2021. október 15., péntek

Csak mondd, hogy igaz!

Visszatért mindenki az iskola falai közé, hiszen vége a nyárnak, gondolom mindenki legnagyobb örömére. Ennek köszönhetően tudunk nektek szolgálni nyáron történt - és igen érdekes - eseményekkel, amik... Tudjátok mit? Döntsétek el ti, hogy mit éreztek. Az biztos, hogy mi nagyon élvezzük a felhozatalt.


Van egy olyan érzésem, hogy nem lesz olyan cikk, amiben ne kellene megemlítenünk Winter Cone Danvers nevét. Gyerekek, a srác zseni. Komolyan. Rendesen csodálom. Szóval úgy esett, hogy Hollósi Zalán, minden felsőbb éves kedvenc levitása, betévedt a Leprikón aranyába, ahol összetűzésbe került Winterrel. A szóváltást örök rejtély fedi, de az biztos, hogy elég erőteljes feszültség volt érezhető köztük. Hoppá-hoppá. Csoda, hogy pár pofon nem csattant el, de ennek megakadályozója lehetett a drága Autumn Rue Danvers, aki hősiesen felbukkant megmenteni a levitást. Gondoltuk mi. De Autumn fogta és nemes - hihi, értitek - egyszerűséggel kirakta Zalánt a helyről. Nos, akkor ennyit a szerelem lángra lobbant szikrájáról. Bár soha nem lehet tudni, lehet, Zalán még a lovak közé csap sértettségében. Csak Winter ne legyen ott. Kis taktikusság, Zalán, kérlek. Segítünk, ha gondolod.


Kezdődött egy pár szemmel és egy szájjal. Elengedtük. De új tanév virradt ránk és: több szem látta, majd több száj adta le a drótot, hogy Kiss-Herczeg Domonkos bizony majdnem felszállt egy vonatra, hogy elhagyja az iskolát. A tanév közepén. Állítólag Csonka Zsombor állította meg az összetört szívű szerelmest, és tudjuk, nem szabad mindent elhinni, amit mondanak, tudjuk, de ha többen mondják, már elgondolkodsz. Öleléssel kezdődött, ahogy az egyik fiú vigasztalta a másikat, majd: BUMM! Csók csattant! Ott, a tömegben, a meghitt baráti ölelésből lett egy... Jó, puszi. De biztosan nem baráti. Mik derülnek itt ki, kérem? Az egész szerkesztőség lement hídba és vissza sem jöttünk! Totálisan az Edictum támogatását élvezitek, srácok. Csak így tovább!


Mihail Sztravinszkij mindenkinek meglepetést okozott, mikor ismét meglátták többen is a kastély falain belül. Valaki szerint lehetséges visszabukni az egyetemről, és az ex-rellonos éppen ennek áldozata lett. Talán igen. Ami izgalmasabb, hogy nem koptatta diáktársaimmal a padot pár hétig mindössze, már többekkel is összeboronálták, azonban csak egy valaki volt nagyon szerencsés. A folyosó tömve volt, így az illetőt nem lehetett tisztán kivenni a szemtanúnk szerint, de egy biztos: eltűntek a Mágusjog tanteremben igen hosszú időre. Az alacsonyabb barna és a magas szőkeség. Rajtuk kívül nem tudja senki, mi történt bent, de ha egy teremben lennénk kettesben Mihaillal… Azért gondolom, mindenki tudna vele mit kezdeni. Ha valakinek esetleg lenne kicsit több infója erről, ne legyen rest magában tartani. Szeretnénk megtudni az ex-rellonos-és-prefektus kiválasztottját. És ki tudja? Talán még gratulálhatunk is nekik.


Aki azt mondja, hogy nem hallott még róluk, az hazudik. Vagy burokban él. Reiner Kende, a Navine szívtiprója, és Mórocz A. Móric, a Rellon gyöngyszeme, nagyon hamar megtalálták egymással a közös hangot. Olyannyira, hogy mostanában nemigen látod egyiket a másik nélkül. A két srác mindenben benne van, amit valamelyikük kiejt a száján, sok remek pillanatot köszönhetünk nekik, és valószínűleg ők is maguknak. Itt volt a nyár, ami elmúlt. Ha nem tűnt volna fel: Jó reggelt kívánok! Nem kell messze menni, hogy az ember érdekességekbe fusson, így volt ez az alanyainkkal is, akiket lefüleltek egy tetoválószalon előtt. Mindenki jól olvasta. Kende nadrágja le volt tolva, amikor a nyitódó ajtón át beláttak a drága szemfüles barátaink, így mindenki jól gondolja, mi készülhetett - intim tetoválás. Közös intim tetoválás, mint barátságuk megpecsételése. Ha a két fiú közötti kapcsolat nem fog örökre tartani, skacok, akkor semmi.



Nincsenek megjegyzések: