2014. január 15., szerda

Visszatértünk!

Nagy örömmel jelentem be, hogy az Edictum visszatért, és újra megörvendezteti az Olvasókat számtalan érdekességgel. 5 rovat megszűnt, de a helyét átvette pár másik. Név szerint: Ajánló, Címlapsztori, KultúrSokk, Szépségtippek, Bogolyfalvi Hírek.  Remélem el fogják nyerni a tetszéseteket az újdonságok.
Az első szám azonnal az új évre tér rá. Elsőként megtudhatjuk, hogy milyen botrányok folynak, vagy éppen folytak a varázslóvilágban. Fény derül arra is, hogy kire, mi vár a  2014-es évben, mit tartogatnak számára a csillagok. Pletykákban sem lesz hiány. A Paparazziban megtekinthetjük, hogy a diákok és tanárok, hogyan szilvesztereztek, valamint a Suttogó falakban kiderül, hogy milyen párkapcsolati botrányok, vagy éppen örömhírek színesítik az új évet.
3 új rovatunk is debütál januárban. Az egyik az Ajánló, ahol egy film, egy zene, és egy könyvajánlót leshettek meg. A KultúrSokkban Elvis Presleyről tudhattok meg sok érdekességet. A Szépségtippekben pedig a lányok két egyszerű smink elkészítését sajátíthatják el.
Természetesen Dr. Who most is válaszolt az Olvasók leveleire. A Muglimániában újra a Karácsonyé lesz a szerep. A Barkácssarokban egy szív alakú doboz elkészítését tárja fel a cikk írója, amit bárki el tud otthon készíteni, akár otthon is. Végül pedig, januárban sem maradunk DÖK hírek nélkül. Vagyis, hogy pontos legyek, interjú nélkül a DÖK elnökhelyettessel. 

Jó olvasást és Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek! 

Nincsenek megjegyzések: