2021. január 15., péntek

Különös Szilveszter

Lesifotósaink példaértékű szorgalommal robbantak az új évbe (is), így retteghet minden kastély- és Bogolyfalvabeli, hisz sosem tudni, melyik sarokban lapul a ravaszdi, avagy melyik barátod játssza készségesen (és szadista örömmel) lapunk kezére a szaftos pletykák melegágyaként szolgáló, kompromittáló, vagy bűnronda hangyányit előnytelen műalkotásokat! Legfrissebb termésünk az év utolsó és első napjáról némiképp összekeveredett a szerkesztőség hét pecséttel és Merlin tudja még mivel védett fiókjaiban, így enyhe zavar léphet fel a "kit mikor sikerült lencsevégre kapni" kérdésben.


Micsoda mozdulatok! Elkaptuk, ahogy a szilveszter esti partira alapoznak az ikrek (valamelyike, de hát mivel sosem tudni, melyikük, mindkettejükre hivatkozunk, így nincs sértődés). Mórocz Aser és Áser, avagy Móricék méltó utódai lehetnének valamikori növendékünknek (a levitások anyukájának, Izabella néni férjének), Szentmihályi Norbertnek és tovább vihetnék a már feledés homályába merült, amúgy zseniális kardio hiphop fitness órákat instruktorként. Megfontolt, előre begyakorolt, ám kissé robotikus lépések kísértetiesen hasonlatosak ahhoz, mint ahogy egy elefánt próbálna ultratörékeny porcelánok közt örömdanszot tolni. Bízunk benne, hogy némi szesz segített, és nem az átlag hétköznapok elevenedtek meg.


Egy olyan srácnak, mint Romhányi M. Áron biztosan nincsen gondja a csajozással - gondolnánk mi. Bár a live bemutatóról lemaradtunk, a felvételt sokáig forgattuk kezünk közt, hogy rájöjjünk, mire gondolt a költő avagy miféle partitrükknek lehetünk szemtanúi, és elég kreatív a csapat, mégsem jutottunk dűlőre. Mert hát négy meg négy az nem hét (se nem vicces) és mi köze a tenyéren lévő koponyának a rozmárhoz? Utóbbinak mondjuk legalább egész cuki. Akinek van ötlete vagy konkrét információja, hogy miféle bűvészkedés zajlik a fotón, küldjön bátran levelet szerkesztőségünknek, kíváncsiak vagyunk! 


Azt mondják, a legjobban azok az esték sikerülnek, amikor nem is terveztek nagy mulatságot, aztán az összeülünk egy pohárkára kódnevű tervezetben valahol komoly, szakértők által sem előre kiszámítható zavar lép fel és elszabadul a pokol. Nos, a kép alapján valami ilyesmi szituációba keveredhetett a navinés végzős, Lucas M. Deighton is, aki békés beszélgetős szilveszterezés helyett meglehetősen közeli kapcsolatba keveredett élete első pálinkájával. Azzal az igazi jóféle, echte magyar asztalmaró minőséggel. Megértjük. Akkor kezdenénk komolyan aggódni, ha kiderülne, hogy valami más borította meg ennyire. Talán Olcsival találkoztak össze váratlan szituban (if you know what i mean)? Ihh. Ciki.




 
Természetesen az Edictum krémje is megünnepelte, hogy remek évet zártak és koccintottak a soron következők eredményességéért. Vajda Olívia főszerkesztő hölgyemény nagyon elégedett volt a parti szervezésével - vagy épp a kép készülte előtt futott bele Lucasba, és a fiú heves reakciói csaltak mosolyt arcára. Őszintén, a rellonos eléggé kicsípte magát, a navinés által produkált akut légszomj abszolúte helyénvaló reakciónak minősül. Mindeközben pedig Olívia helyettese, Raven Hargraves lektor kolleginája nővérével, Vizsnyiczky Lillával pózol retro outfitjükben, duplázva a bizonyítékot arról, hogy oly népszerű iskolaújságunk vezetését egyszerűen képtelenség előnytelen szituációban érni. (Olyanok, mint Barney Stinson, hiába minden erőlködés, beépített csodaszépítő filterrel rendelkeznek.) Mondjuk abban nem teljesen vagyunk biztosak, hogy Raven nem keverte össze Lillát Kőszegi Rózával, ha már itt tartunk.




Nincsenek megjegyzések: