2014. szeptember 15., hétfő

Az idők változnak, a lányok megőrülnek

Ebben a hónapban teljes megdöbbenéssel fogadtuk az újabbnál újabb híreket. Szakítások, új kapcsolatok, átváltozások, meg amit el tudunk képzelni. Mostanság tele vagyunk kínos sztorikkal, ami pedig a legmeglepőbb: a lányok veszítették el maradék józan eszüket is. Annál is inkább elkeserítő a helyzet, hogy a Levita és Navine ház hölgyeményei keményítettek be rendesen, amit végképp nem tudunk mire vélni. Csak annyit kívánunk, hogy minden álljon vissza a rendes kerékvágásba, mert különben bajok lesznek.


Jóságos szent egek! Miről maradtunk le? Aileen Aurora, aki mindeddig fülig szerelmes volt Mihael Gérard Saint-Venant-ba, új fiú után nézett. Mondjuk eddigi barátja kétes nőügyeit elnézve ez nem is csoda, na de hol maradt a drámai szakítás és mi erről miért nem tudtunk idáig? Úgy hírlik, hogy a páros között eddig is nagy volt a feszültség Dolánszky Alex miatt, ez azonban most a tetőfokára hágott. Hogy Aileen sokallt -e be, vagy Mihaelt emésztette fel a féltékenység, nem tudjuk, de annyi tény, hogy megtaláltuk a Levita új álompárját. Persze még gratulálnunk kell Alexnek gyors felépüléséhez is, hiszen a korábban tolószékes fiú immáron minden segítség nélkül közlekedik, sőt, egyetlen szerelmét is karjában cipeli! Reméljük, a nyaralásuk kellemesen telt és még sokáig lesznek együtt!


Zajlik az élet a Navine falain belül is. Czettner R. Luca rendesen kihúzhatta a gyufát, ugyanis letartóztatták, ami nemhogy nem hatotta meg, vidáman pózolt a fotó alkalmából. Megrökönyödésünket kell kifejeznünk ez ügyben, és most már nyíltan fellépni a Saint-Venant ikerpár ellen, ugyanis tudomásunkra jutott, hogy a leányzót mindketten megkörnyékezték. Az unikornisvér lassan sárkánnyá alakulna? Na és mit szólnak ehhez a testvérek? Még a végén családi háború fog dúlni a Bagolykő falain belül, márpedig biztosíthatok mindenkit, ezeket összeereszteni nem szimplán pusztító erejű, inkább végleges és visszafordíthatatlan armageddon-jellegű cselekedet lenne. Bízzunk benne, hogy Luca visszatér a helyes útra!


A kék ház végleg megbolondult, s hogy ezt honnan vesszük? Katie Runa Blackwood, aki boldog párkapcsolatban él Gregor H. Polter úrfival, szintén másfelé kacsintgat. Ki hitte volna, hogy ez a rendes, szelíd, jólelkű lány rossz közegbe kerülve boszorkánnyá változik? Radetzky Benjamin ettől függetlenül nem tiltakozik a levitás bájai ellen, sőt mi több, úgy hallottuk, szívesen fogadja. Ehhez nem árt még hozzáfűzni azt is, hogy a minisztériumi dolgozó házából egy másik hölgyet láttak távozni nemrég, akit beazonosítani még nem sikerült. Mindketten hátrahagynák eddigi életüket csak azért, hogy együtt lehessenek? Bármi is legyen ennek a vége, mi ott leszünk és értesítünk titeket a fejleményekről!


Akár a megcsalások hónapja is lehetne ez. Aisha Nayar és Gyarmathi Zsombor Xavér igen kínos helyzetben csücsülhetnek, tekintve, hogy a navinés egy párkapcsolat kellős közepébe tenyerelt bele. Bizony, ugyanis Zsombi Várnai Zsófival jár, ennek ellenére pedig titokban Aishával találkozgat. Hogyan várhatjuk el, hogy ilyen körülmények között kiegyensúlyozott viszonyt folytassanak a párok? Most, hogy lelepleztük őket, végleg vége a bujkálásnak, itt az ideje, hogy végre vállalják egymást és a szerelmüket! Hogy ebben a kellemetlen helyzetben hány szív fog ripityára törni, egyelőre nem tudjuk, de bárhogy is végződjön a szerelmi háromszögük, egyvalaki biztos sérül. Azt javasoljuk, hogy a Gyarmathi fiú a jövőben figyeljen jobban oda és ne tegye a kirakatba titkos kapcsolatait, vagy legalább álcázza jobban, ha ekkora pácban ül, mikor felelősségre vonják. Sok sikert, mert szükséged lesz rá!


A levitások utolsó szem gyógyszere is elgurulhatott, amit Lyra Aurora Black esetében meg is értünk. Úgy hírlik, hogy frigyre kell lépnie Farkas Zéténnyel, ami épp elegendő indok lenne arra, hogy leányzónk szó szerint szörnyet haljon, de ezúttal segítsége is akadt. Nemrég Ombozi Noel betört a kékek házába és felforgatta Gál Botond bájitalkészletét - hogy egészen pontosak legyünk, felrobbantotta azt. Ennek mellékhatása, hogy pár itóka mégis biztonságban elgurulhatott valamerre, ugyanis más magyarázatot nem találunk arra, hogyan vált ennyire dermesztően ijesztővé Lyra. Javasoljuk, hogy az illetékesek minél hamarabb juttassanak el neki valamilyen ellenszert, mielőtt komolyabb kár keletkezik a diákságban, vagy magában az iskolában. Véres esküvő lenne így, ha mondhatok ilyet. Gyógyszert neki!

Nincsenek megjegyzések: