepet, ugyanis Rothman Antont nem is olyan rég  együtt látták Nomusa Eshe Baakoval. A szűkszavú és idősödő auror úgy viselkedett a nővel, mintha férj és feleség lennének, még nyílt vitát is kezdeményezett vele! Miről maradtunk le, kedves olvasók, miről?! A pincér kelletlenül elmesélte nekünk, hogy a nő egyedül foglalt asztalt, ezután érkezett meg Anton, ráadásul elég váratlanul. Külön kiemelte a rossz modort, melyet a férfi tanúsított és jelezte, hogy valaki sürgősen intézkedjen az ügyükben. Nos, mi csak annyit tehetünk, hogy megosztjuk ezt veletek. Ha együtt látjátok őket, azonnal írjatok nekünk!

Most pedig itt az ideje, hogy két, már közismert párról is hírt adjunk! Először is örömhírt kell közölnünk, ugyanis megszületett Markovits István és Győri Barbara gyermeke, aki a Levente nevet kapta. Egy életerős kisfiúról beszélünk, és - ha minden igaz -, egy napon talán édesapja nyomdokaiba lép majd! Különösen azért várjuk mindezt, mert ha ugyanolyan fess lesz, mint elődje, akkor bizony dögleni fognak érte a Bagolyköves csajok... A másik párosunk azonban úgy döntött, külön utakon folytatják tovább, legalábbis egyelőre. Merkovszky Ádámot elhagyta Artemisia Rubya, most azonban a nő visszatért. Mindenki csak lopva mert rájuk tekinteni, ha együtt látta őket, nem tudták eldönteni, vajon merjenek-e komoly pillantásokat vetni rájuk, vagy ez összetörné a kialakuló vagy inkább visszatérő viszonyt. Hiába minden, végül eldöntetett: a házasságnak vége szakad. Nagyon sajnáljuk, kívánjuk a legjobbakat!

És hogy vidáman zárhassuk ezt a suttogó falakat, megosztanánk veletek egy Cupidoban gazdag történetet. Radits Viktor Endre vagy nagyon keresztbe tett a szárnyas angyalkának, vagy csak mindig rosszkor van rossz helyen, de két románcot is köszönhet. Az egyik Farkas Kamillával, akinek pusztán csak segíteni akart, hiszen ismerjük, milyen ő. Ekkor megérkezett ez a drága szerelemtevő és hopp, már ki is alakult egy csodás románc, ami nem tartott sokáig, de elsöprő volt - és itt most tekintsünk el attól a csekélyke korkülönbségtől, ami befigyel. A másik, már sokkal kecsegtetőbb szerelem ígéretét Borostyán Lenkétől kapta, akit eltalált Cupido nyila. Ki hitte volna, hogy a pletykának indult kapcsolatból még valódi is lehet? Mi nem, de hála a szárnyas ördögnek (mert az) minden elképzelhető. Vigyázzatok, mert különben ti is megkapjátok a magatokét!

Nincsenek megjegyzések: