2015. május 15., péntek

Dr. Who válaszol

Kedves Dr. Who!

Imádom ezt a helyet, és nagyon különleges, hogy itt nyaralhatunk. A legtöbb barátom nem igazán érti, hogy miért akartam bentlakásos iskolába járni – muglik -, de amikor elmeséltem nekik, hogy ide jövünk nyaralni, egyből irigykedni kezdtek, ami nagyon jól esett. A baj viszont, hogy hoztam magammal sokféle fürdőruhát, de még nem mertem egyet se felvenni, mert félek attól, hogy esetleg kigúnyolnak az alakom miatt. Szeretném jól érezni magam, de nem tudom, hogyan. 

Kérlek, segíts!

Sajtos Pufi

Kedves Sajtos Pufi!

Aki szeret, a személyiséged miatt szeret, nem számít, hogy nézel ki. Véleményem szerint minden lány gyönyörű, ha őszintén tud mosolyogni. Ez az, ami kell, mosolyogj. Ne az számítson, mit mutat a tükör, hanem, hogy amiben vagy, kényelmes, illik a személyiségedhez és jól érzed magad benne. Ha ezek megvannak, akkor nincs másra szükséged. Az, hogy most itt vagyunk, ritka lehetőség, használd ki. Ha esetleg valaki beszól, légy vele elnéző, mert irigy vagy éppen azt hiszi, ettől lesz menő. De sikert csak akkor ér el, ha hagyod magad, hát ne tedd! Gyönyörű vagy!

Kalandra fel!

Dr. Who


Kedves Dr. Who!

Szeretem a párom, és szeretnék megbízni benne. Eddig nem is volt semmi bajom a bizalommal, azonban amióta itt vagyunk, egyre többször veszem észre, hogy társaságban mennyire máshogy viselkedik a lányokkal. Olyan, mintha ezen a helyen valami különösen hatna rá, és egyszerűen minden lányhoz hozzá kéne érnie. Miért van ez vajon? Valaki elbűvölte? 

Kétkedő Kedves

Kedves Kétkedő Kedves!

Nem a szokásos évkezdés az, hogy itt vagyunk és gondolj bele: a fiúk ebben a korban pont a legérzékenyebbek arra, ha a környezetükben kevesebb ruhát viselnek a lányok. A helyzet fordítva is igaz, a lányok között is beindult egyfajta díva harc, és hirtelen a legszendébb is ott vihorászik egy csapat fiú között. Túlgörcsölöd a dolgot, és lehet, hogy ezt a párod is érzékeli, ezért oldottabb társasággal van. Ne görcsölj ezen, ha a fiú téged szeret, hűséges marad (persze arra ne kényszerítsd, hogy ne barátkozzon mással, csak veled), azonban ha a kapcsolatból ki akar szállni, akkor úgyis megtalálja a módját és, akkor kár érte keseregni. Élvezd a szép helyet!

Dr. Who

Nincsenek megjegyzések: