2023. január 15., vasárnap

Karácsonyi ajándékcsomagok

Szeretet ünnepe ide vagy oda, az élet nem áll meg a kastélyban, bármennyire szeretné mindenki hinni, hogy lesz egy kis nyugalma. Nincs. Nem lesz. Nádá nyugalom. Nincs az opciók között, rendben? Nem mi akarjuk ezt, ti teszitek magatokkal, mi csak megragadjuk a lehetőséget, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba mindenkinek. Vagy legalábbis nagyjából tisztát, azért ne igyatok belőle, a tífusz nem vicces dolog.


Létai Roland majdnem mindenki kedvenc rellonosa. Inkább hírhedt, mintsem híres, hiszen köztudottan hatalmas nőcsábászról van szó, aki attól sem retten meg, ha kapcsolatokat kell tönkretenni. Jelenleg a hálójába Szikszay Izidóra, egy levitás szőkeség akadt, akiről nem is gondolnánk semmi rosszat első ránézésre, ugye? Sok emberrel vagyunk így, nem kell aggódni, de nézzük a tényeket: szemfüles segítőink állítása szerint Roland segítő kezet nyújt Izidórának, hogy a lánykának könnyebben menjen a nonverbális mágia használat. Nos, ez remek fedősztori egyébként, nem tagadjuk, de mindenki tisztában van azzal, remélem, hogy más is történik a zárt ajtók mögött.

Nem szeretnék beleszólni, de meg fogom tenni: ha titokban szeretnétek tartani valamit, ne nyilvánosan beszéljétek meg, majd csináljátok. Ebbe a hibába esett ugyanis navinés cukrosbödönünk, Jacob Lehman és a rellonos hiper-aranyvérűnk, Linzenbold Inez. A kandalló mellett remek helyszín majdnem mindenre, de amire a két delikvens használta, csak még inkább. Ilyen hidegben jól esik összebújni a tűz mellett, majd egymás karjaiban elaludni, elhisszük. Azonban az már teljesen más, mikor megbeszélés tárgya lesz, hogy csókolózzanak. Jacob, meg kell mondanom, remek taktika felvállalni, hogy te még nem csináltad, de szeretnél gyakorolni, így cserkészed be Inezt, segítséget kérve tőle. Egy férfi softspot a lányoknál is gyenge pont lesz mindörökre. Csak annyit szeretnék mondani, hogy gratulálok! A szerelem gyönyörű dolog, csak ne bukjon meg, mint a navinés tette. Ez túl durva volt?

Molnár-Vars Tímea Magdáról, ha máshogy nem is, de úgy biztosan hallott mindenki, hogy kiáll a gyengébbekért. Többször lehettünk fül- és szemtanúi, ahogy megvédi Szentesi Kevin valagát, hogy csak egy példát említsünk, de hát ezt teszik a barátok, nemde? És akkor van Kobán Emma, aki szintén igen jó kapcsolatot ápol a levitás Kevinnel, aki állítólag egy sokkal bonyolultabb kapcsolatba került a két lány között, mint azt valaha gondolta volna. Timi és Emma találkoztak már nem egyszer, de mindegyik találkozásuk katasztrófa volt - bocsánatot kért egyik, majd másik valamiért, végül mindkettő futott Kevinhez, hogy átbeszéljék azt, amit csak ők nem tudnak. De mit nem tudnak? Senki nem fogja kimondani konkrétan, de a két lány nem véletlen ekkora szerencsétlen egymás közelében, ha érted, mire gondolok.

Sigrid Agnes Sjölander neve azért lehet ismerős, mert ő maga egy örökség a rellonos berkeken belül. Édesapja, Axel Sebastian Sjölander kiemelkedő volt már annak idején is, most pedig végképp, mint aranyvérű, igen neves auror. Vannak olyanok azonban, akiket nem hátráltat meg egy nemesi név, hogy kifejtsék véleményüket, fittyet hányva a következményekre. Ebbe a hibába esett Draskovich Kristóf is, mikor együtt járőrözött a lánnyal. Egy nézeteltérésből vita alakult ki, ami veszekedéssé nőtte ki magát, így a végére Sigrid dühös könnyeket ejtve küldte el Kristófot melegebb éghajlatra. A fiúval külön lett közölve, hogy soha többet ne menjen a közelébe, amit megnehezít, hogy egy házat erősítenek - de ez nem tántorította el a lányt semmitől. Sok szemtanú adta le a drótot, hogy látták az idősebbik - és szőrösebb - Sjölandert besétálni Volkov irodájába, hogy pontot tegyen az ügy végére. A folytatásról nincsenek információnk, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy ennek itt nincs vége. Ráadásul a vita tárgyát még nem is tudjuk!

Nincsenek megjegyzések: