2020. május 15., péntek

Végre itt a nyár!

Mi is vár rád a nyáron? Szerelem? Új állás?
A csillagok most megmutatják, mire számíthatsz!




Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
A csillagok mostani állása szerint egy nagy utazás van készülőben az életedben. Hogy ez fizikai vagy spirituális, azt nem lehet jól kivenni, de annyi bizonyos, hogy ezen az úton olyan új események egész láncolatával találkozol majd, melyek mély hatással lesznek az életedre, sorsdöntőek, és az sem kizárt, hogy új úton indulsz majd el általuk. Egy biztos, nagy lelki próba lesz ez most.






Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Életedbe új barát érkezik. Talán ellenségből lesz barát, vagy eddig csupán csak ismerős volt, és most kezded meg jobban megismerni, barátként tekinteni rá. Ez az új szereplő fenekestől felforgatja majd az életed, eddigi kapcsolataid, és talán olyan dolgokra is rávilágít, melyek a szemed előtt voltak, de nem vetted észre. Sokat fog segíteni neked a jövőben és ez a kapcsolat hasznos lesz..






Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Ha eddig biztosan haladtál a célod felé, a nyári meleggel együtt a bizonytalanság is megérkezhet az elköteleződésedbe. Esélyesen átértékelsz majd eddig biztosra mondott nézeteket, és az sem kizárt, hogy az alapokig visszalépsz, hogy egy teljesen más iránya építsd a jövőd, és azt, amiben eddig hittél, végleg feladd.








Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Váratlan és hirtelen jött döntéseket hozol a nyár során, de ezek a döntések mindenképpen helyes döntések. Nagy volumenűek, látványosak és radikálisak, nem kizárt, hogy megházasodsz vagy házat vásárolsz, holott korábban nem volt egyik sem tervben. Valószínűleg ettől a döntéstől a környezeted megbotránkozik és felháborodik majd, de tudnod kell, hogy jól döntöttél.






Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
A csillagok azt mutatják, hogy a nyári időszakban olyan helyzetbe kerülsz majd, mely igazán erőt próbáló lesz, de ha hiszel magadban, és abban, amit csinálsz, akkor igazi hőssé válhatsz. Ez jót fog majd tenni neked, hiszen ettől az önbizalmad is nőni fog, sokkal magabiztosabb leszel, és ki fogsz tudni állni magadért, ha megkívánja a helyzet.







Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Úgy tűnik ez a mostani nyár jó lehetőséget biztosít arra, hogy a családbővítésen gondolkozzatok. Ha kisbabát terveztek, a bolygók állása tökéletes lesz, ha viszont egy kisállatot szeretnél magadhoz venni, akkor szintén a mostani a legtökéletesebb időpont arra, hogy ez megvalósuljon. A menhelyen számos csodálatos szőrmók és tollas várja, hogy valaki őket válassza!





Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Ha váltani szeretnél, vagy úgy gondolod, hogy tanulmányaid mellett belefér egy kis diákmunka, akkor a mostani nyáron szó szerint szembejön majd veled a tökéletes álommunka. Persze egy váltás sosem egyszerű, mérlegelni kell, hogy lépnél vagy inkább maradnál, de egy biztos, ha bátran adsz egy esélyt ennek az újnak, semmiképpen sem csalódsz majd benne. Kiváló alap egy szép karrier felépítéséhez, és akiknek fontos vagy, melletted állnak majd a döntésben.






Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Úgy néz ki, a nyár nem telhet el dilemmák nélkül, és sajnos úgy tűmik, hogy egész közeli rokonaid vagy barátaid miatt kerülsz kényes helyzetbe, melynek nem feltétlenül te vagy a központi szereplője, azonban a te kijelentéseid és döntéseid nagyban befolyásolják majd azt, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Bár nehezen megy, de most szükség lesz arra, hogy hideg fejjel gondolkozz..





Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
A csillagok elég ködösek, de a pénzügyeid körül fog forogni az eljövendő nyár. Elképzelhető, hogy egy kisebb összeget elvesztesz majd, ami miatt bosszúságot érzel, és újra kell gondolnod eddigi költségvetésed, és a még rád váró anyagi kiadásokat. Nem szereted, ha hiba csúszik a számításba, így most kétszer olyan nehezen viseled ezt a helyzetet.






Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Ebben az időszakban egy régi kedves vagy egy régi jó barát bukkan fel, olyan ember, aki egyszer régen a mindent jelentette számodra. Furcsa és talán kellemetlennek mondható viszontlátásra lehet számítani, azonban számos kérdést letisztázhattok, továbbléphettek, és akár még jól is sülhet el a dolog, csak ehhez türelemre, megértésre, kitartásra és nyitottságra van szükség. Nem olyan egyszerű, igaz?




Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Idén nyáron nem kizárt, hogy összecsomagolsz és a költözés mellett döntesz, aminek az elmúlt hónapokban már nagyon sok előzménye volt, ám nyáron robban az a bizonyos bomba. Lehet, hogy a szobatársak túl hangosak, vagy a lakótársakkal nincs meg a közös hang, de az is lehet, hogy szerelmeddel döntesz az összeköltözés mellett. Egy biztos, életed egyik legjobb döntését hozod meg ezzel a lépéssel, és ez már az elején is nyilvánvaló.






Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
A nyári időszakban esélyesen egy olyan lehetőség hullik az öledbe, mely nem csak a jelenedet, de az egész jövődet megváltoztatja. Mintha az égiek egyszerre mindent szerettek volna megadni neked, amit az utóbbi évekből hiányoltál. Azonban csak óvatosan, bár nehéz, de próbálj a realitás talaján maradni, mert könnyen felemészthet a hirtelen jött csoda.





Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 

Nyáron egy nem várt szerelem jelenik meg az életedben. Olyasvalaki vall szerelmet, akiről korábban nem is feltételezted, hogy ezt az érzést képes irántad érezni, és elsőre fogalmad sincs, hogy mit kezdj majd a helyzettel. Az sem kizárt azonban, hogy ezt a szerelmet te kezded el táplálni valaki iránt, aki korábban nem érintett meg semennyire sem, mégis, mintha valami megváltozott volna. Az igazi kérdés: Hogyan tovább?


Nincsenek megjegyzések: