2020. október 15., csütörtök

Ki tudja már, ki kivel van!

 Pletyka, Pletyka és még több Pletyka! Olyan nincs, hogy velünk ne történjen valami. A legutóbb pedig úgy felkavarodott az állóvíz, hogy nagy valószínűség szerint mi is csak kamillázunk. Hogy mi is történt? Senki sem tudja pontosan, de megpróbáljuk kibogozni.



Dolgozza meg kicsit, Julika!

Az elmúlt tanévben ellenőrzést kapott a Bagolykő Mágustanoda, ami nem csoda, hiszen történtek itt érdekességek mostanában. A felügyelő, Szigethy Sándor gondos alapossággal nézte át az iskolát a pincétől a padlásig, hogy találjon valamit, végül pedig annyira megszeretett nálunk, hogy tanárrá avanzsálta magát. Vajon tényleg az iskola jó hangulata juttatta erre az elhatározásra, vagy inkább kedvenc gazdaságisunk, Ms. Ainsley, akinek bájai igencsak zavarba hozták a magas fiatalembert? Többen látni vélték ugyanis a közöttük pattogó szikrákat, de persze vannak negatívak is, akik azzal élcelődtek, hogy így kell kreatívan tisztára mosni a kétes pénzügyi helyzetet. Akármi is legyen az igazság, Szigethy úr nem úgy néz ki, mint aki nagyon bánná.


Elcsábítva, elhagyva

Igazi fordulat volt, amikor egy bimbózónak hitt románcba megérkezett a harmadik fél, és lecsapta a hercegnőt a sárkány kezéről. Talán mind emlékszünk rá, hogy Závodi Soma és Dana Straw Berry kapcsolata nem éppen kétszemélyesen indult, hiszen Mihail Vladiszlav Sztravinszkij előbb állt sorba a leányzóért. Soma azonban jött, látott és győzött, majd néhány nappal a lapzártánk előtt kiderült, hogy a kapcsolatnak véget vetett. Egyes elmondások szerint ezzel az őrület szélére sodorva Danát, aki most hol sírva, vagy sírás közeli állapotban lődörög a folyosókon, hol kicsípve magát indul neki az éjszakai életnek és habzsolja azt. Többekkel, közöttük Somogyi Viktorral, Alexander Burtonnel és magával Mihail Sztravinszkijjal is hírbe hozták, hogy egy-egy éjszakára segítettek átvészelni a nagy magányt. Ki tudja, talán Mihail és Dana kapcsolata végre kibontakozhat?


Kavargók

A fenti kérdés igen érdekes és nyitott, olyannyira, hogy nem mehetünk el a bálon történt események mellett sem. Történt ugyanis, hogy a végzős bálon Helvey Belián igazán jól érezte magát Bánffy-Vass Petronellával, akivel már a ColorRun alatt is nagyon közel kerültek egymáshoz, azonban ez nem mindenkinek tetszett vagy tetszik a mai napig. A két fiatalon látszik, hogy jól kijönnek egymással, érzik egymás rezgéseit és megvan az a bizonyos vibrálás, ami csak olyanok között van meg, akik egyformán vonzódnak egymáshoz. Egy szép szerelem kezdetének is mondhatjuk ezt, azonban, és itt jön a csavar, Belián hivatalosan Mihail-lal van, legalábbis a hírek szerint. Aki viszont Bossányi Karola kegyeit leste az első pillanatban, ami igazán jól esett a lánynak, főleg azok után, hogy szerelmi élete kicsit sem volt rendezettnek mondható. Karola korábban eljátszott a gondolattal, hogy Beliánnal alkotna egy párt, de addigra már máshogy alakult a felállás. Ebbe a nem kicsit feszült négyes találkozásba csöppent bele Somogyi Dominika, akit Mihail, mint valami ősember, a vállára csapott és a színpadra vitt, nem kis döbbenetre és a lány nem kis bosszúságára. Persze itt is egyből jöttek a találgatások, hogy ez vajon egy különös előjáték-e, vagy csak egy kínos közjáték. A vége az lett, hogy senki sem érti, hogy mi van, és az iskola párokra éhes része még több részre szakadt. Ti kinek szurkoltok? A #Mihola, #Belhail, #Nellián vagy #Domcail csapatot erősítitek?


Bájitalok (k)réme

Demeter Hunor és a bájitaltan olyan hatással vannak egymásra, mint a benzin és a láng, a vége egy nagy bumm. A fiú nem képes jó bájitalt főzni, azonban lehet, hogy ez nem tehetségtelenség, csupán csak Felagund professzor jelenléte rontott a helyzetén és most, hogy Farkasházy professzor vette át az oktatást, remekelni fog. Az biztos, hogy első bájitala igazán betalált, ugyanis kiváló amortentiát főzött. A kellemetlenebb eset az, hogy ezt a bájitalt meg is kóstolták, így bár nem állt szándékában - állítólag - ilyet tenni, de egyetlen pillanat alatt magába szerettette Palotás Pollit. Hogy a bájital okán-e, vagy a lánynak már régóta tetszik a fiú, de állítólag az elmúlását követően is igen sok időt tölt az Eridon reménysége a Levita ifja mellett. Mi drukkolunk, mert szerintünk nagyon édes párost kapnánk a személyükben.



Nincsenek megjegyzések: