2018. november 15., csütörtök

Vegyes érzelmek hónapja




Cameron Blanc, az elsőéves eridonos úgy látszik, nem érzi jól magát ott, ahová a teszlek süveg osztotta. Pontosabban egy októberi hétfő délután kék ruhában kérlelte a házvezetőjét, hogy átléphessen egy másik házba. Részleteket nem tudtunk meg, mert mindenki, akit kérdeztünk, azt mondta, hogy nem is látta a főnixfiókát. Vajon mi történt? Innen is szurkoljunk, hogy javuljon a helyzete, és folytathassa tanulmányait az Eridonban. Hogyha pedig ez nem sikerül, akkor gratuláljunk a kékeknek, hogy egy ilyen lelkes taggal gazdagodnak.





A levitás Angelica Black Wing úgy tűnik, nincs a helyzet magaslatán. Amint azt a képen láthatjuk, valaki elrontotta a kedvét. Aznap senki nem ment oda hozzá, mert aki megpróbálta, az elől elfutott, és ezt még egy teljes hétig így csinálta. Aki beszélni akart vele, azt egyszerűen faképnél hagyta. Még a tanárok sem voltak "biztonságban". Mikor azonban letelt a hét, ugyanolyan volt, mint eddig. Hiába kérdezték meg tőle, hogy mi történt, csak vonogatta a vállát, és azt mondta, majd később elmondja. Ez az időpont azonban még nem jött el.





A rellonos mestertanonc, Vajda Richárd kitűnően érezte magát a hónap első felében: elégedett mosollyal sétálgatott a folyosón. Amikor megkérdezték tőle, hogy minek örül ennyire, csak legyintett, és a vizsgákat emlegette. Azonban egyeseknek szöget üthet a fejébe, hogy eddig miért nem örült ennyire a sikeres vizsgáknak. A kép azután készült, hogy a Szfinx portréja előtt elsétált. Vajon mit tervez?



Nincsenek megjegyzések: