2015. május 15., péntek

Madagaszkár csillagai

Réem (01.27.-02.23.)
Nem kell mindenre igent mondanod, ha így teszel, akkor csak kihasználnak, ami azt eredményezi, hogy nem élvezel semmit a nyaralásból, inkább csak bent gubbasztasz és őrlöd az idegeidet. Nincs abban semmi rossz, ha fogod magad és kicsit kimozdulsz. Az élmények mindenkinek kellenek, még neked is, feltöltenek. 

Tebó (02.24.-03.14.)
A hónapban komoly betegség ütheti fel a fejét, jobb lenne, ha egy kicsit jobban odafigyelnél magadra, hiszen, ha megakadályozni nem is biztos, hogy megtudod, de a mellékhatásokat csillapítani, sőt az egész lefolyást rövidíteni tudod egy kis ráfordítással. Hidd el, megéri, hiszen ezen most a legtöbbet te segíthetsz. 

Sellő (03.15.-04.11.)
Itt az ideje annak, hogy bátrabb légy. Van egy emberke aki tetszik? Mondd meg neki! Nem vagy elégedett a jegyeddel? Beszélj a tanárral! Nem érzed jól magad a baráti körben? Vizsgáld felül! Ha mindig csak ülsz és remélsz, de nem cselekszel, akkor nem tudod jobbá tenni az életed, ne hagyd magad elveszni!

Puffskein (04.12.-05.09.)
Hatalmas lehetőség van érkezőben, mely felforgatja az életedet. Lehet, hogy kezdetben negatívan fogod fel a dolgot vagy csak nem érzed annyira biztosnak a helyzetet, de ne aggódj, beérik a dolog és határozottan pozitívba csap át, csak egy kis türelmet igényel. És ne aggódj, észre fogod venni. ;)

Kentaur (05.10.-06.09.)
Tanuld meg érteni és értékelni a viccet. A hónapban egy egyszerű vicc félreértése miatt csúnya konfliktusba kerülhetsz valakivel, aki egyáltalán nem akar ártani neked, sőt, csak éppen jókor és jól csapott le egy labdát, ami azonban téged azonnal felháborít. Számolj el inkább mindig tízig, hiszen egy vicc miatt nem szabad tönkremennie egy barátságnak. 

Augurey (06.10.-07.08.)
Gondold át, mik a céljaid az elkövetkezendő egy évben. Mostanában kicsit a mának éltél, nem volt semmi terved, ez azonban nem a legjobb és ezt te is érzed. Legyen néhány rövid távú, de megvalósítani vágyott dolog is az életedben, hidd el, sokkal másabb lesz úgy felkelni reggelente, hogy tudod, ma minek a megvalósításához teszel meg egy újabb lépést. Ne tervezz meg persze mindent, csak pár célt tarts szem előtt. 

Jarwey (07.09.-08.05.)
Adj magadnak egy esélyt! Nem kell mindig kishitűnek lenned, nem kell mindig neked a jó barátnak lenned, aki csendben támogatja a másikat. Egyszer lehetsz te is a középpontban, senki se fog elítélni érte. Ha van valami, amiben úgy érzed, te is jó lehetsz, akkor ragadd meg a lehetőséget. Nem kell mindig másodiknak lenned. 

Crup (08.06-09.02.)
Itt az idő, hogy véget vess a lustálkodásnak! A tested kezdi érezni, hogy egyre jobban eltunyulsz, ami nem tesz jót neki. Nem számít, hogy milyen alkatú vagy, mozogj. Nem azt mondom, hogy fuss mindenhova és mindig, de egy kis testmozgás még senkinek sem ártott. Neked se fog. Az év második felében meg fogod köszönni, hogy szóltam. 

Fwooper (09.03.-10.03.)
Csupa jót mondanak mostanában rólad, aminek örülj, hiszen megérdemled a dicséretet. Azonban figyelj oda, hogy ne szállj el, mert néhány kedves barátot elriaszthatsz vele, ahogy fölényeskedsz. Örülj annak, hogy elismertek, de maradj mértékletes. Sokkal jobban jöhetsz ki a helyzetből, ha a sikered nem változtat meg. 

Kákalag (10.04.-11.02.)
A kimondott szónak ára van, ahogy a bocsánatkérésnek is ereje. Lehet, hogy mondtál valamit, amit nem kellett volna? A hónap tökéletesen alkalmas arra, hogy rendbe hozz egy kapcsolatot, amiben törés ment végbe néhány oda nem illő vagy rosszul megfogalmazott gondolat miatt. Azonban vigyázz, úgy néz ki, hosszú távon tényleg ez az utolsó alkalmad rá. 

Moke (11.03.-11.29.)
Lassíts testvér! Nem kell mindenbe belevetned magad, ami szórakozás. Tudom, hogy ez most nem a megszokott környezet, azonban, ha visszatérünk és rádöbbensz, hogy eddig nagyban tettél a tanulmányaidra, akkor bizony hirtelen csapnak össze a fejed fölött a hullámok. Nem árt, ha egy kicsit tanulsz, attól még nem fogsz mindenről lemaradni. 

Pixi (11.30.-12.28.)
Szerelem van a levegőben. Azonban az is lehet, hogy nem azzal, akivel eddig. Ha párkapcsolatban élsz, jó esély van rá, hogy most rádöbbenj, nem az az igazi, aki melletted van, hanem valaki más. Azonban, ha ez meg is történik, vigyázz arra, hogy ne bántsd meg nagyon a másikat. Ha nincs párod, akkor most találkozhatsz valakivel, aki elindít benned eddig sosem tapasztalt érzéseket. 

Kappa (12.29.-01.26.)
Nyiss az új ismeretségek felé, hidd el, itt az ideje, hogy egy kicsit bővüljön a kör, mely körbe vesz téged. Lehet, hogy nyitnál olyan felé is, akiről eddig álmodban se gondoltad volna, hogy lesz közös témátok. Ne tartson vissza semmi, most akár életre szóló barátságokat is köthetsz.

Nincsenek megjegyzések: