2020. február 15., szombat

Új év, új remények

Ha azt hittétek, hogy az előző számunkban már mindent elmondtunk, amit elmondhattunk az évkezdésről, akkor bizony nagyon tévedtek! Sokan megfogadtátok legutóbbi cikkeink sorait, mások azonban fittyet hányva horoszkópjukra vagy jó hírükre, netán intéseinkre, felelőtlenül vágtak neki az új évnek. Lássuk is, mi mindenről kell szót ejtetnünk, hogy képbe kerüljetek!

Eszem-iszom, az eszem izom
Mindannyian fogadtuk már meg, hogy az új év beköszöntével majd eljárunk a konditerembe és edzeni fogunk, vagy egyszerűen csak futunk egy órácskát reggel. Tegyük a szívünkre a kezünket és gondoljuk át, hányan tartottuk ezt be. Ha Te is azok közé tartozol, akinek csak fogadkoznia volt könnyű, de megmozdulnia nem, akkor végy példát Ivanich R. Benett-ről és Csepreghy Péterről! Miután mindketten felsültek szívük választottjaival - hisz mind tudunk Bossányi Karoláról és Révay Lili Athalie-ról -, úgy döntöttek idén a külsejükkel fogják levenni a csajokat a lábukról. Míg Beni a kézi súlyokkal ügyetlenkedett és öt bicepsz után izomlázra panaszkodva feladta, addig Petya hasizomra gyúrt. Kár, hogy a tizedik felülés után kifulladt és padlón maradt. Mégis arra buzdítjuk a srácokat, hogy semmiképp se adják fel, mert a kemény munka meghozza gyümölcsét!

A visszatérő
Sok olyan diák van, akik szinte már legendákká váltak kastélyunk falain belül. Farkas Zétény is közéjük tartozik, azonban az elveszett régmúltból újult erővel tért vissza ebben a tanévben. A folyosókon persze azonnal megkezdődött a sugdolózás, miért is jött a rellonos, a pontos okot azonban senki sem tudja. Annyi bizonyos, hogy volt némi probléma a gazdasági osztályon, ahol a fiú látogatása után rendbe kellett tenni az ajtót, amit olyan lendülettel rúgott be, hogy a szomszédos irodában is összerezzentek. Sokan azt suttogják, hogy a Lyra Black-kel köttetett frigye esett kútba, most pedig újabb tehetős hölgy növendéket keres. No nem mintha ez gondot jelentene bárkinek is, a lányok alig bírják levenni róla a szemüket, így ki tudja, talán a jelenlegi diákok közül kerül majd ki a jövő Farkasnéja.

Gyermekáldás a vezetőségben
Azt mindenki tudta, hogy Nemes Lilien Izabella egy ideje már a Szentmihályi nevet viseli, ami valljuk be, időszerű volt, hiszen még iskolás éveiben sodorta össze a sors Szentmihályi Norbert Dáviddal, aki azóta kviddics karrierjét egyengeti. Úgy hírlik, a férfi már jó ideje rágja a Levita házvezető-helyettesének fülét egy utód - vagy inkább egy csapatnyi utód - reményében, s reméljük, minden kívánsága így teljesül! Iza ugyanis babát vár, ami most már látszik is! A kékeknél így rendszeresített program lett a pocaksimogatás, meg persze nem győznek a házvezetés kedvében járni. A kismama minden kívánságát lesik, a legutóbb például Angelica Black Winget és Bossányi Karolát látták egy hatalmas kupac mustáros tojással rohanni a körlet felé. Érdekes választás, de mit van mit tenni, ez egy áldott állapot!

Sportcsillag a tanodában
Ha már a Levitánál járunk, akkor álljunk is meg pár elejtett információmorzsa erejéig. Noha iskolánkban csak a kviddics örvend igen nagy népszerűségnek, nem szabad elfeledkeznünk a többi sportágról sem, úgymint a seprűakrobatikáról. A téma azért is roppant aktuális, mivel a fiatal Pataki-Molnár Csenge második helyezettként végzett az ifjúsági kategóriában, most pedig szorgalmasan készül a következő megmérettetésére! Ne lepődjetek meg, ha a kastély folyosóin bolyongva belé botlotok, nagyon szívesen beszélget a többi ház diákjával is, ha pedig problémád adódna a repüléssel, nem kérdés, hogy hozzá érdemes fordulnod!

Fura páros
Ugye mindenki tudja, ki az a Denis A. Brightmore? Hogy is felejthetnénk el! A dimágus és legilimentor ex-rellonos ismételten a kastély falai környékén garázdálkodik, méghozzá nem mással, mint Helvey Belián Balázzsal! A diákság sokáig nevetségesnek tartotta a kettejüket egy napon említő pletykákat, azonban a karácsonyi bál, illetve a fiúk összeköltözése mindenki fantáziáját munkára késztette. A párosnak igen nagy rajongótábora alakult ki, pusztán pár nap leforgása alatt, s nem átallottak különböző ship nevekkel illetni őket, úgymint Helmore, Brightvey, Delián vagy Benis, bár utóbbi nem sült el túl jól. Mikor a folyosói hangzavarban elhangzott ez a szó, akkor az egyik tanuló a B betűt P betűnek hallotta, így aztán hatalmas kavarodás alakult ki, s most már inkább tűnik gúnynévnek, mint valami cuki becézésnek. Azért mi szurkolunk a fiúknak!

Jöttek, láttak, szakítottak...
Bár az aktualitás a vérünkben van, sajnos még mi sem tudtunk hamarabb tudósítani arról a tényről, hogy Stankovics Vendel és Myra Blackburn, ha csak rövid ideig is, de egy párt alkottak! Tudott, hogy a férfi megromlott házasságát maga mögött hagyva érkezett kicsiny falunkba, azonban arra senki sem számított, hogy épp a rellonost pécézi majd ki magának. Egy kellemes iszogatás után látták őket együtt távozni - nem kell elmondanom, hogy mi célból, mint tudjuk -, azonban azóta egyáltalán nem mutatkoznak egymás társaságában. Myra felszegett állal járja a folyosókat, ha pedig a férfi ügyeiről kérdezik, szűkszavúan kitér a válaszadás elől. Nocsak, lehet ő későn tudta meg, hogy drága barátunk még nem egészen szingli?

Veszedelmes viszonyok
Vannak diákok, akikkel mindig csak a baj van. Példának okáért ilyen Zippzhar Mária Stella is, akit renitens magatartása és tanáraival szemben tanúsított viselkedése okán megfosztottak prefektusi jelvényétől. Noha a kékek új segítője már kinevezésre került, nem tudunk elmenni a tény mellett, hogy mi juttatta idáig a levitást. Már jó ideje nyílt titok, hogy viharos kapcsolata van Ambrózy Henrikkel, hiszen a legtöbbször a férfi órájáról késik, ahogyan a legtöbb büntetést is tőle kapja. Kezdetben az a hír járta, hogy a tanár úr túl szigorú és pikkel Masára, azonban az idő múlásával egyértelműen kirajzolódott kettejük roppant gyúlékony, ingatag kapcsolata. Noha többen is próbáltak közbe avatkozni, úgy tűnik a páros sohasem fog megbékélni. Exkluzív hírként érkezett szerkesztőségünkbe az az információ is, miszerint a faluban egymást ölelgetve látták őket nem is olyan rég, ami több szempontból is problémás, tekintve, hogy a levitás jelenleg Lóránt Bence barátnője, Ambrózy tanár urat pedig Halty Zainával boronálják össze úton-útfélen. Micsoda zűrzavar! Vajon mi állhat a háttérben?


Nincsenek megjegyzések: