2014. június 15., vasárnap

Sötét titkok, meglepő esetek

E hónapban sem kerülték el szerkesztőségünket azok a borítékok, melyek ismeretlen kilétű lesifotósunk képeit tartalmazták, mely fotókon olyan pillanatukban kerülnek lencsevégre iskolánk diákjai, és gyakran tanárai, melyeket bizony nem tennének kirakatba. De szerencsére itt vagyunk mi, akik megtesszük helyettük!
Lássuk is, min rágódhatunk a következő lapszámig!



A milánói makarónit is lehúzhatjuk a menüről

Sokan tudják Újvári Adriáról, hogy szeret robbantgatni, ám legutóbbi kísérletének, hogy miért épp egy jó nagy láda paradicsomot szemelt ki, az rejtély. Mindenesetre a közeljövőben a manók biztosan nem szolgálnak fel paradicsomlevest az étkezésekkor, mert Adria láthatóan a teljes készletet a levegőbe - és magára - röpítette.
Az is elég jól kivehető, hogy nagy örömét lelte az akcióban, arról azonban nincs hír, hogy a konyhai manók lelki állapota mennyiben sínylette meg a zöldségek pusztulását.



Nem sikerülhet mindig

Senki sem vonhatja kétségbe Gál Botond tehetségét, amennyiben bájitalkészítésről van szó, azonban még a legjobbakkal is előfordul, hogy rossz üvegcséhez nyúlnak, vagy megremeg a kezük egy igen kényes pillanatban. Nyilvánvalóan ez történhetett a minap, mikor Botond ki-tudja-mit kotyvasztott épp, és az üstje - mely elég különös alakú, azt meg kell hagyni - lángra kapott. Szegény levitás srác sajnos nem kaphatott a pálcája után, hogy egy könnyed mozdulattal véget vessen a félresikerült kísérletnek, ezért aztán az úgynevezett porral oltó készülékhez folyamodott - mely egy igen okos mugli találmány -, hogy megfékezze a lángokat.
Szerencsére komoly károk nem keletkeztek, úgy tűnik egyedül Botond nadrágja bánta a dolgot, mely nyilván azért nem volt rajta a kép készültekor, mert lángra kapott. De az is lehet persze, hogy szeret egy szál alsóban kotyvasztani, ezt már tőle kéne megkérdeznünk.



Ha nincs kristálygömb, jó a tükör is

Carl Tender professzor nem csak a jövendőt látja, de önmagát is a tükörben - és valami azt súgja, hogy utóbbi sokkal inkább ínyére való. Persze nem akarunk ilyen spekulációkba bonyolódni (dehogynem), hiszen az is lehet, hogy egyszerűen csak gyakorol, vagy tudni akarja, vajon elég kellemes-e őt megcsókolnia választottjának. Ha erről van szó, akkor kár aggódnia, tanár úr, csak villantsa a mosolyát előtte, és a lány máris a karjaiba omlik! Persze felmerül a kérdés, hogy jósként azért csak látja előre, hogy sikerrel fog-e járni, nem? Vajon azt is látta, hogy lehozzuk róla ezt a képet? Kaptunk pár haragos levelet ugyan, de ezeket sose érünk rá megjelenés előtt elolvasni, úgyhogy majd kiderül, mit hoz a jövő!



Csillag születik?

A Navine házvezetőhelyettese, Emma McNeilly énekel a zuhany alatt. Bizony, erre is fény derült, habár a fiatal tanárnőnek igazán nem kell emiatt szégyenkeznie, hiszen sokan mások is kiélik magukat ily módon a fürdőszobában. Igaz, a többségről nem készül kép, és kerül a munkahelyén megjelenő újságba, de ez már igazán részletkérdés. Ami viszont érdekesség, hogy az esetnek fültanúi is vannak, akik egybehangzó véleménye szerint Emma igazi tehetség, és megmutathatná hangját a nagyközönség előtt is olykor, amikor a víz csobogása, és a fürdőszoba nem túl jó akusztikája nem rontják az összhatást. Azt is hozzátették néhányan - akiket nem neveznénk meg, de bizton állíthatjuk, hogy nem nők -, hogy azt viszont egyáltalán nem bánnák, ha a fellépésen pont úgy jelenne meg, mint a zuhanyzóban.



Cím nélkül

Az alábbi képet csak most kaptuk Adriáról. Nos, erre nincs racionális magyarázatunk...


(De a jó hír az, hogy talán mégiscsak lesz paradicsomleves!)



1 megjegyzés:

Adam írta...

csatlakozok azokhoz a megjegyzésfűzőkhöz, akikről a McNeilly professzorról szóló rész utolsó mondatában esik szó.