2014. július 15., kedd

Júliusi pletykaözön

Zaftos pletykák vannak emitt


A kastélyban bizony pörög az élet, no meg persze azon kívül is. Előző lapunk megjelenése óta sok minden történt lakóinkkal, a legérdekesebb momentumokról nektek sem szabad lemaradni. Az én szemem mindent lát, s hogy ezt be is bizonyítsam, napvilágra hozok pár hírt magam is. Ne feledjétek, ha ti is láttatok valamit, ahova esetleg még a fülem se ért el, bátran keressetek meg.

Podmaniczky Ádám igazi szépfiúvá nőtte ki magát az utóbbi években. Ez mind szép és jó, de nem mindig kellemes, ugyanis az utóbbi napokban a tanároknak többször is verekedő lányokat kellett szétválasztani, amiért egymásnak estek a szárnyaló főnix miatt. Ádám pedig, nem is leplezi, hogy élvezi a helyzetet, sőt, kiskirályként jár a folyosókon. Állítólag azonban van barátnője, de ki lehet a titokzatos lány, hiszen többször együtt látták már – méghozzá határozottan félreérthető helyzetben – Ash Stanwooddal, Fehér Bogival, Gwen Jonesszal, Aisha Nayarral és mióta szakítottak, egyre többször kerül érdekes helyzetbe Várnai Zsófival is. Egy biztos, a fiúnak nincs félelemérzete, hiszen a lánykák szülei között igencsak jelen vannak tehetséges aurorok is. Sok sikert Ádám ahhoz, hogy legyenek még utódaid!

Dwayne Warren mostanában szintén egyre több nő házában megfordul. Az első tippje mindenkinek az volt, hogy élvezi a szabadságát, és igyekszik a helyi nőkkel vigasztalódni, mivel el kellett hagynia szeretett hazáját, azonban egy élelmes szomszéd megfejtette a titkot, amit nem hallgathatunk el többé: Dwayne Warren szemceruza függő! Nem azért kerül közel a női nem csinos képviselőihez, mert szórakozást, feleséget, esetleg mostohaanyát keres imádott lánya mellé, kizárólag csakis a szemceruzák érdeklik. Állítólag az utóbbi időben a környéken már közel harminc szemceruza tűnt el, és vélhetően mind meg is található a férfi titkos dobozában.

Yumó Musou zenekart alapít! Az ifjú titán elhatározta, hogy új rockbandáját kizárólag felszabadított, de korábban a Bagolykőben szolgáló manókból fogja összeállítani. Mivel nem sok ilyen manó van, illetve, aki van, az se a környéken, ezért elhatározta, hogy minden trükköt bevet annak érdekében, hogy az igazgató olykor-olykor manókat szabadítson fel, ha esti altató kakaójáért betér a konyhára. Yumó elszántságát az is bizonyítja hogy közel két hete, ruhákkal megpakolva áll a konyha egyik rejtett sarkában, és vár a megfelelő pillanatra, amikor egy sálat vagy kesztyűt az igazgató úr kezébe nyomhat.

Lengyel Bence új hobbija, hogy készül a karácsonyra. Ez a nyár közepén talán egy kicsit meglepő, főleg, hogy a fiú jelenleg szorgosan köti a téli zoknikat. Mindegyiket névvel ellátva, különböző színekből és mintákból összeállítva. Elmondása szerint nem lesz két egyforma, hiszen mindenki egyéniség, ahogy a zoknija is, így összetéveszthetetlen lesz a sok lábmelengető. A fiú jelenleg a mestertanoncok zoknijainak végén jár, és hamarosan beleveti magát a végzősökébe és tanárokéba is. Hajrá fiam, de rólam se feledkezz meg!

A nyughatatlan Yarista Palarn miután súlyos sérüléseket szenvedett legutóbbi meccsén, elhatározta, hogy lekörözi az eddigi legtöbbször összetört test tulajdonosát, vagyis Petre Konstantyn Flaviut. A lengyel válogatott játékosa jelenleg még csak időszakosan edz, hiszen az ominózus mérgezésből még mindig nem sikerült teljesen felépülnie. Szomorú, hogy ezzel a teljesítménnyel Yarista valószínűleg könnyen megveri, hiszen míg Flaviu rendszerint volt nejének közelségére vágyott a sérülések után, addig Palarn jobban kedveli a lelátó első széksorát. Állítólag miután először magához tért, hisztérikusan követelte, hogy hozzák el neki a székeket, így hát mit volt mit tenni, a stadion karbantartó – varázslói néhány óra leforgása alatt a sérült szobájába juttatta a székeket. Azóta állítólag az ifjú tehetség állapota hatalmas javulásnak indult. Úgy tűnik a lányok mellett megállapodni képtelen Yarista legalább a nézőtér egy darabjában örök társra lelt.

David Anglesea könnyen kitűnik a tömegből világos hajával.” Eddig legalábbis mindenki egyetértett volna ezzel a kijelentéssel. A fiú mostanra azonban teljesen befelé fordult, haját sötétre festette, nyakkendőjét kék és bronz helyett fakó ezüstre és mélyzöldre cserélte, nyakát behúzva, sötét tekintettel közlekedik a folyosókon. Nem véletlen ez a változás. Az utóbbi időben ugyanis amerre megy, mindenhol egy gumikacsa néz szembe vele. Először a véletlennek, később valaki mesterkedéseinek gondolta a dolgot, de be kellett látnia, hogy nem lehet valaki mindig ott, ahol ő van. A helyzet felett nem tudott napirendre térni, főleg, hogy a kacsák rendszerint megjelennek előtte a mai napig. A fiút rendszeresen rémálmok gyötrik, állítása szerint egy ismeretlen helyen tartózkodik, menekülni azonban nem tud, mert egyre több és több gumikacsa jelenik meg, elzárva a kijáratot, majd fokozatosan befedve őt is. Reméljük csak egy rossz tréfa, és nem fogja komolyan megtámadni  a kastély gumikacsa serege. Na nem mintha lenne neki olyan…vagy mégis?


2 megjegyzés:

Yar írta...

Hát ez nagyon nagy :D Kell az első sor *---*

Névtelen írta...

:'DDDD meghalok!