2014. április 15., kedd

Üvöltő szelek - Botrányos, vagy épp szerelmetes kapcsolatok

Megint egy eseménydús hónapot tudhatunk magunk mögött. Az érkezettek igen sok meglepetést okoztak nekünk, ráadásul megdöbbentő párosaink is alakultak! Van, ahol a szerelem csak megerősödött, azonban akad olyan is, ahol inkább megingott. Mostanság sem fogunk unatkozni!

Kezdjük talán az egyik legfelkavaróbbal. Ki hitte volna, hogy Cupido a meglévőnél is nagyobb felfordulást tud okozni? Ezidáig Eris L. Awer-Kowai volt Ombozi Noel szívének hölgye, legalábbis minden jel erre utalt. Együtt jártak órákra, rellonos tevékenységeiket is együtt folytatták, mondhatni ördögi párost alkottak. Az egység törése akkor következett be, mikor a dekoratív Michelle Angelique Saint-Venant lépett a színre. Noel már az első perctől odáig volt érte, a szárnyas szörny közbenjárása pedig csak hab volt a tortán. Egy csodálatos hét után azonban a nyilak hatása elmúlt, a Saint-Venant lány pedig kegyetlenül kitette a szűrét addigi rellonos párjának. Ombozi természetesen mindezt képtelen volt feldolgozni, mély depresszióba süllyedt, még arra is rávette magát, hogy nyíltan szerelmet valljon Michelle-nek! A folyosókon, mint valami szellemet, látták járni-kelni, állítólag étvágytalanság is jelentkezett nála. Nem tudjuk, hogy Kowai ehhez mit szólt, azonban úgy tűnt, a kis félrelépés a Saint-Venant lánnyal kiverte nála a biztosítékot, és ő is elfordult a fiútól. Kívánjuk, hogy legyenek még szebb napjaik is!

Annelie Freya Blomqvist még csak tizennégy esztendős rellonos kisleány, ám Cupido szerelemnyila úgy tűnik, őt sem kímélte meg az örömöt-bánatot hozó érzelmektől. A fiatal prefektust a minap Naphegyi Mátéval, a cirkuszi tűztáncos fiatalemberrel lehetett kézen fogva látni a kastély egy rejtett folyosórészlegén. "Talán csak barátok" - találgatják diáktársaik, de a szemfülesebbek észrevehetik, hogy a porondon is egymásra támaszkodó fiatalok között egyszerűen vibrál a levegő. Szerelem szökött a szívekbe idén tavasszal is, én mondom nektek!

A kastély falain kívül sem állt meg az élet, ugyanis egyszerre két páros kapcsolatáról is be fogok számolni a kedves olvasóközönségnek. Kezdjük talán az események boldogabb részének boncolgatásával, a frissen összeköltözött Amira Loveguard és Földesy Kristóf Dominik szerelmével. Az olvasók tudni vélik, hogy Amira már elveszített egy babát, kérdésüket tehát joggal tehetik fel: ez milyen változást hozott életükbe? Elhidegültek volna egymástól vagy még inkább megerősödtek, s közelebb kerültek a másikhoz?
Szeretettel árulom el, hogy kapcsolatuk egyetlen pillanatig sem volt veszélyben, és a menyasszony immáron ikreket hord a szíve alatt. Sok boldogságot kívánunk nekik, a bébiknek pedig makk egészséget!

Másik párosunk, akikről említést teszek, már nem biztos, hogy ilyen bimbódzó szerelemben élnek, hiszen Vikohino Thaihasy-ról az a hír járja, hogy Afrikába utazott, és kedvese,Yarista Palarn ekkortájt egy navinés lány kíséretében tért vissza stockholmi lakásába. Az ajtók mögé viszont még mi sem látunk be, így azt sajnos nem tudtuk kideríteni, hogy a borgőzös kviddicssztár közelebbi kapcsolatba került-e Turnman Katival, az őt támogató hatodéves unikornissal.
Kíváncsian várjuk a továbbiakat.

Ha már a falusiaknál járunk, mindenképpen érdemes említést tenni Alexandra Rachel Hanna Flaviu-ról és Petre Konstantyn Flaviu-ról. Az utóbbi időben eléggé elhidegültek egymástól, sőt mi több, komoly problémáik adódtak. Sajnos pontosítani nem tudunk, de annyi biztos, hogy a páros már igen a végét járta... Amíg valami csoda folytán meg nem változott a helyzet. Az utóbbi pár napban többször is mutatkoztak kettesben, ismét, ami azt jelenti, hogy a tragikus helyzet rendeződni látszik. Talán ez az utolsó próbálkozás házasságuk megmentésére, de annyi bizonyos, hogy még mindig jól mutatnak együtt. Hajrá tanárnő!

Dwayne Warren az iskola rendfenntartójának és igazi kemény legénynek vallja magát, aki az elmúlt időszakban a kastély falain belül s kívül is szinte mindenhol feltűnt. Szemmel tartja diákjait, az erdőt, és nem utolsó sorban Almásy Léna aurortársát is, akivel nem egyszer látták már édes kettesben ücsörögni a naplementében. Tagadhatatlan, hogy a rossz fiúk is egyszer megtérnek, szívüket elönti a szerelem lágy tüze, és azt követően napjuk nagy részét az őket megszelídítő nőneművel töltik. Warrent tehát elkapták, én pedig azt üzenem a magányos női szíveknek, hogy ne irigykedjenek, jön még tavasz az utcájukba!
Azonban nem elhanyagolandó az a tény, hogy a boldog párkapcsolatban élő Ophelia LaFonde igen sok időt töltött a kemény aurorral. Gyakran tünedeztek el Dwayne szobájában, amiről egyelőre nem tudjuk, hogyan vélekedik Milan Blaise Felagund, akivel már egyszer sajnos szakított az ex-prefektus lány. Reméljük, hogy újraéledt románcukat nem fogja beárnyékolni ez a kis kacsintgatás.

Több fiatalról is pletyka indult a közelmúltban, hogy esetleg több van közöttük, mint azt sejteni lehet, ám biztosat senki sem tud. Én viszont leírom nektek a tényeket, hogy aztán mossam kezeim, és mindenki a számára leginkább tetsző következtetést vonja le.
Haru Smith és Simfel Kristóf tőszomszédok, régi ismerősök, volt jegyesek és a faluban többször egymás társaságában felbukkanó személyek. Diákkorukban egymást követték egyik iskolából a másikba, hiszen Smith kisasszony, pár, Bagolykőn eltöltött év után máshová ment tanulni, az ő kedves lovagja pedig hajthatatlanul követte őt, majd bizonytalan ok miatt a fiatal férfi mestertanonci éveit már ismét nálunk töltötte. Most, évekkel később ismét összehozta őket a sors - bizonyára okkal -, így a viharosan véget érő kapcsolatuk sírján talán a közeli jövőben kinyílhat egy csöpp virág. Mert mint tudjuk, akiket egymásnak szán az élet, azok bármily hősiesen is harcolnak egymás ellen, csatát fognak veszíteni.

Egerszegi Nina Viktória neve egy csodálatos bogolyfalvi ház ajtajára lett felbiggyesztve. Hogy ez miért fontos? Mert az az ajtó sűrűn enged be magán különböző hímnemű egyedeket. A rellonos lányt többek között összeboronálhatjuk Mihael Gerard Saint-Venant-tal, David Bennett-tel és Séllei K. Olivérrel is. Úgy hírlik, a lány szoros barátságot ápol a Saint-Venant fiatalemberrel, aki nemcsak kései forgatásához ért kiválóan, de a lányok fejének elcsavarásához is. Titkos forrásból értesültünk róla, hogy Nina és Mihael együtt időztek Las Vegasban (a helyről ugye mindannyian pontosan tudjuk, hogy mire számíthatunk), majd többször láthattuk őket együtt nevetgélni a kastély folyosóin is. A közelmúltban viszont egy szemfüles kisdiák éppen különórára ment egyik tanárához a faluba, amikor a "késes legényt" látta eltűnni a lány ajtaja mögött. Elmondása alapján a sárkánylány berántotta Mihaelt az ajtón, hogy együtt tűnjenek el az áldásos, takaró falak mögött.
Ezen az ajtón aztán beengedést nyert David Bennett is, aki egy egész éjszakát töltött a lánynál, és valószínűleg varázslósakkot játszottak. Hogy David és Mihael tudnak-e egymásról, az egyelőre még előttünk is homályos, viszont arról holt biztos információink vannak, hogy a hetedéves lányt Séllei K. Olivérrel is látni vélték néha. Diákok állítják, hogy még a kastély környékén elterülő barlangok felé is közösen sétáltak, és nem egyszer látni vélték őket szenvedélyesen vitatkozni. Talán Olivér tudomást szerzett rellonos vetélytársairól?

És végül lássuk a hónap legaranyosabb párosát! Ezt a címet egyértelműen Leonie Rohr és Keith Coltrane nyerik! Ez a kis vörös duó igazi mesebeli turbékoló galambpár. Együtt járnak mamuszban, játszanak, tanulnak, sőt, legújabb értesüléseink szerint együtt is laknak! Persze nem tudhatjuk, hogy mi történik a színfalak mögött - meg hát igazából túl cukik ahhoz, hogy bármi is történjen egy tortasütésen kívül -, de az egészen biztos, hogy Leonie-t a réten látták egyik háztársával beszélgetni. Állítólag párosunk női tagja teljesen ki volt borulva, mert nem tudja, mit kezdjen érzéseivel, ez pedig totálisan összezavarja őt. Valójában az a legfurcsább az egészben, hogy ezek ketten annyira ártatlanul turbékoltak, hogy mi még csak észre sem vettük őket! Na majd mostantól rajtuk tartjuk a szemünket!
                                                                           

                                                                                       


Nincsenek megjegyzések: