2014. március 15., szombat

Márciusi csillagállás

Kastélylakók, élvezzétek ki a márciusi románcokat, sétáljatok sokat a szabadban, és ha tehetitek, ügyesen készüljetek az előttetek álló nehézségekre.

Sikeres vizsgaidőszakot kíván Nektek az Edictum!
~ vizsgán ne olvass!


Réem (01.27.-02.23.)
A március a Te hónapod, hát használd ki! Itt az ideje elkezdened élni, elhívni a kiválasztottat randevúra, ha már eddig nem tetted meg, megkeresni a régóta fontolgatott tanárt, hogy különórára járhass hozzá, vagy megvenni az első saját seprűdet, és beállni a házad kviddicscsapatába. Ne halasztgasd a teendőid, mert mire valójában eljő a tavasz, már nem bírod el terhüket.

Tebó (02.24.-03.14.)
Ha úgy érzed, hogy idáig legjobb barátaid árnyékában éltél, most visszaigazolást kaphatsz, és megnyugodhatsz; senki nem néz levegőnek, hiszen mindenki úgy szeret, ahogy vagy. Megtudod azt is, hogy valaki rajongással van irántad, de ha nem tetszik az illető, legjobb, ha még idejében letöröd szarvait, mert a későbbiek során állítom, hogy rosszabbul fogsz kijönni ebből a helyzetből.

Sellő (03.15.-04.11.)
A nyár még messze, miért lángol így a szíved? Ha azt hiszed, hogy mindig minden a tiéd lehet, úgy, hogy nem teszel értük semmit, akkor sajnos el kell szomorítsalak: ez butaság. Figyelj jobban a tanulmányaidra, mert csúnya csúszásoknak lehetsz szem- és fültanúja, ha a könyvek helyett a másik nemben merülsz el. Én szóltam!

Puffskein (04.12.-05.09.)
Ne puffogj. A varázsigék is jobban fognak menni, ne hagyj fel gyakorlásukkal! Könnyen elkaphatsz ebben az időben egy-egy kósza betegséget, így jobb volna felöltöznöd, és csak akkor kószálni a faluban, ha arra van is engedélyed.

Kentaur (05.10.-06.09.)
Ellenség a láthatáron. Viharos hónapnak nézel elébe, vigyázz magadra! Minden sarkon nézz a hátad mögé, mert valakivel igencsak elmérgesedett a viszonyod. Talán még az elmúlt évben törtél borsot a bosszúálló orra alá? Találkozol március elején valakivel, aki megdobogtatja szíved, de vigyázz, könnyen összetörheti. Sok szerencsét!

Augurey (06.10.-07.08.)
Nehéz eset vagy, lusta, és öntelt. Kezdj el tanulni, viszont ha eddig nem tetted, akkor inkább menj le a faluba munkát keresni. Egy nap alatt nem váltod meg a világot, de csaposnak talán még te is jó lehetsz. Hozzád kóborolhat egy állat, légy jószívű, fogadd be.

Jarwey (07.09.-08.05.)
A Valentin-napi esetleges csalódás ne szegje kedved! Ha nincs partnered, hívd el egy jó barátod forró csokizni, meglásd, jót mulattok majd együtt. A hónap a Réem mellett neked kedvez még leginkább, végre learathatod a babérokat, pihenhetsz egy keveset. Ülj seprűre, repülj, engedd ki a fáradt gőzt!

Crup (08.06-09.02.)
Kerüld az erdő mélyét, hiszen olyan lények lakják, akikkel még te sem bírsz el. Március hava csupán annyit ígér, amennyit őszintén elvársz a tavasz első szellőitől. Mások már szerelmesen csüngnek egymás ajkán, viszont Te vagy az a jegy, aki tökéletesen boldog egyedül is, mégsem magányos, és bármerre megy is, az ellenkező nem tagjai követni fogják útját. Vizsgákkal hogy állsz? Fogadd meg tanácsom, és ülj be egy délután a könyvtárba! Ha a tanulás annyira nem is köti le figyelmed, a könyvek között még a végén belebotlasz az Igaziba.

Fwooper (09.03.-10.03.)
Magad sem tudod megmagyarázni, de tele vagy energiával, egész nap mosolyogsz, és mintha a környezeted is felfigyelt volna rád... A felszálló Hold-csomópont a negyedik házban áll, szabad utat engedve ezzel neked a boldogság felé. A vizsgák kemény munka nélkül is könnyedén sikerülnek majd, a barátaid az összes vicceden nevetni fognak, és meglásd, a közelgő tavasz elhozza legnagyobb vágyad is. Ugye milyen jó, hogy nem énekeltél előző hónapban?

Kákalag (10.04.-11.02.)
A sötét varázsigék vonzanak téged, mint legyet a légypapír, de ne a könyvtárban próbálgasd szárnyaid! Az elsőéveseket hagyd ki játékaidból, mert nem nehéz egy átkokat kántáló fiatalt megtalálniuk a kastély diákprefektusainak. Gyomorbántalmakat hozhat a február, ne falatozz annyit a falu cukrászdájában, inkább válaszd a manók főztjét. A nagyterem felé menet összeütközhetsz egy kedves lánnyal...

Moke (11.03.-11.29.)

Ha a február nem a te hónapod volt, akkor gyorsan nyisd ki a szemed, és figyelj... Szerelem! Cupido a láthatáron! Öveket becsatolni, pattanj a seprűdre, mert repülni fogsz egész hónapban. Ezek az érzelmek mindent felborítanak életedben. A rendszerező, egyszerű hétköznapokhoz szokott éned most majd kicsattan örömében. Elevenné válsz egy pillanat alatt, és a rózsaszín, szorító köd miatt semmit sem fogsz észrevenni a külvilágból. Végre egy kis izgalom jön, kérlek, ne zárd magadra a szobád ajtaját...

Pixi (11.30.-12.28.)
Valaki meglepetést tartogat a számodra. Hogy az miféle, és ki az illető, az majd a hónap végén kiderül. Ideje neked is nyitnod a világra, mert akitől a meglepetést kapod, már hónapok óta rólad ábrándozik. Nyisd ki a szemed, ne csak a könyvtárban raboskodj egész nap, nem vagy te vámpír, hogy félj a Naptól. Vagy igen? Ha így folytatod, egyszer azt veszed észre, hogy eltelik feletted az életed. Tudod, abból csak egyetlen egy van...

Kappa (12.29.-01.26.)
Sok szenvedés és küzdelem árán lesznek meg a vizsgáid, viszont amint leteszed az utolsó megmérettetésen a pennád, szabad madárként repülhetsz március viharos napjaiba. Tehát szedd össze magad, és ahelyett, hogy azt számolgatod, hány minden ízű drazsé létezik világunkban, látogasd meg Matildát a könyvtárban! Ja, hogy nem tudod merre van? Menthetetlen.

Nincsenek megjegyzések: