2020. július 15., szerda

Mik vannak itt?!

Drinóczi Babett Mirtill neve egyre gyakrabban kerül a témáink közé, ami ugyebár nem lehet véletlen, hiszen mostanában okot is ad rá. De még milyeneket! Az ötszög után beszélhetünk egy négyszögről, amelyben mindenki nyakig benne lehet. Babettet mindenki szereti, hiszen elbűvölően aranyos személyiséggel áldotta meg a sors, mostanában nőiesebb ruhákban is láthatjuk, így nem csoda, hogy utána fordulnak a fiúk. Legelőször egy idősebb férfi, Machay Ilián Konstantin társaságában láthattuk – akiért záporoztak a nagyobb összegek a Valentin-napi liciten -, de azért lássuk be: ha az idősebb pasikra is bukik a lány, ennyire nem kellene elszaladnia annak a lónak. Nem, még akkor sem, ha a Machayról beszélünk. Minderre következett - a megindító szakításuk után Zippzhar Mária Stellával - Lóránt Bence, akit valahogy egyre gyakrabban látnak Babett közelében, és valamiért mindkét hímnemű társaságában a piros árnyalatát veszi fel arca. Kezdek belezavarodni, de mielőtt teljesen elveszteném a fonalat, négyszöget ígértem, tehát lássuk: hogy a négyszög kiteljesedhessen, meg kell említenünk a névtelen idegent. A barna fürtös férfival Babett lejtett egy-két táncot, majd sietősen távozott a Holdfény utcai buliról, az idegen pedig utána, de úgy suhant gondolkodás nélkül a lány után, hogy csak a sasszeműek vehették észre, és szerencsénkre észre is vették. Azért azt be kell látni, hogy Babett nem szégyellős, ha a pasikról van szó, sőt, még válogatni is van miből. Nem tudom, hogy féltékeny legyek-e, vagy állítsak össze Babettnak egy pro-kontra listát segítségképpen, de azt be kell látnom, hogy tud valamit a lány.

U.i.: Babett, ha szükséged lenne segítségre, keresd fel Thomast, aki továbbítja az üzenetet és állok rendelkezésedre! Megoldjuk, ne aggódj kicsilány!

Theon Delacroix egy ideje – leginkább azóta, hogy Benettel mégsem olyan felhőtlen a nem létező kapcsolatuk, mint kellene  – meghúzza magát, aminek az okát mindenki csak találgatja. Vagyis találgatta, hiszen most lerántjuk a leplet mindenki kedvenc rellonosáról, mert a fülünkbe jutott, hogy miért is olyan visszafogott a srác, akinek a nevét mindenki tudja az első pillanattól fogva. Na mármost, köztudott, hogy Theon nem félti megmutatni, hogy ő mennyire férfi valójában, khm, így kora ellenére meglepően sok mindenkivel volt már dolga intimebb környezetben, szóval elkerülhetetlen volt az, hogy valami csúnya betegséget szedjen össze a Delacroix ékszerre. A megoldás meglepő, de itt derül ki, hogy a Rellonnak mégis mennyire törődő vezetősége van: mivel Theon még így is olyan, mint egy tesztoszterontól túlfűtött csivava, házvezető-helyettese, Eleanora Savannah Vila de La Rosa pedig lelkén viseli, hogy a fiúnak legyen egy kis nyugta, így tanársegédjével (Zippzhar Mária Stella – a szerk.) karöltve igyekeznek egy olyan főzetet csinálni Theonnak, amitől kicsit lehiggad. Hallottuk, hogy a rellonosok nagyon reménykednek abban, hogy a „kicsit” szócska csak valami vicces és kedves utalás, és hogy egyébként Theon, amint megitta a főzetet, normálisabb lesz a szexuális vágyakat tekintve. Mindenképpen kiderül, én pedig kíváncsian várom…

A legkedvencebb kedvenceim ismét színre lépnek, mégpedig Zippzhar Márk Stefan és Bossányi Karola személyében. Döcögősen indultak, ezt mindenki tudja, de valahogy nem ilyen döcögősen értek véget, mert: ÚGY VAN! S z a k í t o t t a k! Merlinre, ki gondolta volna, mi? Nos kérlek, a történet nem olyan bonyolult, mint azt hinnénk. Úgy véljük, hogy a Tisztáson – remek idő volt, nem csoda, hogy többen is a helyszínt választották pihenésre - történhetett az ominózus szakítás, annak ellenére, hogy Márk egy kedves kis piknikes randival várta Karolát, a lány azonban mégis kiadta az útját. Ejnye, Karola! De akkor ezek szerint ez nem volt elég a kapcsolat helyrehozatalához. Tudjuk, hogy a levitások híresek a szorgalmukról – vagy már túlbuzgóság? -, de az elkapott mondatokból Karola elhanyagolva érzi magát, ami igencsak szomorú. Márk nem véletlen volt iskolaelső, a tanulás fontos neki, kiderült nemrég, hogy elemi mágus, a barátaival is kellene időt tölteni, plusz még a Rellonban tartott buliról sem szólt kedvesének… akarom mondani ex-kedvesének. Szóval összejöttek a dolgok, amit Karola megelégelt, így útjára engedte Márkot. Nekem kicsit gyér oknak tűnik az elhanyagoltság egy szakításra, mert ezt talán pont meg lehetne beszélni, szóval felmerült bennem a kérdés; esetleg Karolának van valakije? Ha igen, azonnal tudni akarom, hogy ki az!

Nincsenek megjegyzések: