2014. május 15., csütörtök

A nagy leleplezés

Mindenkinek vannak titkos hobbijai, amiket nem szívesen oszt meg magáról. Például lehet, hogy épp bélyegeket gyűjt, vagy szalvétákat, netalántán klasszikus zenét játszik, vagy a róla kialakult kép ellenére rengeteget olvas és tanul! Persze ide sorolhatnánk még ezernyi más dolgot, többek között a mániákat is. Ebben a hónapban találkoztunk mindennel, amivel csak lehet, és a legkeményebb emberekről derültek ki a legkomolytalanabb dolgok. Talán vizsgáljuk meg őket kicsit közelebbről...



Egy nehéz nap mindnyájunkat megvisel, nem így van? Nos, Warren úr úgy látszik, a teljes végkimerülés állapotában legyeket kergetve(?) hadonászik, így próbálva elmagyarázni ősnyelvének értelmét. Bár az is lehet, hogy csak szeretné felvenni a kapcsolatot hozzá hasonló fajtársaival. Az igyekezet dicséretre méltó, de ahogy elnézem, nem igazán sikerül neki a dolog...



Nem felejthetem el megemlíteni Benjamin Lawrence Krise hihetetlenül erotikus és menő táncát sem. Kíváncsi volnék rá, hogy ki a tanára, mert akkor gyorsan kihirdetném, hogy hozzá semmikép se forduljon senki. Az egész mozgás megkoronázása már csak az a kifejezés, ami Benji arcán díszeleg. Ezek a képsorok felvetnek néhány kérdést; például a rettegett rellonos mióta tanul modern táncokat, ráadásul miért pont ilyen beleéléssel? Mindenesetre, egy élmény volt.



Alexandra Rachel Hanna Flaviu úgy tűnik, rászokott a vásárlásra. Az utóbbi időben rengeteg boltban megfordult, sőt, felmerült a gyanú, hogy kiadásai már az egeket verdesik. Épp mikor követtük őt egy újabb zsákmányszerző körútján, sajnálatos módon belebotlottunk Petrébe. Mint az látszik, Alexa is megérezhette a vész szelét, ugyanis a lebukás után igen gyorsan elszelelt a helyszínről. Épp csak most békültek ki, és a tanárnő máris rossz fát tesz a tűzre!



Utoljára kell hagynom ezt a csodát. Dwayne Warren új, vagy inkább eddig teljesen ismeretlen hobbija, hogy megszagoltatja magát(!) a nőkkel. Mint tudjuk, az állatok így ismerik fel egymást, szag alapján ítélnek, de... Az aurorunk ember, vagy tévednék? Amennyiben nem az Axe új reklámarca, sürgősen meg kell kérnünk őt, hogy ne molesztálja a hölgyeket!

Nincsenek megjegyzések: