2015. augusztus 15., szombat

A nyár utolsó lendülete

Réem (01.27.-02.23.)
Van ez a sors nevű izé. Tudom, mindig, de mindig bekavar. Most is úgy érzed, hogy a feje tetején van minden, csak mert összecsaptak a fejed fölött a hullámok. Légy te az, aki felül tud kerekedni ezen. Légy te az, aki megfontolt lesz, és segít rendezni a saját káoszát. Ha egy kicsit több időt szánsz erre, mint arra, hogy szidod a sorsot, máris rengeteget haladhatsz.

Tebó (02.24.-03.14.)
Vizsgáld meg életed egy olyan sarkalatos pontját, melyet mostanában visszatartó erőnek érzel. Hozd előtérbe, foglalkozz csak vele, oldd meg. Hidd el, ez nem fog a többi rovásra menni. Ellenben, ha csak mindig félretolnád, komoly veszélyt jelentene, hiszen hatással lenne a többi részre is. Ugye te sem akarod ezt? 

Sellő (03.15.-04.11.)
Adj egy kicsit több időt az új kapcsolataidnak. Ne akard, hogy mindenki azonnal ismerjen, mindenki azonnal tudjon rólad mindent, mindenki azonnal szeressen mindenért. Ha ezt a taktikát folytatod, csak elriasztod az embereket magad körül, azt pedig gondolom egyáltalán nem szeretnéd. Ha viszont kicsit türelmesebb vagy, remek új kapcsolatokra tehetsz szert. 

Puffskein (04.12.-05.09.)
Eljött az utolsó nyári szakasz, de ne csüggedj, ne légy szomorú. Ez egy jelzés, hogy itt az ideje egy utolsó nagy lazításnak. Most egy kicsit tedd félre a tanulnivalót, szívj egy kis friss levegőt, legyél a barátaiddal. Hidd el, utána sokkal jobban fognak menni a vizsgák is. 

Kentaur (05.10.-06.09.)
Légy egy kicsit türelmesebb. Mindenkinek egy nehezebb időszak következik most, ez azonban nem ok arra, hogy ok nélkül dühöngj, és veszekedj másokkal. Számolj el legalább tízig, mielőtt bármit is mondanál. Hidd el, sokkal jobban jársz ezzel a megoldással. Nem vesznek el a kapcsolataid. 

Augurey (06.10.-07.08.)
Nem baj, ha ismeretlen, nem baj, ha nem olyan, mint amilyennek elképzelted. Az elkövetkezendő időkben sok "ismeretlen" és sok "másmilyen, mint amilyennek hittem" esetben lesz részed. Lehet, hogy nem csak pozitív értelemben, ám ez egyáltalán nem baj, hiszen így kapsz egy teljesebb képet. 

Jarwey (07.09.-08.05.)
Nem tudod, hogy mi van veled? Olyan, mintha nem lennél önmagad? Sokkal lazább és nyugodtabb vagy, mint eddig? Nyugi, ez teljesen normális, nem kell egyből frászt kapnod magadtól. Néha vannak ilyen időszakok. Élvezd ki, mert sokkal kiegyensúlyozottabb vagy most, és ez jó hatással lesz a környezetedre is. 

Crup (08.06.-09.02.)
Eljött az ideje, hogy egy kicsit kikapcsold az agyad. Lazíts. Folyton csak gyűjtöd az információkat és aggódsz. Tövig rágod a körmöd, ha kritikát kapsz. Ennek most kell véget vetni. Nem tesz jót sem neked, sem az idegeidnek, hogy egyetlen kritika után olyan vagy, mint ha azt közölték volna veled, hogy idén háromszor kell bájitaltanból vizsgázni. Pihentesd a tekervényeket!

Fwooper (09.03.-10.03.)
Segíts most valakin, aki elveszett, nem találja a helyét, fél a vizsgaidőszaktól. Most te magad is egy nyugodt időszakban vagy, és ez jó alkalom arra, hogy máson is segíts. Hidd el, hálás lesz azért, mert mellette állsz. Jó alkalom új ismeretségeket szerezni.

Kákalag (10.04.-11.02.)
Adj egy esélyt neki. Lehet szó szerelemről, új ismeretségről, új tantárgyról, amit jövőre tanulnál, érdemes belefogni. Lehet, hogy most nem tűnik a legjobb ötletnek, de hidd el, hosszútávon csodás élményekkel leszel gazdagabb, legyen szó bármelyik esetről. 

Moke (11.03.-11.29.)
Bármely ház tagja is légy, most úgy érzed, hogy mind megtalálható benned. Bátran veted magad bele az életbe, agyafúrtan haladsz előre, a legjobb helyzetekbe találva magad, persze ott a naivitásod, mellyel vigyáznod kell, mert minden helyzet elsülhet rosszul is, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy túl sokat tervezel. Kicsit káoszosnak érezheted, hogy minden egyszerre jött, ám hidd el, jó ez. Csak találd meg az egyensúlyt a kifelé és befelé fordulás között. 

Pixi (11.30.-12.28.)
Vizsgaidőszak. Ha csak rágondolsz a ma induló intenzív szívatás sorozatra, máris égnek áll a hátadon minden szőr? Ugyan már, nem olyan vészes ez, csak megvan az a rossz tulajdonságod, hogy mindent olyan nagyon komolyan vegyél. Ha ez most is megmarad, be fogsz csavarodni. Emlékszel mi volt tavaly? Ugye. 

Kappa (12.29.-01.26.)
Mond meg neki. Van valami, ami nyomja a szíved, amin jobb lenne, ha könnyíteni tudnál. Itt az ideje. Állj elé, és mond el neki, hogy mit érzel. Sokkal könnyebb lesz neked is, és egy értékes kapcsolatot is megmenthetsz ez által. Ne fogalmazz előre, hidd el, ha ott lesz a nagy ő, a szavak jönnek maguktól.

Nincsenek megjegyzések: