2015. július 15., szerda

Ejnye csajok, mit csináltok...?

Cyanne North - Rellon, 4. évfolyam 

A kék hajú lány a titokzatos Dr. Who? Állítólag, az utóbbi időben nem egyszer látták, ahogy Cyanne olyanokkal beszélget, akikkel korábban még sosem, sőt hangja megértő, barátságos, már-már túlontúl kedves és megértő. Ráadásul azt mondják, a tanácsai mindig remekül beválnak, és olyan lett néhány ember szemében, mint egy csodálatos segítség. Nem tudjuk, hogy vajon ő állhat-e Dr. Who álarca mögött, vagy csak pszichológus akar lenni, esetleg mindkettő egy személyben. De úgy néz ki, nagyon tud, hiszen a táborban eddig uralkodó feszültségforrások mintha kezdenének elcsendesedni és a helyüket átveszi valami, ami szinte már tökéletes békének mondható. Hajrá kéklány!



Pethő Abigél - Levita, 7. évfolyam

Néhány nappal ezelőtt igazi örömhír suhant végig a Levita táborán. Pethő Abigél házasságra adja a fejét! A legtöbb diáknak, akik jól ismerik Abilánykát, váratlanul jött ez a nagy férjhezmenetel, hiszen azt se tudták, hogy van párja. Sokáig tanakodtak, hogy mi történhetett, és hogy ki lehet a rejtélyes lovag, mígnem aztán fény derült a nagy titokra. Abigél nem megy férjhez, pusztán egy esküvői szalon nyitásán töri a fejét az iskolaévek végén. Az utóbbi időkben megnőtt a statisztika Bogolyfalván a friss házasulandók számát illetően, a lányka pedig úgy gondolja, hogy egy szalonnal a faluban tovább növekedne a kedv az egybekelésre. Természetesen, árulna kiegészítőket a házi kedvenceknek is, akiket reményei szerint hamarosan szintén össze lehet majd házasítani.



 Podmaniczky Anna - Navine, 2. évfolyam

Vissza a tengerbe! Anna mostanában úgy gondolja, hogy nincs is jobb, mint a sellőlét, amiben csak gondtalanul úszkálhat. Úgy tűnik, az utóbbi időben kicsit sokszor nézte meg az Arielt, és persze a rossz részeket át is tekerte. A legifjabb Podmaniczky lány épp úszóleckéket vesz a playboy fiúcska, Liam Payne-től, aki megígérte neki, addig nem nyugszik, míg Anna a tenger lánya nem lesz. Ha pedig ez nem jön össze, még mindig ott a bé terv, és a mi Liamünk Eric herceggé válik.



Nadine Rohr - Eridon, 8. évfolyam

Utolsó éves mestertanoncunkat elkapta a kapuzárási pánik egy különleges formája. Utolsó tanévében, melyet még diákként tölt, mindent be akar pótolni, amit úgy érez, hogy eddig elhanyagolt. Ilyen a bulizás is. A lány csak fiúkkal van egy évfolyamon, akik persze örömmel csatlakoztak ahhoz, hogy egy ilyen csinos és vicces lány minden kívánságát teljesítsék, és minden őrültségben elkísérjék. A legutóbbi bulis este azonban rosszul sikerült. Nadine és kísérői pedig meg sem álltak a sziget rendfenntartóiig, így aztán megismerkedhettek a helyi zárkákkal, börtönkoszttal, majd reggel az őket váró házvezetők és helyettesek nem épp vidám tekintetével.



Szendrei Ella - Navine, 6. évfolyam

Új banda kezd kialakulni a tábor "falai" között! Szendrei Ellának ugyanis sok elvarratlan szál van az életében, és rájött, hogy minden fiú, aki megfordult az életében, zenél. Így hát bocsánatkérés és feszültségoldás ürügyén alapított egy bandát: az Ella és a Szexi Ex-eket. Első nyilvános szereplésük valószínűleg a kastélyba visszatérve lesz. Mi már nagyon várjuk!



Vér Lanetta - Eridon, 1. évfolyam

Kalóznak állt az Eridon tejfelszőke lánykája! Történt ugyanis, hogy a lány a parton sétálva belefutott egy hajóba. Kíváncsisága nagyobb volt zavaránál, így aztán fogta magát, és felosont. Csak körül akart nézni, azonban egy ijesztő fickó az útját állta, ő pedig leütötte rémületében. Az egyik matróz ezt látta, majd társainak szólva vízbe dobták a férfit, Lanettát pedig kapitányukká nevezték ki. Jelenleg is tartanak a tárgyalások, hogy a lány miképp folytatja tanulmányait egy ilyen komoly tisztség mellett.

Nincsenek megjegyzések: