2014. január 14., kedd

Párproblémák, avagy viharos évkezdés a kastély falain belül

A tavalyi év igen viharosan zárult párkapcsolati téren és idén sem indult nyugodtabban. Kicsit utána szaglásztam, hogy mi mindenről maradhatott le az, aki csukott szemmel és füllel járkált!

Tagadhatatlan tény – és már korábban is említettük -, hogy Ophelia LaFonde és Milan Blaise Felagund milyen aranyos párocska. Na de zavart érzek az Erőben. A karácsonyi bálról feldúltan távozott a rellonos szőkeség, párja pedig szintén bosszúsan passzolta le azt az ajándékot, amivel a pletykák szerint igen sokat vesződött. Na de mi történhetett? Talán a bimbózó szerelmet az exbarátnő képe, vagy Ophelia szerelme árnyékolja be Olivér iránt? Esetleg a kettő együtt?

Következő párosunk is szolgált némi meglepetéssel, méghozzá Podmaniczky Andine és Séllei K. Olivér személyében. A rellonos fiúról eddig is tudtuk, hogy közkedvelt a lányok körében és igazán nem veti meg a szórakozást, csakhogy ezúttal kedélyborzoló jeleneteknek lehettünk tanúi. Vajon Andine vagy Olivér ötlete volt a közös bálozás? És meddig tart majd a hirtelen jött románc? Az pedig már csak hab a tortán, hogy Oli két vasat tartana a tűzbe? Ejnye-bejnye!

Több festmény és szellem is szemtanúja volt Czettner L. Zoé és Asher Noah Wayde igen furcsa kapcsolatának. A kérdőjelek egyre csak gyűlnek, hiszen eddig a navinés prefektus Vécsey tanár úrral szűrte össze a levet, most viszont a vámpírológia proffal, akinek a tanársegédje. Meg kell mondanom, nem hittem volna, hogy az újonnan érkezett oktató ilyen könnyen talál magának „párt”, ahogy azt sem, hogy a sárga kisasszony személyében. Mindenesetre Zoé eléggé belegázolt Vécsey tanár úr lelkébe, ugyanis a férfi napok óta teljesen lehangoltan tölti az idejét, még az óráit sem a megszokott lendülettel tartja. Női alanyunk felvállalta kapcsolatát a félvámpír proffal, de vajon hogyan számol el azzal, hogy tulajdonképpen megcsalta és mély depresszióba lökte volt kedvesét?

Újabb meghökkentő tanár-diák szerelemnek lehettünk szemtanúi nemrég. A sármos Radits Viktor Endre és a mi véla származású tanárnőnk, Dobrai Vanda járkált kéz a kézben a folyosókon, arról nem is beszélve, hogy a kastély eldugottabb zugaiban forró csókokat váltottak. Na de tanárnő, ne tessék ilyen türelmetlennek lenni, egy évet még igazán ki lehetett volna bírni! Persze két alanyunk tagadja ezen állításokat, de lássuk be, mi is ezt tennénk a helyükben!

Utolsó hírünk pedig igazi örömre ad okot. Merkovszky Ádám és Artemisia Rubya össze fognak házasodni! Úgy tűnik, a tanári kar rendesen belehúzott, hiszen mint látható, egyre többen találják meg párjukat, vagy legalábbis haladnak a pártalálás felé. Az viszont igen különös, hogy ilyen hamar következik be a menyegző. Az utóbbi időben gömbölyödni láttuk Rubya tanárnő hasát, így azt gyanítjuk, talán egy baba áll a dolgok hátterében. No persze az sem kizárható, hogy esetleg az ünnepek alatt felszaladt pár kiló a hölgyre, mindenesetre sok boldogságot nekik!

Nincsenek megjegyzések: