2020. március 15., vasárnap

Éljen a szünet!

Elkaptunk néhány indulni készülő diákot és megkérdeztük, hogy milyen terveik vannak a szünetre nézve. Íme a válaszaik:


Ivanich R. Benett:
Az elmúlt időszakban elég sok mindenen mentem keresztül, de legalább úgy érzem, hogy a vizsgáim jól sikerültek... Azt hiszem, a legjobb az lenne, ha végre hazamehetnék egy kicsit pihenni. *sóhajt* Szeretném kiszellőztetni a fejemet, mert mostanában túl sok volt nekem a kastélyból. Inkább másra gondolnék egy ideig, és szívem szerint megpróbálnám összeszedni magam valahogy az új tanévre. Kockulok, gubbasztok, ilyenek. Bőven van mit bepótolnom a mugli világban, legyen szó filmekről, sorozatokról vagy zenékről. A tesóim pedig biztosan szerveznek kisebb-nagyobb programokat, hogy végre több időt tölthessünk együtt. Aminek még örülnék, az egy munkácsi látogatás a nagybátyámékhoz, de szerintem túl rövid lesz a szünetünk ahhoz, hogy beleférjen. Talán majd legközelebb.

Lorin Annie Brightmore:
A szünetben leginkább azt szeretném kitalálni, hogy mi legyek, ha nagy leszek. Elég sok minden érdekel, és muszáj végre kitalálnom, hogy melyik út az enyém. Szeretnék a szünetben pár napot otthon is tölteni a testvéremmel, illetve találni diákmunkát és kicsit dolgozni.

Angyal Odett Abigél:
A szünetet arra szeretném kihasználni, hogy jobban megismerjem a falut. Persze a szünet elején hazautazom, mert lesz pár fellépésem, de az utolsó héten visszatérek, hogy felfedezem az összes olyan helyet, amit ajánlottak. És, hogy Kazanov professzor örüljön, mindezt nappal fogom megtenni!

Radetzky Bercel:
A szünetben arra gondoltam, hogy meglepem az asszonyt, és elviszem Spanyolországba. Csak gyorsan összeházasodtunk és nem is volt igazi nászutunk, szóval ez lesz a meglepetés neki, és remélem, hogy megfelelő úticélt választottam, illetve, hogy addig nem bukok le vele.

Csepreghy Péter:
Hú, nagyon sok programom van. El sem hiszem, hogy ezt tudom mondani magamról... rengeteg új barátot szereztem a kastélyban, és még a szünet sem lesz tőlük mentes. De miért is lenne, ugyebár? Szeretem a barátaimat és próbálok minél több időt iskolán kívül is velük tölteni. A szünetben most nem csak anyukámmal leszek otthon, mert két barátom is meglátogat minket Talároson. Eléggé turbó lesz a menet, de eljön hozzánk Thomas Middleton barátom és Révay Lili sem ússza meg anyukám húsos pitéjét. Látom magam előtt, ahogyan kártyázunk az ebédlőasztalnál, és jobbnál jobb falatokat dobálunk a szánkba. Thomas ugyan egyedül jön, de Lili elhozza magával az apukáját is, szóval hatalmas bulira készülünk...

Ryan Wolf Falkom:
Egy túrát tervezek a közeli erdőben, meg hát, pihenni.


Nincsenek megjegyzések: