2014. június 15., vasárnap

Üvöltő szelek

Minden hónapban akadnak olyanok, akik megörvendeztetnek minket friss hírekkel, ezúttal azonban igen kevesen voltak, viszont annál inkább szaftosabb dolgokkal! Veszekedések, cicaharcok, titkos találkozók; igen erős hónapot zárhatunk le és csak reméljük, hogy legközelebb kellemesebb hírekkel is szolgálhatunk.


Az első egy igen megdöbbentő, félig örömteli és félig bosszúságos hír. A falubeli társaslakásból igen nagy ricsajra lettek figyelmesek. Senki sem gondolná, de Lexine Westbrook gyermeket vár! Ez persze önmagában nem ok arra, hogy üvöltözzenek, de mint kiderült, a baba nem várt élet a páros kapcsolatában. Különös továbbá, hogy Radits Viktor Endrén kívül Séllei K. Olivér is jelen volt a nagy kiborulásnál, számunkra egyelőre ismeretlen okokból. Annyi biztos, hogy ez a hónap híre és bár szívesen mondanánk azt, hogy immáron végre hárman lesznek, van egy olyan sanda gyanúnk, hogy négy személyről van szó. Talán Olivér beleszeretett Lexinebe, és a féltékenység szülte jelenlétét? Ez még rejtély, de előbb-utóbb minden kiderül!



Az hagyján, hogy Séllei Olivért valamilyen szálak kötik Lexine-hez, emellett Sofia F. Denaro szívét is ripityára törte! Többen fültanúi voltak a gyengélkedős incidensnek, arról nem beszélve, hogy a hölgyemény nyílt terepen esett neki Egerszegi Nina Viktóriának, aki nem mellesleg David Bennettel van párkapcsolatban. Úgy tűnik, nagyon hullámzanak az érzelmek, ugyanis Sofia egy kiadós szerelmi kirohanás után végleg kitette Olivér szűrét, aki tudomásunk szerint nem nagyon tiltakozott. Úgy tűnik a rellonos fiú igen elemében van, bár meg kell jegyeznünk, jobban tenné, ha kevesebb zűrzavart okozna maga körül. Egyszer még visszanyal a fagyi - hacsak a jelenlegi apasággal nem tette meg!



Ez a rengeteg szakítás csak fokozódik! Ombozi Noel és Michelle Angelique Saint-Venant a várakozások ellenére végleg szétreppentek. Úgy tűnik, a rellonos fiú nem bírta a gyűrődést és letett arról, hogy további szélmalomharcot vívjon háztársával. Hogy jól tette-e? Az kérdéses, az azonban egészen biztos, hogy nem tétlenkedik. Nemrég egy kellemesen mámoros estét töltött el Samantha H. McSouthernwooddal, és megkérte a kezét! Nem mintha nem gratulálnánk a párosnak, de akkor ez most hivatalos, vagy csak hirtelen felindulásból elkövetett, elhamarkodott, egyáltalán nem szerelmi vallomás? Milliónyi kérdés merült fel bennünk, arról nem beszélve, hogy a sorban a következő Mészáros Gréta tanárnő! Sosem hittük volna, hogy Ombozi ilyesmire vetemedne, de tényleg udvarolni kezdett a tanerőnek, méghozzá a rét kellős közepén! Egyszerűen nem fér a fejünkbe, hogy dőlhetnek be neki még mindig a nők, ám az kétségtelen, hogy a technikája fantasztikus. Mindenesetre, csak óvatosan!



Nos, eljött az ideje, hogy kellemesebb vizekre evezzünk. Vajon emlékszik még bárki arra a szárnyra kapott pletykára, miszerint Dobrai Vanda tanárnő és Markovits István között bonyodalmas szálak gubancolódtak még jobban össze? Ha nem, akkor eláruljuk, hogy felesleges is, mivel Afrikában ettől függetlenül is egymásra találtak! Sajnos túl sok konkrétummal nem szolgálhatunk, csak a Rellon házvezetőjének híréből tájékozódhattunk, akit egy bizonyos csinos, szőke hölggyel láttak kedélyesen vacsorázni. Tudomásunkra jutott, hogy a hölgyemény Vanda, aki épp új tantárgyához kutat anyag után. Hogy mi történt pontosan és még mi lesz, arról egyelőre sejtelmünk sincs, ám az biztos, hogy a szikra ott van kettejük között.


Ha igazán szemfülesek az olvasóink, minden bizonnyal ők is észrevették, hogy Chuck Welch és Kőrösi Ráhel között felforrósodott a hangulat. Csak úgy izzik körülöttük a levegő, ráadásul nem egyszer látták őket egymás házából távozni! Bizony, úgy tűnik a páros egymásra talált. A fejlemények azért is érdekesek, mivel Ráhelnek gyermeke van David Bennettől, aki jelenleg Egerszegi Nina Viktória párja. Mint az látszik, szőke hölgyünk alulmaradt félvéla vetélytársával szemben, és új férfi után nézett, akit igen hamar meg is talált. Nos, csak sok sikert tudunk kívánni nekik, hiszen megérdemlik!


Mielőtt megfeledkeznénk a falulakók meséjéről, gyorsan hozzácsapnánk még Jamie Marcus Wayne-t, mint sereghajtót. A csárdatulaj nemrégiben felbontotta az eljegyzést Lexine Westbrookkal, ám úgy tűnik, ő is partnerre lelt. Hogy mikor kezdődött, az kérdéses, de már Amira exkluzív partyján összemelegedett Ombozi Sárával. Információink szerint együtt látták őket Jamie háza felé menet, ahonnan másnap reggelig a rellonos lány nem is távozott! Úgy tűnik, hogy ők is egymásra találtak - csak ügyesen! 


Nincsenek megjegyzések: