2019. szeptember 15., vasárnap

Mit súgnak a fák a füledbe?





Őstulok/Réem (01.27.-02.23.)
Igazán remekül sikerültek a vizsgáid, így hát nyugodtan átadhatod magadat a szünet örömeinek. Menj el csöppet strandolni vagy kirándulni, hogy kiszellőztesd a fejed. Pihend ki magad, hogy az évkezdéskor feltöltődve térj vissza a kastélyba. Éjszakára ne hagyd nyitva az ablakodat, mert könnyen meghűlhetsz, erre nagyon figyelj! Bőven elég, ha reggeltől délutánig szellőzteted a szobádat!





Tebó/Tebo (02.24.-03.14.)
Szörnyen ráfeszültél a dologra, pedig nem lett volna szabad. Ha becsülettel megtanultad az anyagot, akkor nem kellett volna ennyire izgulni, hiszen ezzel csak az eredményeidnek ártottál. Máskor ne feledd el, ha egy feladat nem megy, még nincsen veszve semmi. Csináld tovább és meglátod, a végén azt a huncut kérdést is kipipálhatod! Legyél türelmes másokkal, rossz néven vehetik, ha egyre inkább sürgeted a dolgokat, képzeld magad mások helyébe.




Sellő/Mermaid (03.15.-04.11.)
Te aztán odatetted magadat pajtás, egy szót sem hagytál le! Látod, a szorgalmas munka meghozta a kívánt gyümölcsét. Ha már ezen túl is vagy, akkor se legyél teljesen nyugodt. A szünet alatt valami komoly dologba keveredsz, legyen szó az a baráti társaságodról vagy a családodról. Viselkedj éretten, de ne durvítsd el még inkább az adott helyzetet, és tudd, hogy hol kell lefékezni, máskülönben súlyos következményei lehetnek, melyet persze senki nem akar!




Golymók/Puffskein (04.12.-05.09.)
Teljesen megsemmisültnek érzed magad, nincsen kedved semmihez sem, csak feküdni némán. Lehet, hogy így van, de igenis tudsz tenni még ellene! Kezdj el egy keveset sportolni, és meglátod, pár nap múlva rá sem ismersz magadra. Tanácsolnék egy kis édességet is, inkább egy kis csokit egyél, de nem szabad túlzásba vinni, mértékkel kell nassolni. Év elején, nagyon álmodozó hangulatban leszel, ami hidd el, jól fog jönni, még talán a társaidra is ráragaszthatod.



Kentaur/Centaur (05.10.-06.09.) 
Jól tetted, hogy nem hanyagoltad el a hobbijaidat, nagyban ez is hozzájárult, hogy sikeresen tudtad zárni az évedet. Azt tanácsolom, nyáron se mondj le róluk, mert remélhetőleg akkor is kisegítenek téged bizonyos időszakokban. Teszem azt, ha összeveszel egy jó barátoddal és nem tudod, hogy kihez fordulj! Támaszkodhatsz a hobbikra, bár a hangulatingadozás néha előfordulhat majd, bármit teszel. Néha csöppet enyhíthetsz rajta egy üveg vajsörrel.







Augurán/Augurey (06.10.-07.08.)
Nem lepett meg a dolog, hogy jól sikerültek a vizsgáid. Be kell vallani, azért nem ártott, hogy átnézted mégegyszer az anyagokat. Mondjuk, az sosem árt senkinél. Te tudod, hogy kell élvezni az életet, annyira, hogy már rá is készültél a szünetre. Tudod, hogy mit fogsz csinálni, és azt is tudod, hogy kinek a társaságában mulatod el az idődet. Használd ki jól a szünet napjait, és jól gondold át, hogy kivel akarsz visszatérni: a jó vagy a rossz oldaladdal?





Goromka/Jarwey (07.09.-08.05.)
Nehéz volt ez az év, fellélegzel, amikor hazaérsz, hogy kipihend magad. Azonban pár nap múlva már alig várod, hogy a kastély falai között legyél újra. Nem tudod miért, de azért legbelül sejted a választ! A kastély szinte már a második otthonoddá vált, hiába vannak fárasztó és olykor nehéz vizsgák, te mégis szívedbe zártad a Bagolykövet. Lehet, hogy nem vagy kitűnő tanuló, de téged nem is a jegy érdekel, csak hogy minél tovább maradhass még az iskola falai között.




Krup/Crup (08.06.-09.02.)
Kérlek, ne csodálkozz ha nem lett valami fényes a vizsgád. Tudod, nem az utolsó pillanatra kell halasztani a tanulást, hogy aztán kétségbeesetten, közel járva az idegösszeomláshoz, egy óra marad a rendelkezésedre, hogy tanulhass. Máskor oszd be az idődet, és időben kezdd el a leckét átnézni. Meglátod, ha változtatsz a módszereken, sokat javíthatsz a tanulmányi átlagodon, és büszke lehetsz a teljesítményedre, akkor is, ha nem lesz színtiszta kitűnő osztályzatod.



Hurú/Fwooper (09.03.-10.03.)
Te még időben észbekaptál és beleástad magadat a tanulásba. Azt kell mondjam, az előző évi teljesítményedhez képest fejlődtél, és ez sokszor megmutatkozik a szorgalmadon. Jó útra léptél, ne hagyd másoknak, hogy eltérítsenek! Inkább te is segíts másoknak, hogy jobban figyeljenek oda a tanulásra, ne hanyagolják el kötelességeiket, és a végén büszkén mondhatják, hogy megérte a fáradozás. Lehet, hogy le kell mondanod pár dologról, de az életben áldozatokat kell hozni.





Kákalag/Grindylow (10.04.-11.02.) 
Néha nagyon meggondolatlan vagy, amikor döntéseket kell meghoznod. Nem mindig a saját érdekeidet kellene előre helyezned, hanem a körülötted lévő emberekét is. Legfőbb ideje volna, hogy végre átgondold, hogy mihez kezdesz a jövőben. Ugyanis sajnálattal kell közölnöm, hogy nem mindenki fogja eltűrni a viselkedésedet. Lehet, te úgy vagy vele, hogy akkor megszoksz, vagy megszöksz, de ezzel elüldözöl magad mellől mindenkit, és a végén nagyon megbánod, hogy milyen is vagy.



Zanzárd/Moke (11.03.-11.29.)
Nem csábítottak el téged a helyes útról, viszont te úgy érzed, hogy sokkal jobban jártál volna. Tévedés ne essék, a pillanatnyi varázs megvolt, de egy idő után kihunyt volna a tűz, te pedig visszamenekültél volna az egykoron szerető karokba, amikor már lehet, nem látnak szívesen. Néha erős a kísértés, de az okos embernek nem szabad hagyni hogy eltántorítsák. Jól döntöttél, hiszen így bebiztosítottad a jövődet, és később magad is bevallod, hogy jót cselekedtél.




Tündérmanó/Pixi (11.30.-12.28.)
Jól tetted, hogy szántál időt a barátaidra, hiszen a nehéz helyzetekben te is számíthatsz rájuk. Elég szerencsésnek érzed magadat, hogy ilyen emberek vesznek körül téged. Be kell látni, hogy tényleg egy mázlista ember vagy! Ezzel teljesen tisztában vagy, de ne szállj fel a fellegekbe lehetőleg. Ha így teszel, könnyen megsérthetsz egy barátot, hiszen úgy gondolod, hogy bármit megtehetsz. Súlyos hibát követsz el, ezért igyekezz helyrehozni azt, mielőtt még baj történne.



Vízimanó/Kappa (12.29.-01.26.) 
Találkozz többet a számodra kedves emberekkel, ne csak otthon ülj és tétlenkedj! Mozdulj ki néhány barátoddal, és ismerj meg még több embert. Minél több ismerősre teszel szert, annál jobban érzed magad. Azért jól válogasd meg őket, mert nem mindegyik lehet jó szándékkal irántad. Erre rájöhetsz, ha hosszasan elbeszélgetsz velük, szinte bele tudsz férkőzni a gondolataikba, és könnyen megtudhatod, hogy az adott szó amit az imént kiejtett a száján, igaz vagy hamis.




Nincsenek megjegyzések: