2020. március 15., vasárnap

Milyen jelmezben várják a csillagok a farsangi időszakot?





Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Ez az időszak teljesen mást hoz neked, mint az eddigiek. Ezt te is nagyon jól érzed. Sok minden változott és nem vagy vele boldog teljes mértékben. Szereted a megszokott dolgokat, a komfortzónád a mindened, és nagyon frusztrálttá válsz, ha esetleg kirobbantanak onnan. Így az érzés, hogy már semmi nem a régi, teljesen kikészít. De egy pillanatot se félj, minden tele lesz pozitív változásokkal. Figyelj minden jelre, hiszen még egy meglepetés várhat rád a farsangi időszakban. Öltözz pilótának vagy űrhajósnak, hogy messzebbre kerülj a földön történő, zavaró változásoktól.






Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Most minden a szeretetről, szerelemről és megértésről szól. Tanulmányaidban és munkahelyeden is jól alakulnak a dolgaid. Rengeteg érdekességet fúj a lábaid elé a Sors, és az csupán rajtad múlik, hogy mit érzel belőle magadénak, mit használsz ki belőle. A kötelezettségeidból végy vissza egy kicsit, hogy élvezhesd ezt a csodás időszakot. Dús fantáziádat használd ki a jelmezválasztáskor. Keltsd életre a benned megbúvó szerepjáték-lehetőséget; képzeld magad kedvenc történelmi személyed vagy könyvhősöd bőrébe, s húzd magadra a gúnyájukat farsangra.








Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Maradj mindig higgadt, Sellőm! Ne engedd, hogy vízpart helyett vulkán mellett ébredj. Ha most szeretnél valami új dologba vágni, akkor ez az első számú szabály, hiszen lehetőségek tárháza nyílik meg előtted, de csak higgadtságod hiánya lehet ezek elérésében az ellenséged. A folyamatos aggodalom rossz hatással lehet a szervezetedre. Figyelj magadra! Ha nem így teszel, akkor készülj fel arra, hogy egy rövidebb kényszerpihenőre kell menned. Olyan jelmezt válassz magadnak idén, amiben megmutathatod másoknak, hogy te mindenre képes vagy; legyél hős likvidátor, auror vagy akár mágiaügyi nyomozó. Csak egy lényeg; maradj higgadt!






Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
A racionalitás embere vagy. Emellett szépérzéked is igen fejlett, mindkettő nagy segítséget fog nyújtani az év következő periódusában. Felszabadultságodnak és kreativitásodnak köszönhetően kibontakozhatsz végre. Ne szegje kedved mások véleménye! Amíg te örömödet leled abban, amit csinálsz, ne törődj a kritikusokkal. Tudom, nehéz. De tartsd magad az elveidhez, még akkor is, ha ez most megnehezíti a dolgodat. A lényeg, hogy te higgy abban, amit csinálsz, így ha a nehezebb úton érsz is el a céljaidhoz, legalább biztos lehetsz abban, hogy van értelme annak, amiért küzdesz. Nem is kérdés, hogy saját tervezésű kosztümben fogsz megjelenni a farsangi bálban, amivel végül mindenkit leveszel a lábáról.




Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Hogy is szól a mondás? Lassan járj, tovább érsz. Ahhoz, hogy meg tudd hozni a szükséges döntéseket, először is egy kicsit le kellene lassítanod. Sok minden felzaklat mostanában, így nem látod reálisan a helyzetet. Kérj segítséget egy olyan embertől, akinek fontos a véleménye számodra, és ne hagyd, hogy a gondok a fejedre nőjenek. Fontos, hogy ne húzz magadra kényelmetlen vagy könnyen rongálódó öltözetet. Válassz olyat, amin nem látszik, ha koszos lesz. Lehetsz múmia, hegyi troll vagy kéményseprő. Mindegyikben elragadó leszel, ne aggódj!





Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Augurán, Augurán! Elérkezett számodra az év szerelmi időszaka. Összehoz a sors valakivel. Mutasd neki báránylelkű énedet, persze közben ügyesen trükközz és légy kedves. Így végül az ujjad köré csavarod, s kiderülhet, tisztességesek a szándékaid. Régóta vágysz már erre, de ne feledd, hogy a család és a barátok sem fiktív szereplői életednek. Egyeztesd úgy a dolgaidat, hogy senki ne sérüljön. Persze mindannyian örülünk a boldogságodnak. Félénkséged megtartva magadra öltheted valamely szelíd, közkedvelt mesefigura alakját, abban biztosan tarolni fogsz kiszemeltednél is.


Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Úgy érzed, egyszerre túl sok dologra kellene figyelned, és mintha az életed különböző területei nem passzolnának teljesen egymáshoz. Rakj rendet! Vedd észre, hogy minden apró részletben a te személyiséged tükröződik, ezek felismerése fog abban segíteni, hogy átvészeld a következő időszakot, és meg tudj felelni életed minden területén. Próbáld egy mederbe terelni a dolgaidat, és hidd el, nem fog kicsúszni az irányítás többé a kezeid közül. Legyél menő kviddicsjátékos vagy híres feltaláló. A jelmez maga is kölcsönözni fog neked némi önbizalmat.






Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Hé, ne egyél annyi farsangi fánkot! Figyelj oda jobban az egészségedre. Légy nagyon körültekintő, nehogy pórul járjál és kárát lásd a dolgoknak. Ne tűzz ki olyan célokat, amik elérhetetlenek, ezért inkább fogadd el az utó-Valentin-napi randevút, és egy kis flört is belefér. Ezzel nem kerül gyűrű az ujjadra, és garantáltan sikered lesz, hiszen elragadó személyiségednek köszönhetően tele vagy önbizalommal, és ezt mások is észreveszik. Farsangra válassz valami elegánst, ami a régi időket idézi; mondjuk képzeld magad egy régi arisztokrata család fejének.



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Remélem tisztában vagy azzal, hogy nagyon sok minden függ attól, hogy hogyan állsz a dolgokhoz. Ha fiatal vagy, akkor a forró fejedet hűtsd le egy kicsit. Ha idősebb, akkor pedig ne játszd túl a megfontold érett felnőtt szerepét. Mindent csinálj úgy, ahogyan máskor is tennéd, egy csipetnyivel több odafigyeléssel. Emellett az tesz a legboldogabbá, ha örömet okozhatsz a szeretteidnek, ezért egy kis aprósággal próbálj meg jó kedvre deríteni valakit, aki fontos számodra. Mondjuk, a jelmezeddel. Szedj elő egy igazán mulattató darabot, amihez használd fel legerősebb fegyveredet; az elragadó humorodat!




Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Ó, micsoda harmónia, ami körülvesz téged mostanság. Ugyanakkor nem lesz könnyű tartósan magad mellett tudni, mert a farsangi időszakban fordul a kocka. Aktív hatású égi konstellációk övezik az utadat, amik megmutatják neked, hogyan tovább. Merre is van az a bizonyos fény az alagút végén, hol vannak a sikeredhez vezető hiányzó puzzle darabok. Megerősítést is kapsz ahhoz, hogy jó irányba haladsz. Szóval ne aggódj, hamarosan átszakíthatod a képzeletbeli célszalagot. Ünnepeld meg egy tüzes koktéllal brazil seprűakrobatának vagy bátor lovagnak öltözve.


Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Ne legyél ilyen szigorú magaddal! Pihenj egy kicsit. Hagyd magad mögött az elmúlt időszak nehézségeit, és élvezd a Dolce Vitát. Élvezd ki a nyugodt napot és ne hagyd, hogy az égiek összeesküdjenek ellened. Egy picit feledkezz meg a problémákról, és húzd magadra legmosolygósabb maskarádat. Ne csak farsangkor, hanem az elkövetkezendő hetekben is. Ha már farsang, és mégsem megy a folyamatos mosolygás, válassz egy maszkos jelmezt, amivel eltakarhatod frusztrációdat. Látod? Ilyen egyszerű. Probléma megoldva.





Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Hagyd magadat sodortatni az árral, s történjen, aminek történnie kell. A magad útját járod, és bár aki szeret, az elsősorban ezt szereti benned, ez azt is jelenti, hogy lesz, akinek nem nyered el a tetszését. Tudod, hogy nem szerethet mindenki, és ez nem is érdekel kifejezetten. Nincs okod arra, hogy megbánd, amit teszel, vagy ahogyan viselkedsz. Ne kérdőjelezd meg a korábbi döntéseidet. Higgy abban, hogy minden okkal történik. Húzd magadra legbohémabb jelmezedet, amivel másoknak is megmutathatod; akárki akármit mond, az élet szép!




Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Vigyázz, mert miközben te egy kérdésen agyalsz, a világ forog tovább. Lemaradhatsz fontos változásokról, így reagálj ezekre időben, hiszen később már nem biztos tudsz lépést tartani. Itt az ideje, hogy bezárd magad mögött azt az ajtót, ami megakadályozza, hogy élvezd a megérdemelt életet. Szabadulj fel! És töltsd az időd nagy részét olyan emberek között, akik magadért szeretnek, figyelnek rád, és segíteni fognak abban, hogy ne maradj le a világ dolgairól. Ezekkel a barátokkal csoportos jelmezt is választhattok. Lehettek ti a muskétások, vagy akár egy mágus-csapat a régi időkből. Mutassátok meg, hogy összetartoztok.



Nincsenek megjegyzések: